Шансовете на 50 годишните

• 38 464
  • 805
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много обичам такива теми, в които се правят опити да се докаже, че да си на 50 е по хубаво отколкото да си на 20. Тъкмо докато стигна въпросната възраст няма да има повече съмнения, че това е така.
Не е по- хубаво отколкото да си на 20, но е като да си умрял, надявам се. Wink

# 196
  • Колибите
Толкова много различни съдби женски и мъжки има и толкова много различни връзки между тях, че не можем да обсъждаме адекватно. Нито знаем какво има между въпросните двама, нито нищо. Приемаме ги такива каквито са и се съсредоточавем върху собствения ни начин на живот. А той, нашият живот, ни учи точно на нашите уроци Simple Smile.

# 197
Много обичам такива теми, в които се правят опити да се докаже, че да си на 50 е по хубаво отколкото да си на 20. Тъкмо докато стигна въпросната възраст няма да има повече съмнения, че това е така.

а най много ме радва когато прочета, че това, видите ли - е просто едно число -  какво толкова Laughing, че чак и в драми да се вкарваме Laughing.
въх, дано по-скоро се заличат  тези греховни съмнения, че на 50 не си като на 30. дори мисля, че трябва да си като на 25, все пак 50 е делимо поне на 2/аз от математика толкова разбирам Mr. Green/.

шанталовата мацка на 50 да си гледа котката и плетките, там кой майстор минал, пък я докоснал Crazy, пък видите ли по ханша, или бог знае по коя част там, си е дрън-дрън/да не се бърка с дзен Mr. Green/ фантазии на жена, която няма с какво да се занимава.

или да вземе и да му се обади, да го покани на кафе с райбер/за по-кратко наречено гъзобрък, моля, моля, възпитана съм, но така пише в интернет  Mr. Green/ ,  и да се отдадат на бурни страсти, че и ние да рахатясаме и да подпукаме 60 -годишните/яка им душа  Twisted Evil/.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 03:13 от *Serendipity*

# 198
  • Tам през Атлантическия океан
Не знам хора, моя мъж е горе-долу колкото майсторчето, все ме питаше какво си говоря с тая дебела лелка... Rolling Eyes

ХАХАХ май проблема не е в годините е в това че е дебела  Whistling
поне така като те чета де , все това повтаряш  Wink

Дори и да си на 20 дебела и 'непривлекателна' пак нЕма шансове така ли  Mr. Green ?!

Мъжете имат 'шантав' вкус   понякога Mr. Green така че ние жените, да не съдим по нашия че ще се  изненадеме достаааааа   Sunglasses

# 199
Напоследък във форума доста се коментира дали други, освен младите, слабите и красивите, имат право но живот. 

# 200
 В духа на темата- току-що видях,че Памела Андерсън влиза, в неделя, в българския ВИП-брадър.Три месеца ще ни стигнат да я разкостим и оглозгаме Simple Smile

# 201
  • София
В духа на темата- току-що видях,че Памела Андерсън влиза, в неделя, в българския ВИП-брадър.Три месеца ще ни стигнат да я разкостим и оглозгаме Simple Smile

Че и тя вече гони петдесетака! 1967 набор е.

# 202
Боже мили, доживях и тази тема тук... 50-годишните били"бабки", били такива и онакива, 20-годишните били по-добре...  ooooh!

Не съм ни на 20, ни на 50, но, кълна се в децата си, ако трябва да избера една от двете възрасти, винаги ще предпочета 50. Всяка една възраст под 30 изобщо не ми я хвалете - жена, която рони сълзи по уж чудното си минало и уж невероятната си младост преди това, няма два грама акъл в главата си. Според мен.

# 203
  • София
Тъй, тъй. Имаше даже тема наскоро - кога бяхте по-щастливи - на  20 или сега -на 30 и?

# 204
  • София
Напоследък във форума доста се коментира дали други, освен младите, слабите и красивите, имат право но живот. 

Ми....когато няма на какво да заложиш освен на външност, така става.....

# 205
  • Kопенхаген
Из нета преди време се завъртя една галерия от снимки, от конкурс на ,,баби,, / 47- 50г/ в Бразилия. Ама само какви ,,баби,,...

Тази определено е решила да възвърне предишна слава, но в подобна БГ помия едва ли...

# 206
  • Galaxy 13197853088
Вероятността да предпочете е минимална.
Всъщност може и да има нещо между тях, ако той е оставен без секс целогодишно и възможността за избор е само тази дама.

# 207
Боже мили, доживях и тази тема тук... 50-годишните били"бабки", били такива и онакива, 20-годишните били по-добре...  ooooh!

Не съм ни на 20, ни на 50, но, кълна се в децата си, ако трябва да избера една от двете възрасти, винаги ще предпочета 50. Всяка една възраст под 30 изобщо не ми я хвалете - жена, която рони сълзи по уж чудното си минало и уж невероятната си младост преди това, няма два грама акъл в главата си. Според мен.

Съгласна Peace

Тя и затова пуска подобни теми Whistling

# 208
Из нета преди време се завъртя една галерия от снимки, от конкурс на ,,баби,, / 47- 50г/ в Бразилия. Ама само какви ,,баби,,...

Да, имаше една на 37. Като цяло - парад на пластичната хирургия. Представям си ги нашите красавици, като почнат да поостаряват.

# 209
  • Kопенхаген

Да, имаше една на 37. Като цяло - парад на пластичната хирургия. Представям си ги нашите красавици, като почнат да поостаряват.

Да за латиноамериканките пластичната хирургия е като религия  Grinning

За съжаление обаче българката с течение на времето придобива все по изтормозен и смачкан вид. Поради факта, че галфоните с които съжителстват ги забиват тотално.

Общи условия

Активация на акаунт