Много сте нажежили атмосферата, гледам...
Не се тормозете, бе, дами, усмихнете се!
Иначе, напълно разбирам, Бебешондел, въпреки че не съм гледала породени
С първото дете на никого не съм го дала до 2,5 дори за една вечер, на никого: гости - само у дома, на вън - само на разходка тримата... И много ми харесваше! Никому за нищо не съм се оплакала, при положение, че той боледуваше най-малко веднъж на две седмици!
Обаче...
Сега нещата са съвсем други - оставих Снежи на нашите за две нощи само два месеца след като я отбих. (на годинка и два). А с удоволствие се възползвах от желанието на свекърва ми да погледа (третото - най-после) внуче и й я оставях за по час-два още на 5-6 месеца. За мен разликата е космическа!
Така че наистина е различно с едно и после с две - най-малкото си мнооого по-уморен (при мен - от годините
Като оставихме Снежи на нашите преди месец, ми трябваха 9 дни реанимация - сън поне 16 часа на ден!- за да стана поне полу-човек.
А колкото до решението за бебе, Бубе, ще прощаваш, ама повечето изобщо не биха се наели, ако знаеха какво точно ги чака... Да не говорим за породени...
Иначе, за оплакването, аз нямам против - нали сме се разбрали и това да споделяме - кой каквото има, това да си каже...
Кали нощес се събуди с рев във 3ч., рева, легна при нас, въртя се, после пи мляко и най-накрая заспа в кошарата си. А познайте кой не можа да заспи отново
Даже писах в темата, но точно преди да го публикувам и го изтрих без да искам. След два часа отново се събуди, процедурата се повтори, но без млякото. Накрая успях да заспя към 6,30. Кали скочи наспана в 7,30 и веднага се развика "Мамооо, мамоо, мако, мако /мляко/" Баща и стана, даде и мляко, после я извади от кошарата и пусна Бейби ТВ. Диването само мене тормозеше, а баща си остави на мира. Като я заведяха в др. стая се измъкваше и идваше при мен. Естествено, не можах да спя. 

но стана ферман, хайде хубав ден от мен!

Теичка да оздравява по-скоро 
Май просто имам нужда някой да ме слуша, да приказвам по какъвто и да е въпрос - не ми достига общуване, явно... 

Както и преди няколко дни казах, започвам да се чувствам като мишка, която не я е виждало слънцето! Добре, че днес излязох за 1 час (Разбира се вън валя и пак не ме напече слънцето 

по въпроса...
Докато се къпех Мартин дойде с вик пред вратата "Акаааа"