Шансовете на 50 годишните

• 38 363
  • 805
  •   1
Отговори
# 255
  • Tам през Атлантическия океан
Не е разведен. Оправил и е банята, майстор някакъв и тя само за него говори и го чака да се обади... вече втори месец. Confused

Значи тя влюбена в него, ама той не знае. ooooh!За какъв шанс говорим тогава??
Ами то за това е темата, ама масово решиха че искаме да вкараме в гроба 50 годишните жени.

Aми заглавието на темата е такова  Wink за Шансовете на 50 годишните

а трябваше да бъде "Какви са и шансовете на 50 г Анка да завърти 'младия' майстор фугаждия , пардон фаяснаджия"  Sunglasses

# 256
Desss, Desss, Desss, темата си имаше адресат с външните белези на описаната 50-годишна.

# 257
Имам приятели, които са съответно - той на 36, а тя на 47. Той няма брак и деца, а тя е разведена с момче, което вече е студент. Първите три-четири години бяха много щастливи заедно, а последните 3 са зле. Особено за нея, защото го обича, а отношенията им вече не вървят и тази разлика, която преди не си личеше, сега е видима. Въпреки, че тя е поддържана и хубава жена, той вече започна да се оглежда за жени на неговата възраст, а и по-млади.
Жените не са в особено изгодна позиция, когато са повече от 3-4 години по-възрастни.

# 258

Aми заглавието на темата е такова  Wink за Шансовете на 50 годишните

Ами вие само заглавията на темите ли четете и отговаряте по тях?
Заглавието все пак трябва да е нещо кратко и обобщено, колкото да надникнеш за какво иде реч.Пък и не е " 50 годишните нямат никакви шансове" нали?

# 259
Ама защо ви е толкова чудно,че един 37г. мъж няма да иска да прбва какво е то "по-старичко и по-дебеличко"?
И защо да не е знак това,че й е пуснал ръка?

# 260
Ама защо ви е толкова чудно,че един 37г. мъж няма да иска да прбва какво е то "по-старичко и по-дебеличко"?

Тук е ключът от палатката - той може да е искал да пробва, тя да е решила, че е начало на голяма любов.

# 261
  • Tам през Атлантическия океан
Aми не  Wink всичко си прочетох  Wink

Просто в поста се конкретизира един пример ,па заглавието е като цяло за жените около  50 и техните шансове  Simple Smile

# 262
Всъщност...да, мъж е все пак, що да не го потопи еднократно Thinking

# 263
Всъщност...да, мъж е все пак, що да не го потопи еднократно Thinking
каква си значи - дай шанс и за втори път, де Wink

може жената да владее френската до съвършенство - и вторият тур да се окаже решаващ Simple Smile

# 264
  • Бургас
50-годишните имат шансове - винаги много съм се дразнила на така характерното у нас погребване на 50+. Жените на 50 трябва да са покорни труженички от зори до мрак, а после да въртят къща, да угаждат на мрънкалник и да гледат внуци, 'щото са длъжни. Грубо и преувеличено, но е така. Ама как така ще имат желания, ама как ще искат да се забавляват, да се влюбяяяят - ужас!
А по темата - най-вероятно майсторът и е дал аванс, но едва ли е имал нещо сериозно предвид, все пак е и женен - доста сериозна "подробност". Привлякла го е - тя няма деца, не си е тровила здравето с калпав мъж: най-вероятно е доста запазена, съчетано с приветлив характер - все пак е на 50, а той на 37, не е като 60-годишна с 30-годишен. Wink Няма да и се обади, но жената явно се надява. Жалко. Дано открие своя човек, има време.  Peace

# 265
  • София
Имам приятелка на 52г, която е не 80 а ,май поне 130кг, вярно на ръст 180см, приятеля и е 5г по-млад от нея изглежда  супер добре, разведен е , живеят заедно от 4г, имат връзка от поне 10г.Ще и кажа да си направи сепуко Laughing защото е на 52 дебела, и има млад любовник, т.е. не е морално такава грозна и стара да е влюбена Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 17:01 от dmaria

# 266
  • София
 Joy Joy Joy

И за наказание за наглостта, да му намери лично млада и убава

Хващането през кръста някога е значело много.....

# 267

Дори аз самата предполагам не бих имала такива смели желания на 50г.., или поне  не и ако съм 90 килограма.. Rolling Eyes
 Вие? Simple Smile
Това е грозно. Ако допуснем, че си под 90 килограма, означава ли това, че държиш топките на Св. Петър?

# 268
  • Kопенхаген

Тук е ключът от палатката - той може да е искал да пробва, тя да е решила, че е начало на голяма любов.

Трещи грешиш, ключът от палатката е този, че Той и се отъркал при разминаване, а тя си  въобразила, че му се дочукало и сега била безнадеждно влюбен застаряващ глиган  Grinning

# 269
  • София

Дори аз самата предполагам не бих имала такива смели желания на 50г.., или поне  не и ако съм 90 килограма.. Rolling Eyes
 Вие? Simple Smile
Това е грозно. Ако допуснем, че си под 90 килограма, означава ли това, че държиш топките на Св. Петър?

Все повече се убеждавам, че мъжете мислят по-нормално от нас....

Общи условия

Активация на акаунт