Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Клемче,
честит празник!
Много здраве,щастие,късмет и с успехите напред!
Весело и щастливо детство на сладурчето!Много да ви радва и слушка! Hug  bouquet

# 586
 Hug Закъсняла съм за купона, ама винаги може да кажа честит рожден ден на Тошето на Клеми   party002 Здраве и късмет да има детето!

---
Чета ви често, редовно де, може да не пиша много, но следя какво се пише, обаче така или иначе само аз не схванах за препарата за чинии Wink Майтап, де, не ми се сърдете, просто това е първото, за което се сещам, като прочета ТЕС, все още са ми се запечатали рекламите от миналото...
Преди време имаше някакъв линк, но той водеше към нещо в ЮТуба за гледане около половин час...така и не го догледах, няма ли нещо за четене накратко, където да видя какво е това чудо?  Peace

Порових в първи пост с търсачката си, че не го бях видяла и има някои неща, ще им хвърля око  Peace

# 587
Klem4e Благодаря ти мила за топлите и укоражителните думи, също така и на другите моми4ета които са със мен,БЛАГОДАРЯ ви наи -искренно и сърде4но ОБИ4АМ ВИ  HugMerelenda мила за мен първо трябва да се нау4иш да увававаш и оби4аш себе си  и тогава може би ще потръгнат нещата ,УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ ,както и на вси4ки други Hug

# 588
Добро утро Момичета. Днес ще бъде един страхотен съботен ден.  jump sun sun То4е така ме зареди с твоя разказ . вдъхна ми още повече кураж и сили да се боря срещу лошите хора.

# 589
Благодаря на всички ви момичета за топлите пожелания - приемам ги със радост и от сърце ви желая само хубави дни и нощи , пълни с любов и щастие   bouquet

# 590
Току-що изпълних клаузата си по договора за изобилие със Вселената и оставих в парка парички Money Делфина, благодаря за ритуала Hug

# 591
Феички имам един много важен въпрос И ИСКАМ ВАШЕТО МНЕНИЕ . Според вас ще има ли проблем ако правя три различни ритуала за пари в различните фази на луната.  newsm78 Например на новолуние един, на растяща луна втори и на Пълнолуние трети. Тези фази се падат горе долу през няколко дни. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ Simple Smile Hug

# 592
  • София
"Миговете се раждат, после умират.
За да дойдат новите изживявания,
старите трябва да си отидат!"-
Елиф Шафак,"Любов"

# 593
  • Варна
То4е, благодаря за споделеното  Hug Беше ми много полезно. Имам една приятелка, която от доста време се занимава с такива неща -положително мислене, молитви, медитации. Та тя ми е споделяла, че не може да се сърди на някого. Дори и да я е обидил или нещо такова -просто не може. Приема хората такива каквито са и не си внася излишни и вредни емоции в душата. И аз се опитвам да го правя  Peace

Честит рожден ден на Тошко на Клемчето! Пожелавам му много здраве и щастливо детство! Клемче, честит празник и на теб и само радостни емоции покрай детето.  bouquet

Мен преди два дни една колежка ме "извади от релси" с наглостта си. Опитвам се да се дистанцирам от проблема, да й простя, но нещо отвътре все още ме яде. Не бях се сетила за ТЕС, още сега ще си направя.

Dea 55, според мен няма проблем. Колкото повече, толкова повече  Peace Важното е ти да си убедена, че това ще даде резултат.

# 594
  • София
Добър ден на всички!
dea 55, аз правя ритуали на Пълнолуние и Новолуние. Отделно винаги когато се сетя зареждам портмонето със зарядно. Така че според мен прави каквото ти е на сърце.

Момичета, за отрицателните мисли към други хора - току-що прочетох книгата на Дон Мигел Руис - Четирите споразумения. Те са следните:
- Бъди безгрешен в словото си
- Не приемай нищо лично
- Не прави предположения
- Винаги прави най-доброто, на което си способен.

Понякога хората се държат лошо с някой или го обиждат, но по този начин обиждат себе си и внасят емоционална отрова в себе си. Наистина е по-лесно, коагто не правиш предположения и не приемаш нищо лично.

Клемче, да ти е живо и здраво детето - това е най-важното.

Приятен и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 595
Здравейте в този слънчев неделен ден. Сънувах ужасен сън. Някой може ли да тълкува  сънища или да ми каже поне какво означава. Ще го напиша на лично съобщение. Даже ми е изключително неприятно сега като пиша и се сещам. Sick newsm45

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 12:04 от dea 55

# 596
  • София
Мисля, че събота срещу неделя е "на празно" и не означава нищо.

# 597
момичета-кокичета, стискайте малко палци, че ще оперират спешно от перитонит в Пирогов бившия ми партньор Praynig

# 598
  • Под кленовите дървета
Всичко ще е наред, сигурна съм Hug

# 599
Добро утро прекрасни кралици  newsm51 Днес е един щастлив ден , в който се сбъдват желания ..

Общи условия

Активация на акаунт