АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз нямам никаво търпение вече да крия, особено от децата. Но моя мъж, понеже му е първо бебче и държи докторът да каже, че всичко е наред и тогава да съобщим на близките. А прегледа ми е в петък... Crazy
Тази вечер, след поредното безразсъдно преяждане от моя страна, се излегнах на диванчето и малкият ми син ме погледнапод вежди, по-точно корема ми и ме попита: Мамо, ти бременна ли си? Simple Smile))Изместих тактично темата, а той каза само: Жалко! Миличките, много искат бебе - много ми е любопитно как ще реагират когато им кажем  Party

# 181
Да пиша и аз, че напоследък само ви чета. Много е забавно и умилително понякога.
Аз продължавам дуфастон и фраксипарин, на работа тръгнах  - изобщо не лежа, но и засега съм ок.
Корем и аз имам, но май е от газове повече. Чакам да мине 12 г.с. или поне преглед тези дни, за да си направя лентичка.
Ако съм вкъщи по цял ден, ми е лошо и се влача едва едва, а като съм на работа или разходка, съм си супер. Сладко отказах и аз, а си похапвах всеки ден.
Моето дете знае отдавна за бебето и име му е измислил даже - Деколинче Joy

Успех на всички априлки до следващия триместър като най-близка цел.

# 182
  • Sofia, Bulgaria
Ехее, вие мятате новите теми като сутрешен вестник:)))
Аз съм добре, разцепвам се от ходене и задачи, но пък така и искам:) Първия път много мързелувах, като се заседях в края на 6-ти, та до 9-ти месец. Което пък се отрази единствено на моите кг:) Надявам се този път да се преборя до края, в пъти по-малко...

Още не съм се записала на ЖК. Някой записан? Изследвания?

Защо не проявявате интерес към групата във ФБ? Хайде, тя за нас е направена:)

Това е от мен, пазете се  Hug

# 183
Здравейте и от мен Simple Smile Аз вече не знам в коя седмица съм по картончето на доктора съм в 11 а по развитие на плода съм в 9-та г.с. и това ми е най-малкия проблем. Тя цялата ми бременност започна така-в 6-та г.с. ме пратиха да правя аборт с диагноза "кухо яйце",но мен ме достраша и не отидох. Смених си гинеколога и се оказа че всичко е добре. Малко след това пък имах непоносими болки ниско долу в корема и прокървих. Отидох в гинекология и там пак ме нагласиха за аборт. Аз пак отказах и на другия ден отидох при моя лекар. Той ми изписа лекарства и ми каза да лежа. Всяка седмица ходя на преглед и уж всичко беше добре до днес,с изключение на кървенето-доктора ми каза че се оказва,че плодния сак е по-малък от предната седмица с 0,5см а с всичко това кървенето си продължава. Този път видя и че има леко отлепване. Вече незнам какво да си мисля. Започнах и надежда да губя... Пък ако е речено да пада това бебе и поне да не се измъчвам...

Сесилия - не губи надежда мила! Надявам се и се моля да удържи бебчо докрай. Hug Hug Hug
направо съм неприятно удивена как толкова бързо те пращат за аборт....поредно доказателство да не се доверяваме на първите лекари. Дано всичко се подреди добре и да се похвалиш с добри новини скоро - пожелавам ти го от сърце!  bouquet

# 184
rossita77, hahahaДецата могат да бъдат много интуитивни. И синковеца, като ни слуша да си говорим кодово, ми се струва подозрителен вече, но не ме е попитал директно, за сега. Той много иска да е батко, и постоянно се опитва да краде бебетата на приятелки Laughing. С мъжът ми искат момче, но мисля, че е крайно време Шефа горе да изпълни и моята поръчка за щерка......е, важното е да сме живи и здрави.
Относно групата във фейса, аз едва ли ще се запиша. Дори обмислям да си трия профила там, прекалено ми е публично и хм.....не знам, точно как да го обясня.
.
По една закуска.....палачинките ги мисля от вчера, и е крайно време да ги забъркам.

# 185
След малко отивам да видя пришълчето, стискайте палци  Hug

Ани, в 5 часа си правила палачинки, останаха ли?  Mr. Green

# 186
групата във фейса е скрита и дори никой освен нас не знае, че съществува

# 187
Добро утро и от мен Simple Smile Днес съм по-добре. Благодаря ти mamence1 за думите. Много ми помагат да се държа,защото ми става все по-трудно... А относно лекарите незнам дали навсякъде са така,но тък в Русе вече са си забравили клетвата и са го обърнали на бизнес... Сега отивам пак на лекар и ще видим този пък какво ще стане. Стискайте ми палци,да всичко с бебчо да е наред Simple Smile

# 188
добро утро

sesilia1912 , пожелавам ти успех и дано бебчо е добре
Еовин и на теб успех - после да разкажеш как е минало  Hug

аз също още съм на Дуфастон и Нош-па
доки каза че до 12 г.с ще ги пия

при мен гадене и всички такива неприятни усещания сякаш отминаха, дори вече не ми е отпаднало
усещам че вече си връщам силите, дано да е на хубаво де Praynig

# 189
Добро утро и от мен. )

Ео, чакаме новини. )

Аз още не съм се записвала на ЖК, другата седмица в четвъртък. След това вероятно вече ще се пускат и изследвания и каквото трябва.
Между другото се колебая дали да си отида при моята лекарка на преглед, или при един друг лекар (пак в същата клиника, завеждащ клиниката е), при когото отидох на първия преглед. ) Страхотно впечатление ми направи този човек, спокоен, уравновесен, отговори на въпросите ми. А ще ми излезе малко соленичко финансово да ходя и при двамата на платен преглед.

# 190
добро и от мен.Току-що се налапах като прасе и сега пак ще лежа половин час Crazyеххх хубаво е при мама Heart EyesАз моите изследвания ги пуснах още в 6-та седмица-всичко е ок,на 26.09.съм на ФМ и пускам БХС.Никой не ми отговори на въпроса-само аз ли останах да пия Утрогестан????лек ден!

# 191
  • София
добро и от мен.Току-що се налапах като прасе и сега пак ще лежа половин час Crazyеххх хубаво е при мама Heart EyesАз моите изследвания ги пуснах още в 6-та седмица-всичко е ок,на 26.09.съм на ФМ и пускам БХС.Никой не ми отговори на въпроса-само аз ли останах да пия Утрогестан????лек ден!
Добро утро и от мен
И аз пия Утрогестан и  Но шпа 2х1, другия понеделник съм на преглед и ще видим, дали ще го продължавам, иначе не съм имала зацапване от 2 седмици.

# 192
Здравейте,

едва преди 10 мин рзбрах, че има такава тема Simple Smile за очакващите майки през януари-април 2013г. Темата е супер...толкова се радвам, че има такава. Незнам какви са тези лентички, за които пишете. Аз вчера бях на лекар и съм 9 г.с. Видяхме малкото ембрионче с тупкащо сърчице. Това ми е първа бременност и нямам идея какво ме очаква и какво следва да правя.

Трябва ли да дам някакво инфо, за да стана част от групата на очакващите мами през януари-април 2013? Simple Smile

# 193
svetlanavaleva, ако искаш дай инфо, термин и град. )
Лентичките ги виждаш почти под всеки ник, тези, които отбелязват в коя г.с. си.
Ако кликнеш на някоя от тях ще те препрати в сайта и можеш да си направиш собствена. )

# 194

Момичета, почерпете се за мое здраве!
Днес ставам на ..., абе няма значение на колко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт