Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 260
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някой беше хвалил този омекотител:
Скрит текст:
Вчера си го купих от кварталния магазин за 2,60лв.Много нежен аромат и ненатрапчив,хареса ми че ухае и след като е сухо вече прането  Heart Eyes
Напоследък си взимам пак  Бинго софт,ама концентрат с парфюмни капсули.....много икономичен и с много траен аромат/щом и мъж ми го забеляза,значи наистина е така Mr. Green/.Цената е около 3лв/варира в различните вериги/,за 750мл,което отговаря на 3л/или за 30 пранета/.
И аз си купих наскоро от него и съм очарована, но мисля, че за бебета е твърде силна миризмата. Омекотява добре.

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 15:13 от РРР

# 616
  • София
Малко извън темата, но да попитам - виждали ли сте някъде от тези спрейове антистатик - имам една велурена пола, без хастар, която ужасно се лепи по чорапогащника при носене. Няма как да я изпера с омекотител, а не мога да намеря спрей...

# 617
Добро утро Hug
Да ви споделя, че миналото лято използвах омекотил на Бинго, бях много доволна от качеството му, но и двете ми деца /на 13 и 4 год/ не спряха два месеца да кашлят. До като се усетя, че е от него, ги спуках да ги водя по лекари и изследвания.
Сега не разбрах, ще се купували Ариела от PENNY? Препоръчвате ли го? Искам да си взема за цветно, че бая запас/според мен/ събрах за бяло
Какво ви е мнението/сигурно е коментирано, но не съм ви чела  Embarassed/ за праха SUPER WASH? Имам подарък една кутия и се чудя да я отварям ли или и аз да я подаря newsm78

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 09:06 от VK

# 618
за омекотителя Бинго те разбирам напълно. Аз имах подобен проблем. Ариел от Пени не е за цветно в никакъв случай. Супер Ваш го подари на някой Laughing

# 619
за омекотителя Бинго те разбирам напълно. Аз имах подобен проблем. Ариел от Пени не е за цветно в никакъв случай. Супер Ваш го подари на някой Laughing
Кратко и ясно Peace Благодаря  Hug

# 620
  • в огледалото на живота
Добро утро Hug
Да ви споделя, че миналото лято използвах омекотил на Бинго, бях много доволна от качеството му, но и двете ми деца /на 13 и 4 год/ не спряха два месеца да кашлят. До като се усетя, че е от него, ги спуках да ги водя по лекари и изследвания.
Сега не разбрах, ще се купували Ариела от PENNY? Препоръчвате ли го? Искам да си взема за цветно, че бая запас/според мен/ събрах за бяло
Какво ви е мнението/сигурно е коментирано, но не съм ви чела  Embarassed/ за праха SUPER WASH? Имам подарък една кутия и се чудя да я отварям ли или и аз да я подаря newsm78
Хвърли ме в дълбокото с този Бинго?Как разбра,че той е причината за кашлицата?
Съвсем сериозно  питам??

# 621
Добро утро Hug
Какво ви е мнението/сигурно е коментирано, но не съм ви чела  Embarassed/ за праха SUPER WASH? Имам подарък една кутия и се чудя да я отварям ли или и аз да я подаря newsm78
Хвърли ме в дълбокото с този Бинго?Как разбра,че той е причината за кашлицата?
Съвсем сериозно  питам??

Първо се разкашля сина. Заведох го на лекар - нищо му няма. След 4 дни дъщерята, тя е по-голямото ми дете. И нея на лекар - пак нищо. Въпреки това - сиропи, хомеопатични. Няма и няма спиране тази кашлица. От там, направление за детски пневмолог-пак нищо не се установи. Аз си пера, те си кашлят.. Върнах се назад и се опитвах да си спомня какво ново се е случило в онзи период, когато започна кашлицата им. И единствения нов продукт беше въпросния омекотител. Изкарах всички техни дрехи и спалното им бельо, изпрах ги отново и кашлицата спря.
Бях се запасила с един нов и един имах до полови , дадох ги на приятелка, тя също го използва, но няма проблеми.
Ясно е, че не на всички се случва. Просто, ако децата ви се разбухат и не са болни, имайте го предвид

# 622
  • Русе
Бясна съм  smile3511 В 10 часа Ариел-а в Пени беше вече свършил, а този път били заредили много по-голямо количество от предната промоция. Тези хора сън не са спали, за да отидат да си купят. Ама и моят мъж е за утрепване. Казах му тази сутрин като отива на работа да мине да ми вземе. От там минава, не е като да го карам да обикаля града за един прах. Отговорът му беше, че това били женски работи #2gunfire

За омекотителя е напълно възможно. Преди може би 16-17 години, когато започнаха да продават ОМО по магазините, живеех при сестра ми. Аз и племенницата ми се скъсвахме да се чешем по тялото, а на сестра ми и мъжа и нищо им нямаше. Чак като свърши праха и купихме друга марка, установихме, че е било от него.

# 623
  • София
Хахахахааа....и аз съм от тези с празни ръце!
Не мога да разбера едно-като правят реклама,промоция или каквото и да е-поне да заредят количества.ПРедполагам имат отдел маркетинг и са наясно,че ще има търсене.
Все пак от последните години започнахме да се образоваме в тематиката за перилните препарати Peace

# 624
  • Варна
Бясна съм  smile3511 В 10 часа Ариел-а в Пени беше вече свършил, а този път били заредили много по-голямо количество от предната промоция. Тези хора сън не са спали, за да отидат да си купят. Ама и моят мъж е за утрепване. Казах му тази сутрин като отива на работа да мине да ми вземе. От там минава, не е като да го карам да обикаля града за един прах. Отговорът му беше, че това били женски работи #2gunfire

Не се ядосвай на мъжа си.
 Crossing Arms И аз бих път до Пени във Владиславово, в 10:30 нямаше вече прах. Mr. Green
Оказа се че са им докарали 15 ?! Shocked кутии и първите 3-4 човека били взели по 3-4 кутии. (Което ме съмнява, сигурно персоналът ги е отнесъл.  Wink) Утре нямало да получат понеже не чакали зареждане.
Искат с трици маймуни да ловят, чак се съмнявам да е имало зареждане. Много некоректно от страна на магазина.  Sick

# 625
Да се включа и аз в темичката:))) Моничета не се  ядосвайте,ако изпуснете тези промоции в Пени или Карфур-там праховете са за българския пазар и не изпират толкова добре и наистина има разлика,ако переш с някой от чужбина. М/у другото по-нагоре беше споменато едно магазинче на Ул.Калоян, там са вносни праховете и са много добри и жената,която работи там ме оставя да си разглежам и винаги е много любезна и ми помага в избора. Препоръчвам го -има  Даш и Ариел, има и от новия Ленор и от онези омекотители на гранулите,които са мн готини и дори са по-евтини от тези в Карфур Peace

# 626
Бясна съм  smile3511 В 10 часа Ариел-а в Пени беше вече свършил, а този път били заредили много по-голямо количество от предната промоция.
май причината не е в количеството , а в качеството  Laughing
четете - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651209.465

# 627
  • Варна
Бясна съм  smile3511 В 10 часа Ариел-а в Пени беше вече свършил, а този път били заредили много по-голямо количество от предната промоция.
май причината не е в количеството , а в качеството  Laughing
четете - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651209.465

Случая е друг бонго.. Чета и двете теми. Прахът в Пени е читав, дори много, само че доставят по 15 кутии на магазин. Т.е. пускат уж нещо на промоция, дето обаче го няма, пък който влезе все ще си купи още нещо.
Та ми се струва че още дълго Пени ще пускат този Ариел на промоция, само дето едва ли някой ще успее да си го купи. Confused
В случая с Пикадили ми се струва, че става въпрос за фалшифициран или бракуван продукт.

# 628
  • Варна
Мухахаха, съжалявам, че ви разкарвах напразно до Пенни-Владиславово, не ме бийте много...Нали предния път и аз си тръгнах с празни ръце.Навих часовника, но се успах.Живея на километър оттам - скочих на състезателния велосипед-бегач и бързо отидох, към 9:10 беше.Тичешком питах къде е, наведох се и изпреварих един чичка с количка и една бабка, имаше 4 кутии, от които взех 3 - за мен, шефчето и втори познат.Чичката взе последната кутия и бабката беше разочарована. " Рано пиле - рано пее " - народна мъдрост.

# 629
  • Варна
Мухахаха, съжалявам, че ви разкарвах напразно до Пенни-Владиславово, не ме бийте много...Нали предния път и аз си тръгнах с празни ръце.Навих часовника, но се успах.Живея на километър оттам - скочих на състезателния велосипед-бегач и бързо отидох, към 9:10 беше.Тичешком питах къде е, наведох се и изпреварих един чичка с количка и една бабка, имаше 4 кутии, от които взех 3 - за мен, шефчето и втори познат.Чичката взе последната кутия и бабката беше разочарована. " Рано пиле - рано пее " - народна мъдрост.

Човече, имам три деца... Laughing Ставам рано , ама... Живея далеч и от Аспарухово и от Владиславово..
Не ми било писано... Joy

Общи условия

Активация на акаунт