Шансовете на 50 годишните

• 37 995
  • 805
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бояна, понеже се допълних по-горе...може да не си видяла, че се забавих малко...

# 481
Само някой да се е изхилил Naughty
Сипете в кофа  или друг съд студена вода и кажете: " Вода-водичке,вземи всички бръчки (пъпки,петна ) от моето лице!

След това изплакнете 7 пъти лицето си с тази вода,като взимате с длан от нея. Процедурата е най-добре да се прави при растяща луна, преди лягане, като водата не се избърсва от лицето !!!

Трещерица, за мен всяка възраст има своето очарование и място в живота на човек.
Защо такива отскоци във времето Rolling Eyes Това имах предвид

# 482
Това сериозно ли го правиш с водата? Flutter

# 483
  • София

Бояна, това добре, но мен ми е интересно как човек хем се приема такъв, какъвто е, хем се старае да поправи поправимото /ако иска/, хем трябва да умее да се съобрази с това, какви са шансовете му в дадена ситуация, без това да се отрази на самооценката му.....Той спрямо какво/кого се възприема в дадена ситуация и преценява евентуалния изход от нея....Ако се е научил да не се влияе от наложените по един или друг начин модели, то как ще прецени кога да не се въвлича  и излишно да се тормози? Оф, дано ме разбра Embarassed
По отношение на физическите дадености човек се сравнява със себе си, по- дебел, по- слаб, запуснат, поддържан и коригира при нужда, няма какво да се сравнява с останалите, освен ако не е модел, например. А за останалото зависи от ситуацията, ако е за работа или образование се сравняваш с другите по обективно измерими критерии и при нужда коригираш. Но никой от нас няма да стане свръхчовек, всеки си има терзания, притеснения, понякога излишни, понякога грешни преценки, понякога ужасно грешни преценки, човек се учи докато е жив. Не познавам никой застинал в блажено и вечно спокойствие и премърдрост.

Касиди, хубаво, че си ритуала не е с нещо друго, а само с вода. Mr. Green

# 484
То онова другото е за пъпки  Mr. Green

А иначе познавам аз един майстор дето вместо той да остави жена си, заради някоя скучаеща домакиня, него го заряза жена му. Нищо, че ходеше по тигрови прашки на работа.  Sunglasses

Онова за мисленето с циците много ми хареса  Laughing

# 485
Аз вече в една тема споделих какви ледени бонбони си правя, те също са полезни за запазване свежестта на кожата.

# 486

Любовта не се измерва в килограми и години.

Любовта се измерва в съотношението между търсене и предлагане.

# 487
  • Другата България
Само някой да се е изхилил Naughty
Сипете в кофа  или друг съд студена вода и кажете: " Вода-водичке,вземи всички бръчки (пъпки,петна ) от моето лице!

След това изплакнете 7 пъти лицето си с тази вода,като взимате с длан от нея. Процедурата е най-добре да се прави при растяща луна, преди лягане, като водата не се избърсва от лицето !!!

Joy Извинявай!Ама не се сдържах......

# 488
 Laughing Оф, тая пък германо-аржентинска писателка каква е, такива неща да пише Rolling Eyes

# 489
Каси е пила кафе с Лизет Mr. Green
Къде се изгуби това момиче? Дали се е преродила пак?

# 490
Това сериозно ли го правиш с водата? Flutter

Разбира се. Ако не подейства, Д-р Енчев е насреща.

# 491
Laughing Оф, тая пък германо-аржентинска писателка каква е, такива неща да пише Rolling Eyes

"Единствената важна постъпка в живота на жената,
е избора на точния мъж (тя може да си позволи за
всичко друго да сгреши, но тук няма право да греши)
и точно поради това тя прави своя избор там, където
може да прецени мъжките качества, които ѝ
трябват: По време на следване на висше образование
или в работата. Офиси, фабрики, колежи или
университети, са за жената нищо друго освен огромни
пазари за женитба."

Естер Вилар

# 492
...Ми права е жената. Харесвам я. Peace

# 493
"Какво е мъж? Мъжът е човек, който работи. С тази
работа той се издържа себе си, издържа съпругата
си, издържа и децата на съпругата си. Една жена
напротив е човек, който не работи (или работи
временно). В по-голямата част от живота си тя не
издържа нито себе си, нито децата си и още по-малко
съпруга си."

Естер Вилар

# 494
Оф, май мъжът на авторката е точил лиги по пухкавата хубавелка и после се търси успокоение във форума.  Wink
Мъжът й, за да прикрие работата, й е казал, че дебеланата е минимум 90 кг и да не се разправя с нея.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт