Шансовете на 50 годишните

• 38 476
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Е моя е на 46, така че по-добре да не питам....... Joy Joy Joy

# 121
тъп напън , както винаги ...

# 122

Оня ден викам на мъжа ми: "Абе защо така навън толкова много баби има по пейките, а никакви дядовци?" и той ми отговаря: : " Дядовците са залепени по стълбовете, buttinsky..."
 Laughing

Докато чета темата си мисля за Едит Пиаф и по-младите й мъже.

А пък аз за Мадона, Деми Мур и др. подобни, че и български примери в изобилие  Laughing

# 123
  • София
Мъжът ми е на 38 и каза, че би си паднал по 50-годишна жена...Даже се учуди защо така невярващо го гледам....
Хм....
Споменах мерките на нашата героиня и той каза, че действително килцата са множко, но ако има комуникация, вероятността да отслабне за нула време е много голяма...

# 124
  • София
тъп напън , както винаги ...

Их.... Simple Smile

# 125
А давате ли си сметка колко момиченца под 20 са на същите килца?  Mr. Green

# 126
  • Насред хаоса
А и любовта няма възраст, навсякъде и всякак може да се случи, зависи от човека.

И аз това казвам, а тук ме опонират, че харесват Бърни заради парите.
Какво като е на 81, млад е по душа сигурно...
Mr. Green Отначало прочетох *Бъни*. Парите също нямат възраст за някои. Я до Бъни да се изправи някой готин в разцвета на силите си 30-40-годишен с неговите пари, па да видим една любов, едно чудо ... Ще му клепнат ушите на Бъни набързо.

# 127
  • София
А давате ли си сметка колко момиченца под 20 са на същите килца?  Mr. Green
Е, за тях е позволено
Виж за току-що родила жена не може Tired
нито за по-възрастна ooooh!

# 128
Офф и моят мъж много мрази стари и дебели хора. Уж е толерантен много, но понякога много ме дразни с изказванията си за разни жени. Хайде, за дебелото  иди-дойди. Ще се видим и ние след време колко ще сме закръглени, но това ако има воля човек е поправимо. Но кажете ми, моля ви, как човек може да е виновен, че е остарял?
На всичкото отгоре умишлено състрява хората и се е случвало 40-годишна жена да я определи като "баба". Особено пък ако е и руса, съвсем я нарежда в пенсионерския клуб.
Русото му биело на побеляло:roll:
Съвсем скоро една доста млада жена я нарече баба и отказа да повярва, че сигурно няма и 40 години. Но при него всичко е възможно, особено ако си е забравил очилата. Преди време изкара една от най-стройните ми и елегантни колежки, че била с чудовищно голям задник. Чак не можах да повярвам, че говори за нея. И сериозно се уплаших. Защото ако тя трябваше да мине за дебела, то аз в такъв случай трябва не да вървя, а да се търкалям Laughing

# 129
  • # супернатурална #
Мъжът ми е на 38 и каза, че би си паднал по 50-годишна жена...Даже се учуди защо така невярващо го гледам....
Хм....
Споменах мерките на нашата героиня и той каза, че действително килцата са множко, но ако има комуникация, вероятността да отслабне за нула време е много голяма...

Ми ето. Няма значение какво мислим ние, а какво мислят мъжете. А мъжете харесват тези, които сами се харесват. Така че тази жена няма да я огрее не защото е на 50 или защото е дебела, а защото седи и чака 2 месеца някой да и се обади.

# 130
  • Варна
Тя и М.Белучи приближава 50-те, а и не фиданка, но още си е блян и мокър сън за много мъже.

# 131
  • Другата България

Ми ето. Няма значение какво мислим ние, а какво мислят мъжете. А мъжете харесват тези, които сами се харесват. Така че тази жена няма да я огрее не защото е на 50 или защото е дебела, а защото седи и чака 2 месеца някой да и се обади.
Е много добре го каза!  bouquet

# 132
  • София
Хм....

Риспект за тез слова! Grinning

# 133
Примерите с известни хора не са релевантни. Конкретната ситуация придобива други измерения, ако бяха налични факторите пари и слава.

# 134
А и любовта няма възраст, навсякъде и всякак може да се случи, зависи от човека.

И аз това казвам, а тук ме опонират, че харесват Бърни заради парите.
Какво като е на 81, млад е по душа сигурно...
Mr. Green Отначало прочетох *Бъни*. Парите също нямат възраст за някои. Я до Бъни да се изправи някой готин в разцвета на силите си 30-40-годишен с неговите пари, па да видим една любов, едно чудо ... Ще му клепнат ушите на Бъни набързо.

За съжаление, милиардерите са ограничена бройка, така че, която не се е залюбила с 40 годишен се залюбва с 80.
При всички случаи младостта е като извор на живота, иначе защо застаряващите и от двата пола не се залюбват с набори а търсят младото?

Общи условия

Активация на акаунт