Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро и от мен!

Щом днес е ден за желания, веднага си пожелавам поне три.

Приятен и успешен ден на всички!

# 601
  • Пловдив
 15.10

29-01(15:02)

Във Везни

Новолуние (15:02)

15:02–24:00 луна без курс

http://astrohoroscope.info/moon.htm

според това излиза че цялото новолуние луната е без курс , кога ще пишем желания  newsm78

# 602
Добро утро прекрасни кралици  newsm51 Днес е един щастлив ден , в който се сбъдват желания ..

Да бъде! Пожелавам го на всички ни!

# 603
  • София близо до Витоша
15.10

Във Везни

според това излиза че цялото новолуние луната е без курс , кога ще пишем желания  newsm78

Желания могат да се пишат до 48 часа след новолуние

# 604
  • София
 Simple Smile , според вас, дали е възможно да си накъдря косата със утвърждения и силата на мисълта  newsm78.
Много искам къдрава коса  Simple Smile  Grinning

# 605
ДОБЪР ДЕН БОГИНИ,
ДОБЪР ДЕН КЛЕМЧЕ,
ДНЕС НАИСТИНА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!

НЕ ЗНАМ ОПЕРАЦИЯТА КАК Е МИНАЛА, НО УСЕЩАМ, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД, СЕГА ЩЕ НАПРАВЯ АНГЕЛСКАТА МОЛИТВА ЗА ЗДРАВЕ ЗА НЕГО И ЗА ПАРИЧКИ ЗА МЕН!

ОБИЧАМ ВИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СТЕ БОЖЕСТВЕНО НЕПОВТОРИМИ И УНИКАЛНИ И ВСЯКО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ Е ЗАПОВЕД ЗА ВСЕЛЕНАТА!

# 606
Simple Smile , според вас, дали е възможно да си накъдря косата със утвърждения и силата на мисълта  newsm78.

Може и нови зъби да ти поникнат Peace

# 607
  • София

Joy Joy Joy

# 608
Здравейте, моничета! Имам нужда от помощта и оптимизма ви! Има вероятност да съм бременна(все още е рано да се каже), но преди 5 дена се разболях и от тогава съм с течащ нос, зачервено гърло и температура. Лекувам се само с народни средства и разбира се позитивно мислене, но от 5 дена няма напредък и вече започвам да губя увереността си. Чела съм почти всичко на първа страница, но ако може някой да сподели това което е правел за здраве и е дало най-добър резултат. От сърце съм ви благодарна  bouquet

# 609
Хайде да отворя и една разична тема. Някоя от вас правила ли е МУДРИ и какви са резултатите от тях? Какво усещате когато ги правите? Споделете мнение аз мися че това е много интересна материя.

Аз пробвах и да ви кажа ЧУВСТВАМ СЕ СТРАХОТНООООООООООООО newsm03 smile3521 wavey

Чувствам някакъв гъдел. Много странно но е факт. Rolling Eyes

# 610
  • София

Ами започвам от днес : Имам прекрасна къдрава коса"  Laughing
  bouquet

# 611
  • ES
15.10
Във Везни

Щом до 24 ч луната е без курс, желания ще се пишат от 16 октомври

# 612
Ето и тук има за празния ход на луната.

# 613
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте, моничета! Имам нужда от помощта и оптимизма ви! Има вероятност да съм бременна(все още е рано да се каже), но преди 5 дена се разболях и от тогава съм с течащ нос, зачервено гърло и температура. Лекувам се само с народни средства и разбира се позитивно мислене, но от 5 дена няма напредък и вече започвам да губя увереността си. Чела съм почти всичко на първа страница, но ако може някой да сподели това което е правел за здраве и е дало най-добър резултат. От сърце съм ви благодарна  bouquet
ТЕС-ай,докато се оправиш Hug Peace

# 614
Хайде да отворя и една разична тема. Някоя от вас правила ли е МУДРИ и какви са резултатите от тях? Какво усещате когато ги правите? Споделете мнение аз мися че това е много интересна материя.

Аз правя една за отслабване и апетитът ми намаля  Wink
Kristisha, ТЕС-а за здраве много помага  Hug

Общи условия

Активация на акаунт