Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 216
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Stara Zagora, Bulgaria
Момичета почти не остана от септември, скоро всички ще сме с бебчета. Hug
Ние с принцеса Виктория сме ок, свикваме с режима и започнахме разходки, на които аз се радвам май повече. Mr. Green
Миленка, ние сме били по едно и също време в МД, аз родих на 4.09, после бях на 12 етаж също. Моят разказ ще споделя утре, че ще лягам да поспя преди следващото хранене, но е доста положителен за МД и всички там, от родилна зала до всички на 12 етаж. Ще се опитам да разкажа подробно Grinning.

# 481
Момичета,от вчера не съм спряла да плача  Cry Бях на преглед и ми казаха,че бебчето е едва 2300гр.Каза ми,че аз съм виновна,защото съм ядяла много малко месо  Confused

Кажи им да си наврат това твърдение едикъдеси. Аз месо не ям изобщо, а бебето се роди 3400. Така че това не е фактор.

Честито на мамите Данаека, Барборани, Августа, Ками и ако има и други, да не изброявам поименно...

# 482
kami2004, взе  че излезе това бебе!  Crazy Heart Eyes
Не слуша майка си , значи!  Simple Smile

И за Августа си мислих, и тя родила.  Heart Eyes

Честити бебета на всички!   bouquet

Вечер ме хваща страх , не искам да раждам още.  Praynig
 Искам везна, след 01.10.  Sunglasses

# 483
  • София
Честити бебенца на мама Барборани и мама Ками!!!
Живи и здрави да сте и много щастливи с дечицата си!

newsm67

flowerofpeace извини ме,че те пратих в родилното, просто беше предположение, че може би ти си майката с бебе Ирина  Blush

Ариел, благодаря за разказа, зареди ме с положителна енергия   bouquet

# 484
Честити бебенца на мама Барборани и мама Ками!!!
Живи и здрави да сте и много щастливи с дечицата си!

newsm67

flowerofpeace извини ме,че те пратих в родилното, просто беше предположение, че може би ти си майката с бебе Ирина  Blush

Ариел, благодаря за разказа, зареди ме с положителна енергия   bouquet

Ама моля те, пращай ме, че май и аз като Стефис ще пренасям доста. Разкритие никакво, леко омекнала шийка, контракции нъцки newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 485
kami2004 Да ти честита Симона! Ама и каква стройна мадама! Много да те радва и слуша!

# 486
А сега, драмите настрани, честити бебчета на Барборани, Августа, Тия, Миленката, Данаека, Ками, дано не изпускам някоя мама Hug да растат здрави и мнооооооого щастливи малките послушковци. На мамите леко възстановяване и бързо прибиране  Hug

Белче, аз мисля да взема един влагомер и от там насетне да преценяваме  Simple Smile

Скай, благодарение на теб имам отговори на въпроси, които не съм знаела че съществуват, благодаря ти!

Миленка, Минс, евала! Преживели сте нещо страшно... надявам се и аз да имам куража да се държа подобаващо, ако нещата се закучат в трета глуха... но си мисля, че ще искам упойка, особено ако съм се метнала на майка ми в това отношение - 12 часа, 4 см разкритие и не мърда, накрая спешно секцио #Crazy

Успех на всички кърмещи мами с проблемчета, дано бързо се наредят нещата.

Стефанел, ти ли беше с финните мерки на бебче? Моя приятелка роди доста по-малко бебе, малко под два кг, и вс е наред. Малките са доста издръжливи, което ми напомня, Велвиамо, кураж и положителна енергия ти пращам baby_neutral

# 487
Честито на Бърборани, Августа и Ками2004!!! Да са им живи и здрави бебоците!   bouquet
Лъки, още не ми е отговорило майчето, иначе беше родила на 12.09 бебе Виктория...
Миленка, не се настройвай отсега за второ раждане - обичайният случай след първо много тежко е второто да е изключително бързо и леко, така че нищо не се знае - тъкмо тези дни ще ти споделя как стоят нещата. Пък и има епидурални упойки  Hug Да не говорим, че секциото не е манна небесна и много усложнения могат и там да настъпят, да не му се случват на човек!
Джулия_р, нямам думи просто - то не бе избор на екип, то не бе секцио, егати лекарите! Представям си вече колко ти е притеснено! За Шейново - от моя гледна точка основният му минус е това, че дори и във ВИП стая пак нямаш опция бебето да е при теб, което за мен не е вариант просто  Confused Дано скоро да родиш и където и да отидеш да мине безпроблемно!  Praynig
Д_Цветанова, искай си направо една епидурална да ти е чиста работата в МД - второ раждане ни е, какво да се мъчим излишно  Mr. Green
Миленита, ще видим дали ще ви зарадвам тези дни. А относно яденето по време на кърмене - и аз бях така - направо като ламя!!!  Shocked  Hug
Мартичка, да, казват, че като минат 5-6 години от раждането и второто раждане е все едно първо, аз имам надежда с малката разлика м/у младежите, ха дано!  Praynig
Ариел, не е била лесна и твоята, но пък щом си останала така положително настроена, значи всичко е наред, а и хубавото е, че не са те шили много  Hug
Толинка, стискам палци да е дошъл моментът  Praynig
Стиснати палци за скорошно и леко раждане на Калинас и Flowerofpiece!!!

# 488
  • Варна
Момичета аз съм в ОБ Варна стая 6 срещу входа, че не съм много сигурна за номера. Знам че има други майки от форума тук, но не им знам имената. Така че ако има други луди и влизат във форума докато са в болницата, може да дойдете да се видим. Сама съм в стая и няма проблем с визитите. Сигурна съм , че една от майките ни е тук, ама като непомня никове и имена....

# 489
Ками, да ви е жива и здрава Симона!   bouquet
Бързо да се възстановяваш  Hug А с това спешно секцио направо ми разби илюзиите и надеждите за по- леко 2-ро раждане след чая с малинови листа  Tired

# 490
здравейте  Grinning

исках да разкажа малко за нашите одисеи  Hug бебчо е вече на 15 дни - така и няма да суче, цедя се, оказа се, че ел. помпа на Медела не подхожда на моите гърди, купих си ръчна Авент - всичко беше до момента супер, но получих травма на ръката от цеденето, боли ме ужасно и сега трябва пак да търся нов вариант  ooooh!

искам да дам на бебчо най-доброто - кърма и всичко бих преживяла - мисля да си купя ел.Авент - дано да ми помогне, че са много скъпи...

за ваксините успях да убедя мъжо и за момента отказахме за хепатит Б и БЦЖ - дано да сме взели правилното решение, защото е много отговорно решение  Praynig

имахме и подсечено дупе оправихме се - спрях да ползвам мокри кърпички и му мия дупето всеки път на мивката  Mr. Green

сега ни се появи някакъв обрив около врата и отзад на главичката - препоръчаха да го лекуваме с чай от дафинови листа

къпане за момента го къпем в преварена вода с лайка и шампоанчето - голям цирк е с тея тенджери  Heart Eyes

целувки на всички мами   bouquet

честито на всички нови мами  Heart Eyes

# 491
Ками честито и бързо възстановяване!
Аз отивам на последни покупки за багажа, че малко се притесних тази нощ, че още не ми е готов.
Анхела електрическа на авент ще ти помогне. Идеално решение е за твоя случай. И аз получих същата травма - много боли и бавно минава, но минава.

# 492
Джулия_р, нямам думи просто - то не бе избор на екип, то не бе секцио, егати лекарите! Представям си вече колко ти е притеснено! За Шейново - от моя гледна точка основният му минус е това, че дори и във ВИП стая пак нямаш опция бебето да е при теб, което за мен не е вариант просто  Confused Дано скоро да родиш и където и да отидеш да мине безпроблемно!  Praynig

edna ot nas, и аз искам бебо да си е при мен през цялото време, но ако в понеделник не ме приемат в ОБ (тогава става 10-ти ден от преносването) не знам какво друго да направя. МД за мен е изцяло табу - там ходих на женска консултация и съм изключително недоволна от лекарката. Да не говорим, че уж ми пусна микробиология в 3-ти месец, която ме накара да си платя като частно изследване (40 лв), но дори и не получих резултат от лаборатория на хартия. Погледнаха там на някакво стъкълце и казаха "ми сложи си полижинакс за една седмица". При молба от моя страна да ми направи гинекологичен преглед, тъй като се притесних, че може нещо да има ми заяви "няма да ми ставате лекари тук". Та след като се натрупаха тези и много други неща реших, че МД за мен просто няма никакъв шанс да бъде болницата, където да родя.
Дано бебо си тръгне скоро сам, че да не го мисля вече.  Praynig

# 493
Дюбрютру!
Ками, честита ти принцеса!    bouquet
Аугуста, Бърборани, честити ви бебенца! Да сте живии здрави!   bouquet
Барбера, не трябва да оставяш първите седмици гръдите да ти остават пълни, цеди се колкото е неоходимо. Иначе може да направиш мастит  Peace След първия месец постепенно ще се регулира кърмата, но или по-често кърмене, или по-често цедене. Успех!  Hug
Ариел, страхотен разказ! Чудестно е, че си попаднала на прекрасни хора  Embarassed Бързо въстановянане   bouquet
Стефанел, не мога да намеря поста ти, но в коя седмица си? Имай предвид, че килцата и размерите от ехографа са относителни и не трябва да им се вярва на 100 %.
Една мама писа за запек при кърмене, бременен мозък  hahaha, - мила яж сини сливи, круши, 2 литра вода и движение. Успех и дано ти мине, че е неприятно  Hug

Аз да се оплача - така ме болят зърната, че и от въздуха се дразнят. Нито сутиен, нито дреха понасят. Мислех си да си сложа силиконовите зърна, че да не ми дразни  newsm78 Иначе вчера направих една хубава разходка. Мисля днес пак да направя пак разходка, че дано да влезе вече в родовия канал  Praynig

# 494
Добро утро на всички майчета  Hug
Честити бебчета на Данаека, Августа, Бърборани и Ками и дано не пропусна някоя.
Ей Ками, не можа ли още 2 дена да стиснеш кълки  Mr. Green Аз снощи бях с контракции на 10 мин. леко болезнени и доста се притесних. Иска ми се да си изпратя момчето в 1-ви клас. Каката ме отсвири вече  Mr. Green тъй че за нея не се притеснявам.
Като четох разказа на Миленка, все едно аз бях описала моето първо раждане  Shocked Голям ужас е преживяла, но да знаете- забравя се(щом искам 3-то нормално раждане)
Приятен и усмихнат ден на всички и мнооооооооого нови бебчета  Heart Eyes  
flowerofpeace , утре е твоят ден, така си мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт