АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 425
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Sony_M, честито. )))) Жива и здрава и ти, и всички около теб. ) И да си гушкаш най-прекрасното бебе през април. )))

# 196
Много благодаря за отговора.
Честно казано незнам какво инфо трябва да дам - това ми е първа бременност и съм на 32г., с моя приятел все още не сме женени, предполагам ще подпишем преди да се роди бебчо Simple Smile

# 197
Sony_M   bouquet честито и от мен  Simple Smile

# 198
Sony_M честит рожден ден, да си жива и здрава и успешна бременност до края Hug

# 199
Честит Рожден ден , Sony_M!
Много здраве и любов!
Тортата е мммммм, невероятна....ще я мисля цял ден.

# 200
Sony_M честит рожден ден и от мен
Момичета при мен пада страшно разкарване "на празно". снощи ходих до АГ-то на преглед и да се запиша за ЖК, но се оказа, че е късно, а аз ходих към 7 уж и таткото да е с мен, ама ако може да работи до 9 няма да е зле за шефовете му. така и не ме прегледа каза ми да отида днес или утре , а преди това да мина до личната да ми издаде картон за болнични. та отивам аз сутринта до личната и тя се оказва 2-ра смяна и всичкото разкарване на ново остава за утре първо през нея после до АГ-то. увлякох се доста, но много ме ядосаха нещо само остава утре пак да ме върнат за нещо и  #2gunfire

# 201
какъв картон за болнични - такова сякаш не знам ?

# 202
добро и от мен.Току-що се налапах като прасе и сега пак ще лежа половин час Crazyеххх хубаво е при мама Heart EyesАз моите изследвания ги пуснах още в 6-та седмица-всичко е ок,на 26.09.съм на ФМ и пускам БХС.Никой не ми отговори на въпроса-само аз ли останах да пия Утрогестан????лек ден!

И аз пия и утрогестан, и магнерич, и но-шпа, и фолиева к-на, и спазмалгон, а от днес и Вит.С  Whistling

# 203
Защо пиете това витамин С, при положение, че има достатъчно плодове, а и червени чушки точно в момента и може да се набавя в пъти по-качествено от там.
Странно ми е просто...

# 204
Sony_M - честито и от мен! Щастие, усмивки, и разбира се лека бременност и здраво, усмихнато бебче на финала. Също така и каквото си пожелаеш още сама bouquet

Момичета, как се справяте със сутиените? Освен, че ми омаляха в чашките, но все още само до степен, която просто изглежда секси, без да прелива чак  Joy , на мен доста ми отесняха в подгръдната обиколка Shocked  Установих, че в някои магазини за бельо продават удължители точно за тази част, та сега поне мога да си нося повечето още известно време. Ако някоя има подобен проблем, може да има предвид този начин за временно закърпване на положението Simple Smile
Все пак купих един нов, спортен, тъй като са ми станали твърде чувствителни и стабилизиращия сутиен доста добре ми действа, особено при малко повече движение Simple Smile

Иначе да ви предупредя да се пазите, тъй като има неприятен вирус, на който за съжаление и аз паднах жертва. Започва като настинка - промени ми се гласа, лека хрема, леко втрисане, малко кашлица. Уж нищо сериозно на пръв поглед, но на четвъртия ден вече беше почнало да слиза към трахеята. Затова ако усетите симптоми, най-добре веднага на лекар. И задължително кажете, че сте бременна, тъй като повечето лекарства са силно непроръчителни в този момент. Самолечението в този случай може да се окаже доста рисково, защото при влошаване, последиците може да са много лоши Rolling Eyes

Тъй като и без това стана дългичко, да се похваля и че ми додоха първите книжки smile3529, които си бях поръчала: "The Pregnancy Book" и "Birthing From Within". Дадоха ми и "Какво те чака, когато чакаш дете", но честно казано тя нещо не ми допадна особено.

# 205
Аз за сега нямам проблеми със сутиените. И с предишната бременност не ми се промени подгръдната или чашката. То остава и още да се увеличи и ще се гръмна.
Сега съм на 85D и сутиени от БГ отдавна не си купувам.
М-у другото миналата седмица имаше много хубави сутиени в Лидл, и то точно големи номера. Взех си 2, един лилав и един телесен цвят. Само с банел са отдолу, иначе много мекички. А качеството им е страхотно.

# 206
Здравейте!
Sony_M,честит рожден ден....най-важното ти пожелавам много много здраве! Wink  bouquet
Аз за сега съм на фолиева...когато имам някакви болки вземам нош-па и това е...определено не искам да се тъпча с излишни неща,но все пак ако се налага да разбира се!
И аз вчера купих нов сутиен...просто няма на къде....много ми е трудно и на мен избора..каквото и да е,много ми е трудно!

# 207
А може ли някой да ми каже кога следва да си пускам първите изследвания и за какво.

Питам защото съм в 9 г.с. и все още не съм се записала на женска консултация. Ние разбрахме новината преди 3 седмици, точно преди заминем за 2 седмици на почивка извън страната и сега като се прибрахме всичко трябва да го организираме страшно бързо. Моля ви да ми препоръчате и добра клиника/лекар за женска консултация в София.

Четох добри отзиви за Фемина- д-р Врагалева, ама все пак препоръчайте някой, че нямам май много време за размотаване.

# 208
svetlanavaleva, говори с лекаря, при когото ще се записваш на ЖК и той ще ти каже кога да го на правиш.
Съответно повечето момичета тогава си пускат и изследванията, защото се покриват от ЗК.
Аз ще се записвам в 12г.с. и тогава ще си пускам и първите изследвания.
Не виждам смисъл от бързане, но можеш да си пуснеш по всяко време една ПКК и урина.

# 209
Защо пиете това витамин С, при положение, че има достатъчно плодове, а и червени чушки точно в момента и може да се набавя в пъти по-качествено от там.
Странно ми е просто...

Защото кървенето не спира и доки ми каза да пия 3x2 витамин С. Незнам вече... newsm78 нали уж са доктори и знаят повече от нас...

Общи условия

Активация на акаунт