142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 440
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
 Winx, честита Ема! Да ви е много здрава!

за обувките тези са ми номер едно в класацията https://www.morganandmilo.com/category.php?Category_Code=MB   

Натурино купувам, особено летни мокасини, но местният магазин прави големи сейлове в Нордстром не съм видяла да ги намалят пожече от 25%.

# 661
миз, не е официален денса. Момичето купува 2 топ дрехи в един цвят, ходят на шоу, вечеря и толкоз. Виж хоумкоминг е по- сериозна работа... днес сме на фризьор, грим и .... всичкото това с малкия. Едира е приготвила камерата и ще ви покажем резултата Simple Smile

Ева, много се радвам за теб  Hug. Честит нов дом,  със здраве и детска глъч да е изпълнен!

and sorry duvet cover  Peace

# 662
Ванхорн, ти си направо страхотна. Аз не знам, дали бих могла да работя на две вълни, на единия песнички и буквички, на момата празници да правиш. Моите възхищения.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 21:29 от Цонна

# 663
 Ева, честит нов дом! Много радост в него да имате!

orchidblossom, как ще те е срам? Едни от най-добрите ми попадения са от Маршалс и Ти Джей, моето момче е почти на 8 и не намирам вече неща за него там, но за бебета имат качествени брандове за без пари. Сега основно пазаравум Гап, никакво време нямам за обикаляне.                       
  Мъжките майки да попитам, виждали ли сте момчешки ризи, жилетки и т.н. с кръпки на лактите на човешки цени?

# 664
Добре дошла на Ема, да е здрава, весела и любопитна. Честито на Уинкс и семейство!

Много обичам Маршалс, но тук около нас няма на пешеходно разстояние. Преди всичките ми дрехи и обувки за работа бяха от там. Тенджерите и чаршафите ми също.  Mr. Green

# 665
Ех, какви сте глезени, че и на пешеходно трябва да е Laughing

# 666
Не сме глезени, зелени сме.Simple Smile

Аз изобщо не виждам причина да се харчат пари за нови или скъпи дрешки за децата - толкова бързо ги израстват. Не че щях да го разбера, ако някой ми го беше казал преди първото дете. Simple Smile
Сега за малкия каквото е трябвало да докупувам е всичко от магазин за втора употреба. Зачетох се колко енергия се изразходва при правенето на едно боденце и ми стана лошо. Освен това много ме тормози незнанието дали дрешките или играчките на моите деца не са правени от други деца. Много е трудно да се провери това и затова по-добре носени дрешки, за да не отиват директно на боклука след 1 месец носене.

# 667
Все още съм в издирване на хубави пижами за без пари, т.е. под 10 долара,

Вече споделих- Уолмарт, Faded Glory е марката. Поразвалиха го малко, едно време бяха органик памук и с бродерии, сега са 100% обикновен памук и с апликации, но пак стават ($3-$5 парчето). Понякога има изостанали от хубавите, така че гледай и рови хубаво, видиш ли че са с бродирани апликации, значи са от онези с органичния памук  Peace .
В Кол'с на марката Jumping beans също има хубави пижами, но излизат около 2 пъти по-скъпи от Уолмартските.

Обувки-вече втора зима ще караме с UMI shoes, доволна съм.

Клер, и твоят термин наближава май? А вие готови ли сте с име?

Тц, циклим по този въпрос  Rolling Eyes .

Мъжките майки да попитам, виждали ли сте момчешки ризи, жилетки и т.н. с кръпки на лактите на човешки цени?

Само в свръх неприятния ми Neiman Marcus мернах такива с кръпки, за цени не знам, но силно се съмнявам да са човешки. Май в Бг са много на мода в момента ( съдя по сериалите  Laughing ), та може и от там да си поръчаш да ти пратят.

# 668
Клер, и твоят термин наближава май? А вие готови ли сте с име?
Тц, циклим по този въпрос  Rolling Eyes .
Леле и аз не знам какво ще правим за име  ooooh! искахме да е Цветан(на дядо ми), но не мога да изнамеря един американец, който да може да го произнесе правилно, а това няма да причиня на детето си, та сега сме в голямо търсене, остава ми надеждата, че са объркали на видеозона и е момиченце, за там си имам Яна Simple Smile
Кларет, някакви купони за Уми?
Солей, а за Ливи§Лука? Харесах си тези http://www.livieandluca.com/han035toffee.html, искам шарени обувки за Боби, писна ми от това сиво/кафяво и черно  Tired

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 20:43 от Terminator

# 669
Препоръчайте ми, моля ви, сайт за кожени обувки за 6 год. момиче. В ужас съм от видяното в сайтовете, които посещавам.

# 670
Клер благодаря за инфото за пижамите, сега като се събуди мъжа ми и го засилвам към Уолмарт, че вече ми писна, снощи пак преобличах по нощите изпотена пижама, много го спарва милия.

Аз пък имам Рос и Маршал на пешеходно разстояние и съм много хепи от факта, имам и хранителни магазини, абе все едно съм си в БГ по този параграф.

Моята мома някой хубав ден, когато решим, че ще имаме второ дете ще се казва Изабела, второ мъжко име отказвам да мисля, ще го оставя с номера от болницата ако трябва или ще го кръстя "Номер 2", обаче пак да мисля име за момче, което хем да е хубаво, хем да е интернационално, хем да не ми напомня за дебел съученик или неприятен колега - не благодаря!

# 671
Да, мъжките имена са много сложни и за мен. Само Александър и Даниел одобрих, но Александър е заето от родата, така че Даниел остава като единствен вариант за мен. Не им завиждам на мъжките майки. А второ женско име ме хвърля в музиката също. Много е трудно, разбирам ви. С моите изисквания хем да е класическо, хем да е интернационално и хем да ми харесва мисията става невъзможна. Стигнах само до Анна. Силвия е хубаво, но ме дразни спелинга. Нема угодия и това си е .

# 672
Кларет, някакви купони за Уми?

Kato поръчаш веднъж и ти пращат, иначе аз взимам на clearance. Точно моделът, който ползваме 2-ра година беше на 50% офф миналия месец. Имаме го в червено и е голям хит  hahaha . Сега пак са намалени, но не на 50% , имат само синьо и кафяво и ограничени номера http://www.umishoes.com/shop/styleGridSearch.html?styleName=Born … &pageNumber=0

второ мъжко име отказвам да мисля,

Бе, то и аз отказвах да мисля  Laughing , то това не е гаранция Mr. Green

# 673
Да, мъжките имена са много сложни и за мен. ... А второ женско име ме хвърля в музиката също.

Да не ти е актуално на теб?  Flutter

Terminator, купонът им свърши преди няколко дни. Трябва да дебнеш нов, но не знам кога ще има. Лайквай ги във фейса и следи в Амазон/Ендлес цените. Последните понякога ги пускат на 10-15% офф и шипингът е фри. В 6пм съм виждала също на половин цена, но там са кът номерата, ние не сме се вреждали.
Borneo на Уми (линка на Клер) са хубави. Алекс още ги носи. Уми пускат редовно купони в страницата си във Фейсбук. Имаме и още един чифт на Уми, няма го вече за продажба, пак страхотни, оранжеви, но не му стават отдавна. Цените им не са по-евтини от Ливи и Лука, последните обаче ми харесват много повече и като качество на материалите, и като дизайн.

Рос не знам какво е. В два Маршал-а съм била - сигурно не в правилните...  Rolling Eyes

На мен ми липсва Дафи'с от НЙ. Най-хубавите и най-евтините (ай миин евтини евтини) ни дрехи/обувки са от там.

# 674
Да не ти е актуално на теб?  Flutter

Не, не дори и не вярвам някога да стане актуално, само си говоря. Споделям любимите си имена.

Общи условия

Активация на акаунт