У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (16-та тема)

• 23 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Ænima/Albuquerque
Е, то и аз ще си го гледам.
Скроти ме радва много, въпреки, че не винаги сме на едно мнение.  Mr. Green

# 661
fen4eto123, щом си под 16 значи го гледай и ще ти хареса - все пак му попадаш в таргет-аудиторията. Simple Smile

Sarcasm™, ще ми е интересно да разбера дали ти е харесал.
Само да няма накрая "Казах ли ти?" Simple Smile

# 662
  • Ænima/Albuquerque
Едва ли, Скроти, аз съм вечен фен, но пък знае ли се?!  Mr. Green
Ше ти кажа, непременно, ще те "повикам".  hahaha

# 663
fen4eto123, щом си под 16 значи го гледай и ще ти хареса - все пак му попадаш в таргет-аудиторията. Simple Smile

А, дано. В момента, в който ги навърша и бягам към киното, че иначе няма да ме пуснат.  Grinning Аз и първата част още не съм гледал, но смятам в най-скоро време да поправя тази "грешка".

# 664
Ей го къде е, една седмица ти остана.  Mr. Green

"One missed call" не успях да го догледам от страх, ама това е щот го бях пуснала с брат ми, а той си е шубе, та ми вкарва ептен филми.  Mr. Green

Впечатлих се, ама после се сетих за Ринга. Да взема да му се пробвам все пак. Да видим кога.

# 665
Скроти, добре дошъл - пиши по-честичко Simple Smile

Сарк, сега видях - защо бе мило? Аз не давам никави зявки за нищо, не участвам и не гласувам, само чета за сеир  Grinning

# 666
  • В Космоса
Почнах снощи "One missed call". Обещаващ изглежда и вярвам, че няма да ме разочарова, при положение, че съм фен на азиатските ужаси. Ще ми се актьорите, обаче, да не са азиатци. Не мога и не мога да им свикна на стила на игра, още повече пък да ги разпознавам.

# 667
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, сега видях - защо бе мило? Аз не давам никави зявки за нищо, не участвам и не гласувам, само чета за сеир  Grinning

Какво е станало, Сами? Не знам за какво говориш...
За твоята номинация ли? Щот си пич, как що? Mr. Green

# 668
  • Berlin
Silent Hill ми допадна, въпреки че съм доста над 16. Grinning Малко тоя с триъгълната глава не го разбрах, ама аз играта не я знам, тъй че мисля, че и продължението ще ми хареса. Simple Smile Даже така краят ме изненада приятно и мислех,че е нещо като 6-то чувство или Другите.

# 669
  • Ænima/Albuquerque
Ее, Триъгълната главата е култ в играта. Той е върха на сладоледа.  Twisted Evil

# 670
"One Missed Call" на мен ми хареса. Макар да ми беше леко дълъг,струва си да се гледа. Втората част не бих я препоръчала.

# 671
Какво е станало, Сами? Не знам за какво говориш...
За твоята номинация ли? Щот си пич, как що? Mr. Green

И ти си пич, много сладка  Hug

Текат ми лигите от нетърпение за Сайлънт Хил: Откровение.

# 672
  • Ænima/Albuquerque
Мляска за теб! kiss

И аз тъй за Хълма, не знам обаче дали ще успея да накарам патицата да идем на кино... макар, че ми се видя ентусиазиран, като гледахме трейлъра.   Thinking

# 673
Постави го пред избор: Това или Здрач.  Mr. Green

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Ъ... ама, аз на Здрач нали с вас ще ходя?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт