"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 30 348
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Люби  -да си жива и здрава!  Hug

Честит Имен Ден и на всички именници!

Т. А. Л-добре дошла

Честит Първи Учебен ден и на всички ученици!

# 151
  • София
Честито на именичките ни  bouquet!Весел празник да имате!
Добер дошла на новата мама!
Ние все още не можем да се установим окончателно!Вече ми дотежа това с багажите напред-назад!Но после пък зимата ще ми се иска да пътуваме.

# 152
Т. А. Л-добре дошла

Честит Имен Ден и на всички именници!

Честит Първи Учебен ден и на всички ученици!

Идва ми за втори път, но сега е много по- обилно и има някакви съсиреци и то доста големички. Понякога сякаш ги усещам как се отлепват от матката ми. А си мислех, че след като родя всичко ще се нормализира около МЦ  Sad

# 153
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug
Галактик, Софи е прекрасна!  Heart Eyes

# 154
Честито и на малката именичка !! Да расте здраво и усмихнато дете !
Преди малко сина ми реши да ми изкара акъла - повърна два пъти , като първия път беше яденето , което яде преди около 4 часа да не е и повече , а втория път повърна слузесто сякаш храчки ли и аз не знам ... от тогава не спира да му се връща по малко .... сега излязоха малко с татко си че аз се мъча да правя торта с една ръка , понеже малчо е много крив и иска да го нося ... Инструктирах го да го следи и ако пак стане така веднага да се прибират и да отиваме на спешния ... в момента слушам само за вируси и салмонела ( от тъпата детска кухня ) ..... и направо се шашкам .... няма температура , нито разстройство .. само повръщането ... Едвам го накарах да хапне малко десерт следобеда след тея ексцесии ... Sad

# 155
Да не е зачервено гърлото? Понякога от това повръщат. Надявам се да не е нищо сериозно, нещо безобидно и да мине до утре  Hug  Praynig

# 156
Да не е зачервено гърлото? Понякога от това повръщат. Надявам се да не е нищо сериозно, нещо безобидно и да мине до утре  Hug  Praynig

Ух дано да е така ! А от зъби дали може да повръща ? Понеже в момента се борим с шестия зъб, който е излязъл на половина, но е голяма мъка ... Чувала съм за растройство и температура от зъби , дали не може и това да е от тях ?  Thinking

# 157
  • София
Да не е зачервено гърлото? Понякога от това повръщат. Надявам се да не е нищо сериозно, нещо безобидно и да мине до утре  Hug  Praynig

Ух дано да е така ! А от зъби дали може да повръща ? Понеже в момента се борим с шестия зъб, който е излязъл на половина, но е голяма мъка ... Чувала съм за растройство и температура от зъби , дали не може и това да е от тях ?  Thinking
Не,не съм чувала за такъв вариант.Дано бързо се оправи детето!

# 158
във ФБ мисля, че скоро обсъждахме подобно състояние на едно бебче и някой писа, че може да повръща и от зачервено гърло.

Teddy да не би твоя темичка да обсъждахме относно Ники  newsm78

# 159
Моя, моя. От червено гърло се повръщало, а според моето педи може да се повръща и от зъб (поне аз с такова впечатление останах). Факт е, че от петък насам дребната не повръща (за това обаче слагам 3х1 свещички Вомакур, от утре минаваме за 2-3 дни на 3х1/2), не кашля, не киха... Нищо й няма. Днес видяхме някакво странно образувание по венеца, като пришка сякаш. Не ми бие на зъб, но не изглежда изобщо притеснително. И малката не индикира да й създава дискомфорт. В четвъртък сме при педи, ще й го покажа.
Т. А. Л., добре дошла! Дано дребния не е докопал някой вирус, че май масово тръшка хората. Praynig

# 160
Teddy тази "пришка" ми се струва, че е точно зъб. Поне на Йоан така започна избиването на всеки от 6те зъба.

# 161
Т. А. Л добре дошла   bouquet
Аз кърмех що годе и дохранвах до третия месец, като гениалната фраза на баща ми е че няма жена която да не може да кърми, но аз опровергах всичко, и аз си мислех, че няма, но аз направо се измъчвах и детето и то с това кърмене, пиех хомеопатия и лактогенни чайове и храни и те1ности и вода на корем и имах съвсем малко кърма, а и Ева не захапваше зърното, а кърмех със силиконови зърна, като доста често ревеше и не искаше изобщо да захапе. Какво ли не правех , много бях се изнервила и накрая казах,майната му на всичко, спрях хапчета, чайове и всичко и за 2 дена нямах капка кърма. Първо пиеше хипоалергенно мляко, но после минахме на обикновено фрисо от 2рия месец, та не знам от какво се получава алергия към белтъка  newsm78
Вчера забелязах Ева по небцето има червеникаво с бели петънца, това гъби ли са, какво е не знам, да давам ли дектарин, няма никакви признаци други, а и мисля утре да се обадя на ЛЛ.

# 162
  • София
Честит имен ден на патерица на празнуващите! Да са живи и здрави!
Галактик, малката София е голям бонбон Hug И при нас косата като за шнолка, е все още мечта Grinning
Т. А. Л. , добре дошла!
MuJIuHka, нормално е това с цикъла, не се притеснявай Wink
Първо пиеше хипоалергенно мляко, но после минахме на обикновено фрисо от 2рия месец, та не знам от какво се получава алергия към белтъка
Така е. Има деца, които от рождението си са на адаптирано мляко, а нямат алергия към белтъка. Има деца изцяло кърмени, които пък я имат. Така че няма много общо Simple Smile
Вчера забелязах Ева по небцето има червеникаво с бели петънца, това гъби ли са, какво е не знам, да давам ли дектарин, няма никакви признаци други, а и мисля утре да се обадя на ЛЛ.
Може да е имало останало от млякото, не е задължително да са гъбички, и аз съм забелязвала по небцето подобни неща, ама най-добре да я види лекар, де.

# 163
Голяма съм патка! ooooh! Честит празник на патерица на всички празнуващи! Hug София е голям сладкиш! Heart Eyes
MuJIuHka, аз го казах "пришка", ама щото не ми дойде друга дума. Малко ми е трудно да го опиша. Намира се на долния венец, нещо средно между втория резец и кътника, от лявата страна. Изглежда... Ух... Все едно си си обелил кожа някъде, нали отстрани остава беличкото очертание на старата кожа, а в средата е новата. В устичката й обаче изглежда, все едно съм обелила 2 пласта кожа, т.е. има 2 очертания. Но пък в средата нищо не виждам. А тя, милата, сега като трябваше пак да пие лекарства, и в момента е голяма мъка да й отворим устата. Не дава даже да бръкна да пипна, сигурно си мисли, че ще дам някой сироп... Tired

# 164
На мойто му се усеща как е набъбнал венеца отдолу, беличко е и се усеща като пипна, но още не е пробил. Незнам колко време може да стои така  newsm78 Мислех, че бързо ще пробие, ама на, още няма зъбчета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт