Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Pipi_, и откъде този препарат за пердета?

От Австрия, Гес.

# 121
А, много ми е далече.

# 122
  • Бургас
Само да споделя, че когато слагам цветоулавяща кърпичка, тя задължително е в торбичка / от тези за пране /. Имах лоша случка с такава попаднала във филтъра.

# 123
Прочетох тук,че пердета се перат с марсилски сапун.Може ли снимка,за да видя за какво става въпрос,та като го видя да си купя.Търсих по магазините и всеки вдига рамене,не познават такъв продукт.Немско производство ли е ?

# 124

Френско производство. Марсилия е във Франция.

# 125
Guess Who благодаря ти за бързият  отговор.Знам ,че Марсилия е във Франция,но се съмнявах в един немски сапун,че е марсилски ( за петна ) и го гледах в СВА магазин за 2-3 лева.

# 126
  • Варна
Имам  бутилка   Ариел  70   пранета  от  Германия - на която пише  на  немски и  гръцки / купувана от  Мюнхен/,   Тази  овалната  бутилка  на Ариел  Фибрииз  кочто  коментирахме   с  Гес  ,  също  ми е на  2  езика/  а  е купувана пак от там /.  А   баркода  отговаря  на  кода  на  държавата ,където   е ситюитарана  централата на компанията , а не  на държавата    за където   е   произведена.  Не  виждам  никакъв   повод  за  паника - отзад   на  бутилката   трчбва  да са  дадени  немски  телефони  за  връзка.
Това  с  баркода   сме го коментирали   поне  хиляда  пъти  и  още има  неразбрали.
Никъде не споменавам,че се притеснявам за баркода на немските препарати, а само за това че пише на различни езици, освен немски.

# 127
  • Варна
Вече опаковките на Ариел имат надписи на много езици - английски, немски, гръцки, френски и още един-два други. Също така на опаковката са телефоните и данните на P&G за всички страни, които са на опаковката. Оттук разпознаването вече става трудно.
Това означава ли, че мога спокойно да си купя от Ариела на Борн и да е сигурно, че е немски, въпреки различните езици на опаковката?

# 128
Това означава ли, че мога спокойно да си купя от Ариела на Борн и да е сигурно, че е немски, въпреки различните езици на опаковката?
Може и да е австрийски този на Борн. Много от стоката (ако не повечето) е австрийска.
Нямала съм достъп до нова кутия на Ариел, купена от Германия, за да дам насоки за разпознаване. Единственото, за което се сещам, е това, че на немските кутии почти винаги се мъдри оценка от Stiftung Warentest или препоръка да се пробва компактния им прах от противоположния вид (на кутия за бяло има препоръка за компактния за цветно и обратното). Нека някой по-запознат да пише.
От новите кутии имам гръцка кутия Ариел. Освен надписа в жълто горе, който е на гръцки, кутията отстрани е на няколко езика - английски, френски и гръцки, а преди кутиите си бяха само гръцки в Гърция, само на френски във Франция и т.н.
Това мога да дам като информация.

# 129
Някой ползвал ли го е ?

# 130

Мисля, че повечето пишещи в темата са го ползвали, аз също.  Simple Smile

# 131
Благодаря,значи още днес отивам да си го взема  Hug

# 132
Здравейте,
 предложиха ми този прах за пране като внос от Германия:

http://www.kefaia-trade.com/superwash-2.phtml

Някои ползвал ли го и и как е като качество.?

# 133
Има масов внос на този и подобни полски прахове, имитиращи немски. Този прах не е немски.

# 134
Guess  , моля  те кави  нещо  за  този  Корал -   не  съм  го виждала  досега   в  Германия , а го   има   в  немския  амазон.
http://www.amazon.de/Coral-Sport-Outdoor-Fl%C3%BCssig-Waschmitte … 743226&sr=1-3
Все  пак  студените  дни   идват  ,  а ние  у  дома  имаме  много   якета  и спортна  екипировка . Изглежда  ми препарата  съвсем нов?

Общи условия

Активация на акаунт