Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 372
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз съм недоволна пък от Семана-та - наистина силен и траен аромат, но пък не омекотява изобщо. А аз омекотителя го купувам за омекотяване Laughing, дори ме дразни силната му миризма. Confused

# 421
Аз съм недоволна пък от Семана-та - наистина силен и траен аромат, но пък не омекотява изобщо. А аз омекотителя го купувам за омекотяване Laughing, дори ме дразни силната му миризма. Confused
Най-омекотяващия омекотител, който съм използвала до момента е Impresan с дезинфектант. Взех си го от Карфур на промоция, по препоръка на съфорумки. Още на първото пране ми направи впечатление, че дрехите са доста по-меки. Мирише леко, на свежо, чисто (не е сладникава или парфюмна миризма).

# 422
  • София
Уф, аз пък точно от този Импресан не съм доволна - 2 в 1. Вярно, дрехите стават меки, обаче миризмата му никак не ми допадна. Една такава "розова"  Blush Но, както е известно, на вкус и на цвет...

# 423
Имам този Ленор за цветно:
http://www.lebensmittel.de/?p=artdetails&from_page=produktli … p;Artikel=1800922
Още не съм прала с него, но ми направи впечатление , че е по-гъст от други течни.Има приятен ,цветист аромат,ненатрапчив.Хубаво ще е ,ако и прането после мирише на същото.

Да попитам: За по-малко количество пране намаляте ли пропорционално дозата препарат? Количеството вода остава същото/моята пералня не дозира водата според кг.пране/.

# 424
Ако не пише друго на етикета, при половин зареждане се слага с 1/3 по-малко перилен препарат.

# 425
Някой пробва ли вече новите Персил капсулки ?

# 426
Пробва, пробва. От миналата тема ги дъвчем. На трета страница от настоящата тема съм писала първи впечатления, на последните страници също има мнения и на други момичета, а също и в темата за течните препарати. Потърси назад в темата или в публикациите ми, защото става досадно да пиша едно и също нещо.

# 427
Guess Joy никога не би могла да станеш досадна. По темата, пробвах капсулките и нищо по-различно не мога да отчета сравнявайки с течния Персил, освен първоначалния аромат. Wink

# 428
Момичета и момче (та) вече категорично установих, че има някакъв генерален проблем с новата ми пералня. Мислех, че проблема е в мен, но уви май не съм права...Пералнята е на около 6 месеца, с горно зареждане, марката е Уърпул.
Драмата се състои в това, че независимо с какъв препарат (прах / течен) и омекотител пера прането не мирише на нищо, не само когато изсъхне, но и когато е мокро...не мирише и на лошо де... Купих от препарата за почистване на перални,т.к. реших,че може да е била замърсена нещо от магазина, но уви и прането след почистването не мирише на препарат / омекотител. Дори и на Омо-то миризмата се усеща много слабо, Ариел и Персил (и двете паралелен внос от Гърция) изобщо пък не ги коментирам. Омекотителите също не се подушват, но и омекотяващият им ефект нещо не се усеща (взех си гръцки Суплин, от който преди съм била много доволна).

Прането почти винаги е леко замърсено и слагам препарат както е указано на опаковката за средно твърда вода (поне такава си мисля, че е в Бояна, София)

В предишният апартамент перях с Индезит с предно зареждане, сигурно 7-8 годишен, но никога не съм имала подбни драми... newsm78

Ще съм много благодрна ако споделите и коментирате драмата ми   Praynig

# 429
foxy-the infant prodigy ,моята пералня е еЛДжи и каквото и да правя,миризмата на изпрано много малко се улавя.Обожавам прането на комшийката,балкон до балкон сме.Всичко ухае на пране.Питала съм я какво ползва -нищо необичайно,но прането и ухае страхотно,моето не.Аз мисля,че е от пералнята....

# 430
Пробвали ли сте да намалите скоростта на центрофугата? На ниска температура има ли аромат?
Може би пералните ви плакнат много добре и затова прахът не мирише.

# 431
Пробвали ли сте да намалите скоростта на центрофугата? На ниска температура има ли аромат?
Аз имам 4 оборота да нагласям центрофугата.Повечето пъти слагам на най-ниската-400.Разлика няма!Температурата също-на 30,на 40,на ММ дрехите на 60,разлика няма  Close

# 432
Аз имам 4 оборота да нагласям центрофугата.Повечето пъти слагам на най-ниската-400.Разлика няма!Температурата също-на 30,на 40,на ММ дрехите на 60,разлика няма  Close

При мен центрофугата е на 1000 оборота повечето пъти, но
температурата не минава 40 градуса, от време на време за спално бельо и хавлии пускам на 60

# 433
Благодаря момичета!

# 434
  • Пловдив
Здравейте ! Имам нужда от помощ. Пера бялото пране на 50 градуса,с Ариел течен за бяло,но не са ми хубаво бели дрехите ! Някаква идея за нещо допълнително да слагам или да сменя препарата ?

Общи условия

Активация на акаунт