Шансовете на 50 годишните

• 38 440
  • 805
  •   1
Отговори
# 210
Как ли ни се смеят

Тия, късополите,

Тия, дългокраките!

Гледаме се дълго,

Тайно се докосваме,

Гузно се оглеждаме,

Ако се целунем,

Скитаме като замаяни

В нощ на пълнолуние...

И писма си пишем

Пълни с думи ласкави,

И сме се подписали

Във снега и в пясъка,

Крили сме за спомен

Листи жълто-алени...

Сигурно сме смешни

Като изкопаеми

В тоя век на разума

И на лунни полети —

Как ли ни се смеят

Тия, дълgокосите,

Тия, късополите!

И не знаят, бедните,

Колко ни е хубаво

Да сме несъвременно,

Старомодно влюбени...

# 211
Не съм нито на 20, нито на 50. Но и в двете възрасти има представители, които са чаровни и красиви и такива, които не стават по ред причини. А любовта изобщо не се заключава само в перфектни пропорции, изящни чупки и т.н. Така че преди човек да си прави заключения е хубаво да вземе предвид и други фактори, а не само физическите.

За протокола - познавам няколко жени на 50+, а с някои от тях съм по-близка. Ами страхотни мадами са - спортуват, грижат се за себе си, просто изглеждат чудесно. Могат да сложат в джоба си много повлекани на 25  Peace

# 212
Не е до възраст. До човек е.

# 213
А какви са били шансовете на Майкъл Дъглас да го хареса Катрин Зита-Джоунс?
Божа работа, може да има шансове, може да няма, не всичко на тоя свят има обяснение  Wink

Сладко  Simple Smile

# 214
  • Galaxy 13197853088
Бъркаш нещо.
Обратния вариант е далеч по-разпространен ...

# 215
  • Kопенхаген
Трещи, малко хора тук ще разберат интимната ти мисъл особено пък поднесена в стих  Grinning

Ей на ,,баба,, Ю. Дончева се изказа, че е готова да роди дори бебе на 16г по младия от нея Станислав  Grinning

# 216
Цитат
Могат да сложат в джоба си много повлекани на 25
Именно, повлеканите.  Peace

# 217
Бъркаш нещо.
Обратния вариант е далеч по-разпространен ...

Не казвам, че не е така.
Но пак шансовете му са били малки, в сравнение с друг холивудски артист, например  Wink

# 218
  • София
Не е до възраст. До човек е.

Умно момче си ти. Peace

Трещи, много хубаво стихотворение.... Heart Eyes

Лаб, около Дъглас има......например Джерард Бътлър....или Джейсън Стейтъм...или още доста привлекателни и за извънземните актьори.... Grinning

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 11:56 от GENTIL

# 219
Мерси,Ънадаптибъл, видях Бърни и жена му.  bouquetЕ,кфо, хубава двойка... Joy Joy Joy

# 220
  • София
http://media2.onsugar.com/files/2011/04/16/1/313/3139058/114faa0 … a-Lee-Furness.jpg

Ето ви пример за един супер пич с една баба. Ама се обичат. А ние завиждаме.  За всеки влак си има пътници.
Той е "68, тя е "55.

# 221
Много примери могат да се приведат в защита на теорията, че млади мъже могат и са щастливи с по-възрастни жени. Със същия успех може да се намерят и обратни примери.
Ако темата е "по принцип"- чудесно, но тя е конкретно свързана с любовната мъка на неомъжена 50-годишна жена по женен 37-годишен мъж. И не че, той не би се развел заради нея, но шансовете да го направи са далеч по-малки от тези да й вгорчи следващите 50 години живот.

# 222
  • София
О, ама той и женен! Забрави...

# 223
Ако темата е "по принцип"- чудесно, но тя е конкретно свързана с любовната мъка на неомъжена 50-годишна жена по женен 37-годишен мъж

Така е, но на мен ми се струва, че проблемът на жената не е в петдесетте й години. Мисля, че шансовете й са били абсолютно същите и на 40, и на 30, и на 20... Инак не би попаднала в описаната ситуация. Допускам, че съществуват хора, чиито потенциални лични щастия са били повече в ранна възраст и по-малко в зряла, но те са по-скоро изключения. Човек с лична харизма и цена привлича по еднакъв начин и в училище, и след пенсия, защото, както всички знаем, никой не старее сам - двайсетгодишните ни връстници, приятели, съседи и колеги неизбежно някога се превръщат в петдесетгодишни връстници, приятели, съседи и колеги. Задните ми части може да се подчинят на гравитацията, а устата ми да стане на кокоши гъз, но всички онези левенти, по които навремето съм точила лиги, също ще претърпят някои съществени метаморфози  Wink

# 224
Ами по принцип говорим, защото да коментираш конкретен случай, то трябва да познаваш и двете страни.
Иначе по принцип аз не вярвам във връзки на база влюбване/любов, в които партньорите са с разлика по-голяма от 15 г. Не, че няма изключения, но са единични случаи.

Общи условия

Активация на акаунт