Шансовете на 50 годишните

• 38 053
  • 805
  •   1
Отговори
# 345
  • Най-сетне у дома
Много рано си лягате. Sad

Laughing Не съвсем.
Аз продължавам да си мисля по въпроса за ограниченията и все така не съм сигурна за кои ограничения, които говорим. За тези, които са в главите ни и в публичните оценки или тези, които реално съществуват. Почти не познавам човек, който не ги бърка, дори не съм убедена, че познавам. Да вземем грубо оклюкарената от нас жена. Шанталче казва, че тя би изглеждала добре, даже би била хубава, ако не беше дебела. Да кажем, че тази жена би могла да свали определен брой килограми и да свали мечтания какъв беше там. Какво тук е нереалистично? Тя не иска да се жени за него и да имат 3 деца, просто е влюбена и иска малко... евфемистично да го нарека "романс"  Laughing. (Друг е въпросът, че човекът е женен и това е малко гадничко.)

Има реални ограничения, които е важно да приемеш, ако не искаш да корабокрушираш тежко. Например, аз не мога да раждам по естествен начин заради екстремно тесен таз и ако не бях приела този факт, сега нямаше да пиша тук. От друга страна, почти всички значими открития в световната история (от какъвто и да било вид) са били постигнати с огромна тълпа, крещяща към откривателите "Никога няма да успееш, това е невъзможно". Възможностите и невъзможностите се задават не само от реалностите, но в една сериозна степен от предрадсъдъците за това какво е възможно и реално. А предразсъдъците предпазват точно толкова, колкото блокират смислената човешка активност.

Ако някой изрови снимка на жената на Пиърс Броснан, например, нека я постне.

# 346
Saule

Спрях да пиша в тази тема, защото ме шокира колко ограничени умове има в тая държава. Но не мога да не изръкопляскам на поста ти-
А ето я и жената на Пиерс Броснан, ярък пример, че все пак има хора, за които не размера на задника и кой каква разлика имал в години с партньора, са най-важните неща.

# 347
Любви все возрасты покорны.

Абе, някой виждал ли е в реалититу Шанталчето що за скрочуба е, прави ли й са краката, кокалести и ли са коленцата, редка ли й е косицата? Защо тя не може да мечтае да я ковне майстор?
Абе откъде се взеха тия съфорумки, дето се мъчат да изпъкнат, използвайки за  фон чужди кила и години?
По-рано нямаше такива. После си мислех, че идват в Клюто от КМ, ама не - там мамите открито си казват - помощ, упорити брадавици, мазна кожа и т.н.

# 348
Възхищавам се на хора,които не спират никога да мечтаят,да се надяват и да вярвам в красотата на живота ! Пък било то и на 100 години. И да , в България мисленето е ....  Sick

# 349
Възхищавам се на хора,които не спират никога да мечтаят,да се надяват и да вярвам в красотата на живота ! Пък било то и на 100 години. И да , в България мисленето е ....  Sick
Peace Peace Peace
Но за съжаление няки вече са забравили колко е хубаво да бъдеш влюбен.
И въпреки ,че тази история няма бъдеще,аз тайничко завиждам на жената,че може все още да изпитва такива трепетни вълнения.

# 350

Може да не могат. Да окажеш сам на себе си помощ не винаги е въпрос на мотивация и желание....В такива моменти се намесва една друга мъничка подробност понякога - психически и личностни особености им викат....
По тази логика зависимите хора също не са за съжаление, слабите и безволевите са за заколение....и т.н. естествен подбор...
GENTIL, съчувствай им ти. Аз не налагам моята логика на никого, ама не се и чувствам длъжна да приемам чуждата.  Peace  И тъй като темата е за дебелите, ако приятелката ми докато яде хамбургера ми се оплаква, че  са и отеснели новите дънки, няма да и съчувствам, но ако я виждам, че се трепе от тренировки и диети, но въпреки това резултат няма, ще и.
Излиза така, че ако аз мисля за друг, че нещо е невъзможно , ще ме изкарат че съм му забранявала правото на мечти, а ако той сам си казва, че не може  и нищо не прави, но търси съчувствие, ще трябва да му го дам.  Crazy

# 351
Я, какви умни дами писали в темата!  bouquet/pasinet,нямам теб предвид  Simple Smile/Разбира се, че ограничението е в ума ни, разбира се, че ще има махленски клюкари,злобари, тъпанари, евър и форевър,разбира се, че има съфорумки, за които говори Вълкът,/причината за темата ясна,макар и не прекрасна  Laughing/ Готин ден на всички! Simple Smile

# 352
Добре, че Вълкът го каза, че ако беше някоя жена, веднага ще се приеме като женска злоба.

# 353
  • София
Я, какви умни дами писали в темата!  bouquet/pasinet,нямам теб предвид  Simple Smile/Разбира се, че ограничението е в ума ни, разбира се, че ще има махленски клюкари,злобари, тъпанари, евър и форевър,разбира се, че има съфорумки, за които говори Вълкът,/причината за темата ясна,макар и не прекрасна  Laughing/ Готин ден на всички! Simple Smile

И от мен вълнуващ ден!!!
punky90 , крепиш вярата ми в човека..... Hug

# 354
Добре, че Вълкът го каза, че ако беше някоя жена, веднага ще се приеме като женска злоба.

Така е прието, бре Трещи. Както и ти си приета но даден начин, а съм сигурна, че си дългокраката баба, която събира погледите в нашия парк. И на всичкото отгоре е и така мила.

# 355
Цитат
Той й е дал знак ,че е навит-следващата стъпка трябва да е нейна.
Тя какво си въобразява,че той ще и се обади,ще я ухажва,ще й сваля звезди от небето...
Всъщност, получаваш това, което покажеш, че искаш.
Ако искаш веднага в кревата, те натирят натам....ако покажеш, че искаш ухажване, свалки и т.н., си ги получаваш.    Peace   Не е до годините, а до .....начина.

Цитат
Иначе за здравето съм съгласна. Холестерол, гликемичен индекс......
Те са следствие от консумацията на месо и техните мазнини, а не следствие от кг.

Цитат
когато се спомене думата дебел, почти всички хора веднага правят само естетическа връзка и не поглеждат от другата страна, че многото килограми водят след себе си много здравословни проблеми.
И да, знам,че има и слаби болни, но да си здрав и дебел е много по трудно......
Поредната дълбока обществена заблуда....както много още, между впрочем.
Здравето е в много по-голяма връзка и зависимост от качеството на храната, отколкото от кг.
Оставам с впечатлението ,че за повечето от вас, 50 годишните са нападнати от всякакви болки, болежки , и докторите са единствените мъже, с които общуват.
Може и така да е било преди 50-100 години, но сега нещата са далеч по-различни.

И изобщо с това самоволно поставяне на ограничения :"Аз съм вече на 40, кой ли ще ме погледне...?"    "Аз съм вече на 50, освен да гледам внуци и да обикалям пазарите, друго не ми остана..." и т.н., и т.н., сами се обричате на ".....стара 50-годишна, самотна и депресирана...."
Ама то си е едва ли не традиция по наште географски ширини, та хич не се учудвам на такова мислене...

Цитат
Шанталчето и вилико са като родни сестри. И двете се изхвърлят като чекии на мокър пясък докато на човек не му писне да чете през ред за дебели и грозни жени, и двете мразят леля си Краси в червата ( явно са добре запознати с творчеството й и всяка тема носи някакъв скрит подумисъл, за който Краси сама трябва да се сети и кръвно да им се обиди)
Joy Joy Joy
Само дето на леля им Краси  й е през....да не казвам коя работа.    

И да обобщя, че стана дъъълго:
Жените в Бг трябва да са вечно на 25 години, 180 см и около 45 кг, с вид на чалгаджийки, за да се радват на мъжко внимание.
Аз пък съм на 45, имам си кг в повечко, не знам красива ли съм или грозна (красотата е абстрактно понятие), абсолютно здрава съм     Peace,   и все още не страдам от липса на мъжко внимание.
Надявам се, задоволих нездравото любопитство на младите към дъртите....     Mr. Green

И понеже опита ми от други теми показва, че следващите поне 10-на страници ще са посветени на моето разкостване, Шанталче, кажи Мерси, че те заместих.....
Аз отивам на лов за мъже.     Joy

# 356
И освен всичко друго е важно самочувствието! И Краси, и Вилико, и Шантал го доказват. И нито възрастта, нито вида имат значение. Браво!

# 357
Аааа, ама ще ви заключа ако продължавате така. Laughing
Някой по темата още има ли да се изкаже или да минавам към следващата? Grinning

# 358

Аз отивам на лов за мъже.     Joy

Забрави да допълниш в мечтите си.  Joy

п.п. Болестите са от ядене на мазнини, а килограмите от моркови.  Whistling 

# 359
  • София
Аааа, ама ще ви заключа ако продължавате така. Laughing
Някой по темата още има ли да се изкаже или да минавам към следващата? Grinning
Не се хаби, каквато и тема да пуснеш повечето потребители ще я използват за повод да говорят за своите болки привиждайки ги в чуждите истории, а по- неприятното, ще воюват с онези, които наистина пишат по темата, сякаш и те пишат по онова, което анонимния е преживял и за което не знаем нищо.

Паси, няма смисъл, въобще не говорите за едно и също нещо с мнозинството тук.

Общи условия

Активация на акаунт