Шансовете на 50 годишните

• 38 406
  • 805
  •   1
Отговори
# 285
 Joy Ахаааа, сценарий написахте вече Joy
 Аз съм си паднала по майстора, който прави банята в куротен град , а той предпочел 50 годишната жена, която всъщност е видял преди два месеца, през което време аз съм на морето и въобще не подозирам, че тя съществува, просто защото не съм я срещнала още Crazy Tired

# 286
 Аз съм си паднала по майстора, който прави банята в куротен град , а той предпочел 50 годишната жена, която всъщност е видял преди два месеца, през което време аз съм на морето и въобще не подозирам, че тя съществува, просто защото не съм я срещнала още Crazy Tired

Примерно, де. Peace Не съм следила хронологията, в случай, че си я описала. Crazy Crazy Crazy

# 287
Темата не стана ли леко простовата и комплексарска? newsm78

# 288
  • Най-сетне у дома

Примерно, де. Peace Не съм следила хронологията, в случай, че си я описала. Crazy Crazy Crazy

От тази тема по-грозен и безсмислен сценарий трудно може да се сътвори.
Пънки, тя от самото начало си е простовата и комплексарска.

# 289
А е възможно съпругът ти да иска да пробва с 50годишна,90килограмова и ти питаш може ли да бъде заплаха за теб?  Joy Joy

# 290
 Joy
Давайте, давайте, щом сте подкарали Laughing

# 291
  • Kопенхаген
$hantalche, започнаха да плющят камшици около теб  Grinning

# 292
Ммм, възбуждащо нали Twisted Evil Mr. Green
тук май вярно някъде ми се мерна един с камшик Laughing Thinking

# 293
  • Kопенхаген
Ммм, възбуждащо нали Twisted Evil Mr. Green
тук май вярно някъде ми се мерна един с камшик Laughing Thinking

Верно ли действат така?  Shocked

Ааааа... вече сА е сменил. Но виж един със закачалка се разкарваше из темата ти  Grinning

# 294
Кфо ще кажете да сложа аз 1 поанта на темата?  newsm78 Раждаме се различни по здраве, хубост, ум, късмет./Последното е най-важно./По отношение на възрастта всички сме равни.Пояснение за тъпите-никой не си прекарва живота само на 20 или само на 50.

# 295
Виждам, че все повече хора се нахвърлят върху авторката заради изразеното мнение. Макар че съм във възрастовата категория на героинята, мисля, че Шанталче е права. За съжаление или не мъжете, особено младите мъже, си лягат с тялото, а не с ума и интелекта на жената. 90 кг си е колкото едно коледно прасе бе, хора. Какъв шанс пред 37- годишен мъж? Rolling Eyes Никой не е длъжен да отслабва заради общественото мнение, отнася се само за 50-годишни дами, пожелали си 37-годишни мъже.

# 296
Унадаптабле,чувала си за мъжките фантазии.Те затова се наричат "фантазии" защото са обратното на реалноста.
Та така де:Ако един мъж си има в къщи едно младичко,слабичко,ама и то може да му умръзне с годините...Оти да не пробва по-старичко и по-дебеличко?

# 297
 Joy Ааааа , темата била за успокоение, че не сме дебели ли?Е, компексарска значи е вярно.Може да направим тема, в която да плюем по ''кьоравите'' Sick

# 298
  • Колибите
Виждам, че все повече хора се нахвърлят върху авторката заради изразеното мнение. Макар че съм във възрастовата категория на героинята, мисля, че Шанталче е права. За съжаление или не мъжете, особено младите мъже, си лягат с тялото, а не с ума и интелекта на жената. 90 кг си е колкото едно коледно прасе бе, хора. Какъв шанс пред 37- годишен мъж? Rolling Eyes Никой не е длъжен да отслабва заради общественото мнение, отнася се само за 50-годишни дами, пожелали си 37-годишни мъже.

E, че ако дамата е 90 кг, което не е супер много, а пичът е 100, което хич не е невероятно за мъж, даже е в границите на нормалното, къде е точно проблемацията newsm78

Но лично аз имам наблюдения, че кльощави майстори работят по-добре - в смисъл се катерят по покривите и сменят керемиди, боядисват дограма, както и се гърчат в тясна баня.
Тоя нещо е сгафил, не е налепил плочките като хората и сега не смее да й се обади Mr. Green

# 299
  • София
Пронобис е джентълмен.
Лабрадор държи показалка - той поучава.
Вълчо е пич отвсякъде - той пътува по река....

Къде видяхте камшици , куки и т.н.
Мръсници! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт