Шансовете на 50 годишните

• 38 397
  • 805
  •   1
Отговори
# 270
Имаш някаква изкривена представа за любовта между хората.
Само слабите и красивите ли да имат партньор?
Няколко пъти подчерта красива,ами ако беше слаба,пък не толкоз красива?
Хората се допълват,но и това не е задължително.
Не мога да кажа дали точно тази дама има шанс,защото един казал,друг разбрал,пък не точно.
Любовта не се измерва в килограми и години.
По скоро семейното положение на господина е смущаващо /за мен/.

Дори аз самата предполагам не бих имала такива смели желания на 50г.., или поне  не и ако съм 90 килограма.. Rolling Eyes
 Вие? Simple Smile
Това е грозно. Ако допуснем, че си под 90 килограма, означава ли това, че държиш топките на Св. Петър?

Все повече се убеждавам, че мъжете мислят по-нормално от нас....

И аз съм на това мнение. Изключително грозен коментар. Щото си 90 кг, та не трябва да си помисляш за любов... Sick

Познавам много дами, зряла възраст...може би не чак никога неомъжвани и без деца...но добре закръглени, не знам точни килограми, от които струи живот, лъчезарие и какво ли още не... Една от тях има сериозна връзка с доста по-млад мъж от нея, при все, че ми се струва, че той е по-добре обезпечен. Peace

Като цяло, този манталитет и предразсъдъци не съм го срещала в чужбина. Само тук чета и разбирам за такива случаи. Разглеждат по-различните хора, все едно са втора ръка... Rolling Eyes
Ако си на 50...затваряй се вкъщи и не си показвай носа навън, ако си по-пълен или много слаб...също - грозен си за околните... Ако... Ако... Ако...  Stop

# 271
Грозно не грозно, това ми е мнението. Аз ако съм 90 кг. няма да излизам от къщи, камо ли да се прехласвам по млади майсторчета. Ще си търся адекванти партии мъже, а няма да живея в химери.
Чий свети топки държа, си е моя работа. Wink

# 272
Аз да ви кажа имах преди един колега,хубаво момче,на 25-30г.,но малко притеснителен,с две думи малко смотъничък.Нямаше успех с момичетата на неговата възраст и от нужда започна да търси жени над40.

# 273
Това е много ОБИДНО,Шанталче..

# 274
Грозно не грозно, това ми е мнението. Аз ако съм 90 кг. няма да излизам от къщи, камо ли да се прехласвам по млади майсторчета. Ще си търся адекванти партии мъже, а няма да живея в химери.

О, разбира се...хора разни, свят широк! Wink

И каква според теб е адекватната партия за човек тежащ 90 кг? Tired

# 275
  • Най-сетне у дома
Току що се връщаме от почивка и бързам да сверя ситуация, над която се замислих (представете си Wink) Laughing
Запознах се с една 50 годишна жена, самотна, никога не се е омъжвала, няма деца. Бивша красавица, по всичко личи, че е бивша Wink. В момента е около 90 кг, но красиво лице и разкошна коса.
Влюбена в 37 годишен мъж, женен с дете, доколкото разбрах. Тя е убедена, че може да има нещо между тях. Аз си мисля, че той просто се подиграва с нея. Ама тотално се подиграва. А тя е влюбена, влюбена... Whistling
Дори аз самата предполагам не бих имала такива смели желания на 50г.., или поне  не и ако съм 90 килограма.. Rolling Eyes
 Вие? Simple Smile

Имах една приятелка, вече не ми е приятелка. Тя беше много красива, вече не е (ужасно стечение на обстовятелствата). Докато бяхме близки, често ми разказваше за ужаса си от остаряването. Попитах я какво толкова, по дяволите (понеже наистина не разбирам). Тя ми каза "Виж сега, аз не съм образована. Не съм особено начетена. Усещам, че човешките ми качества са доста... посредствени. Не блестя с нищо друго, освен с външност. Когато това си отиде, животът ми ще е свършил". Вероятно наистина ще е така.

Там, навън, има цял един свят, в който опаковката не е от решаващо значение. Знам, че няма да ми повярваш. Не е самоуспокоителен тип мислене. Аз изглеждам добре. Тежа 52 кг, равномерно и хармонично разпределени. Но дори да съм 90 кг, от това себеоценката ми няма да пострада.

Отвратителна тема.

# 276
  • София
Тежко и горко на съфорумки, които разчитат на 30те си години и 50те си килограми, първия показател щем не щем  търпи изменения, втория също искаме или не искаме ни напада хормонален проблем да речем или друга болест/ недаи си Боже/ и какво правим тогава?Мятаме си фередже, слагаме маска или ритуално се самоубиваме Simple Smile

# 277
Далеч по-обидни коментари правят други потребители, но нали съм аз, сега ме разнищете  WinkLaughing
Не, сериозно, 90кг жена трябва да отслабне - първо за нейно здраве, а после за естетичен вид и накрая да мисли за млади мъже.  Peace

# 278
  • София

О, разбира се...хора разни, свят широк! Wink

И каква според теб е адекватната партия за човек тежащ 90 кг? Tired
Милионер с алцхаймер и слепота, да не вижда идиота какво грозилище взима,  милионера да е 98-100г

# 279
Шанталче,аз никога не бих се комплексирала ако съм 90кг.
По-бих се комплексирала ,ако не реагирам адекватно и умно в конкретната ситуация.

# 280
Е, но разбира се, ти и всички вие- да, но аз нямам от какво друго, от килограмите се притеснявам Laughing

# 281
  • Най-сетне у дома
Далеч по-обидни коментари правят други потребители, но нали съм аз, сега ме разнищете  WinkLaughing
Не, сериозно, 90кг жена трябва да отслабне - първо за нейно здраве, а после за естетичен вид и накрая да мисли за млади мъже.  Peace

Отслабването далеч не е трудна, да не говорим непосилна задача. Има други дефицити обаче, които след определени години (детство и ранно юношество) много трудно се попълват.

Иначе за здравето съм съгласна. Холестерол, гликемичен индекс, лоши работи разни  Wink

# 282
Аз пък бих се чувствала зле, ако заради разпуснатост стана 90 кг.

# 283
Тежко и горко на съфорумки, които разчитат на 30те си години и 50те си килограми, първия показател щем не щем  търпи изменения, втория също искаме или не искаме ни напада хормонален проблем да речем или друга болест/ недаи си Боже/ и какво правим тогава?Мятаме си фередже, слагаме маска или ритуално се самоубиваме Simple Smile

Точно това имах и аз предвид. И жалко за мислещите по този начин.
Аз съм много слаба, 52-53 кг, но съм здрава, не съм раждала особено скоро или просто такава се харесвам. Всеки има право да бъде такъв, какъвто се харесва. Защо трябва да се появява някой, който да сочи с пръст...какво е направила тази дама на момичето пуснало темата? А може би и тя си е падала по младежа, но той е обърнал внимание на по-зрялата жена! hahaha

В такъв случай, напълно разбирам всичките й разсъждения до сега...и мога само да се усмихна иронично... hahaha

Както виждаш никой не те сочи, а напротив...обобщаваме всички мислещи като теб. Според теб толкова лесно ли е да се отслабне на тази възраст? Освен това, защо пък да трябва да отслабва? Ти би ли се съгласила някой да ти дава тон в живота?

Шанталче,аз никога не бих се комплексирала ако съм 90кг.
По-бих се комплексирала ,ако не реагирам адекватно и умно в конкретната ситуация.

Peace Peace Peace

Е, но разбира се, ти и всички вие- да, но аз нямам от какво друго, от килограмите се притеснявам Laughing

Всички се убедихме в това. Hug

# 284
Ако отслабването не беше трудна и непосилна задача,защо ли тогава има толкова дами с наднормено тегло?-Те да не би да не искат да изглеждат като манекенки?

Общи условия

Активация на акаунт