Шансовете на 50 годишните

• 38 447
  • 805
  •   1
Отговори
# 225
Е, тя едва ли е сама, без семейство и приятели by M-tel, но със сигурност е без мъж до себе си. Каква е причината, можем само да гадаем. Често е кофти стечение на обстоятелствата, не само личностни липси, претенции или прекомерни изисквания. Но да остаряваш сам е ужасно. Поради това бих й насочила вниманието към търсенето и намирането на потенциален мъж, с кого биха имали връзка, биха заживели заедно, биха създали семейство. Ясно е, че при добро старание може и да хоризонтира "младежът", но това ще е дори не и временна утеха, а направо сол в раната.

Ами по принцип говорим, защото да коментираш конкретен случай, то трябва да познаваш и двете страни.
Иначе по принцип аз не вярвам във връзки на база влюбване/любов, в които партньорите са с разлика по-голяма от 15 г. Не, че няма изключения, но са единични случаи.

Имам две връзки с по-възрастни от мен с над 15 години. Единият определям като най-най-голямата си любов.

# 226
  • София
Ох, как искам да ме заобича някой, който е към 45-50......
Май никога не съм си падала по по-млади от мен....

# 227
Ако темата е "по принцип"- чудесно, но тя е конкретно свързана с любовната мъка на неомъжена 50-годишна жена по женен 37-годишен мъж

Така е, но на мен ми се струва, че проблемът на жената не е в петдесетте й години. Мисля, че шансовете й са били абсолютно същите и на 40, и на 30, и на 20...

Peace

Темата се поизмести от това, че се набляга на възрастта и 90те килограма. То за някои това е най-важното. На мен ми напомня за Големите надежди. цял живот илюзии.

# 228
Мъжо е с 9 години по ''дърт'' от мен.Искам и аз някой 13 години по млад! JoyЩе му купя сладолед, аз ще пия уиски с лед. Heart EyesМного отворена станах от тоя форум... newsm78 Joy

# 229
"Хората не се възприемат според години и килограми, не питаш на колко години и килограми е, или я харесваш, или не"
Добре, че мъжете мислят рационално и не се хвърлят в драми всеки път, като им ....."светне".

Шанти, ама много те бива в скоростните теми....    Laughing

# 230
Напоследък във форума доста се коментира дали други, освен младите, слабите и красивите, имат право но живот. 
Когато външността е единственото, което  имаш и предлагаш.............

# 231
Споко бе, и младите нямат право на живот не виждате ли, че стават ЕМО, готик,сексуални робини...

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 14:19 от punky90

# 232
Шантал не успя да си го върне на Красимира обаче.

# 233
Шантал не успя да си го върне на Красимира обаче.
Кое бе Кас? newsm78 Нищо не искам да връщам, просто пускам тема... Но и всеки обаче си я тълкува по негови си причини и подбуди, за които аз си нямам и идея Laughing. Забавлявам се с това, признавам Peace Hug

# 234
  • Варна
Не харесвам по-млади мъже.Не и за сега, не мога да мисля за след 20 години..
И 90 кг не мисля, че бих допуснала да стана ако съм здрава, дай Боже.Въпреки че аз съм дългокрака и висока и не биха ми стояли като на буре.. Crazy
Изобщо, не мисля, че е здравословна връзката и влюбването на по-стари жени в по-млади мъже.Осбено с повече от 3-4 години разлика.Мое мнение, абсолютно незадължаващо.

# 235
  • Fort Worth, TX
Не е разведен. Оправил и е банята, майстор някакъв и тя само за него говори и го чака да се обади... вече втори месец. Confused

Значи тя влюбена в него, ама той не знае. ooooh!За какъв шанс говорим тогава??

# 236
Не е разведен. Оправил и е банята, майстор някакъв и тя само за него говори и го чака да се обади... вече втори месец. Confused

Ами то за това е темата, ама масово решиха че искаме да вкараме в гроба 50 годишните жени.

# 237

Според мен, когато жените се чувстват самотни започват да си строят сами въздушни кули и да заживяват в тях всеки път, когато някой им обърне внимание или се държи нормално мило и адекватно. Та е абсолютно възможно този човек да не знае нищо за нейните трепети  Laughing, но пък тя вече да е навъртяла цял филм в главата си

# 238
Ох, как искам да ме заобича някой, който е към 45-50......
Май никога не съм си падала по по-млади от мен....

А аз харесвам по млади и дори много по млади, такива, които почти биха могли да са ми синове, но какво от туй. Не съм изкукала обаче да си мечтая за връзки с тях, още по малко да си въобразявам, че те копнеят да имат нещо общо с мен.  Laughing

# 239

Ами то за това е темата, ама масово решиха че искаме да вкараме в гроба 50 годишните жени.

Заглавието е такова. Изводът от ситуацията е, че нямат шанс.  Трудно е да вникнеш по-дълбоко от възрастта и килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт