Звездни компромати-150

• 51 468
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И аз не, че нещо, но е факт, че Николета раздели малко дете и млада майка от мъжа и. Разбира се, че и Валери има вина. Мен това не ме засяга, не бих постъпила обаче така. Не искам и младите момичета да мислят, че това е единственият начин да оцелееш.  Peace

А до колко е нейна вината, че са разделени? Валери и Алисия дефакто живееха разделени - тя в България, той в Италия. Факт е, че ѝ е изневерявал многократно, а тя си е затваряла очите. Било е въпрос на време.

# 616
О,да. И че нямало конфликт в Час пик. Нищо, че цял Слънчев бряг знае, че е станало страшно там и затова на другия ден се стреляха в Бедрум.

За продължението в Бедрум не съм разбрала, може ли малко инфо?

Не конкретно заради Азис, а заради драмите предизвикани от сбиването на охраните после.
тук

Да си прережа вените заради плеймейтка или фолк певица няма, ще си направя ритуално сепуко, по-зрелищно е. Достойнство не защитавам, те самите не го...но на красиво да кажа грозно...

# 617
  • софия
Току-що дадоха Кристина Патрашкова на път за къщата на ББ. Официално.

# 618
И аз не, че нещо, но е факт, че Николета раздели малко дете и млада майка от мъжа и. Разбира се, че и Валери има вина. Мен това не ме засяга, не бих постъпила обаче така. Не искам и младите момичета да мислят, че това е единственият начин да оцелееш.  Peace

А до колко е нейна вината, че са разделени? Валери и Алисия дефакто живееха разделени - тя в България, той в Италия. Факт е, че ѝ е изневерявал многократно, а тя си е затваряла очите. Било е въпрос на време.

Понеже това се споменава многократно, къде са фактите, Алисия ли го е казала, Валери ли си е признал, някоя от многото с които е бил е показала снимка за доказателство ли какво? Не се заяждам, сериозно питам.  Rolling Eyes

# 619
Със Златка е бил със сигурност, май и с Андреа, според теб защо вече не са приятелки?  Laughing

# 620
  • Варна

Понеже това се споменава многократно, къде са фактите, Алисия ли го е казала, Валери ли си е признал, някоя от многото с които е бил е показала снимка за доказателство ли какво? Не се заяждам, сериозно питам.  Rolling Eyes

И Валери и Алисия са го признавали. Peace
Ще потърся публикации в нета.

Алисия разкрива изневерите на Божинов в списание Story!

Валери Божинов: Постоянно слагах рога на Алисия – видео

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 19:36 от Хексе

# 621
Златка разправяше за тройки между нея Николета и Валери...  Whistling

от 8:30 мин. напред: тук

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 19:41 от Ice Queen

# 622
 Златка, Андреа, а вече като беше с НиЛото Валери с овчия си мозък призна и за Царско село, че е било вярно. Аз конкретно за Царско село не вярвах, защото съм работила с футболисти на лагер и знам, че външно лице не може да припари, имат си режим и големи глоби, но те явно не са били на лагер тогава.
 Да се оплача, планирахме си женска вечер на вино и ВИП брадър, а заради времето е много лош сигналът на Нова. Ще ви следя и тук. Дано не се окаже, че Памела е единствената звезда този сезон. И дано Кривошиева и син не влизат, много анти са ми.

# 623
Понеже това се споменава многократно, къде са фактите, Алисия ли го е казала, Валери ли си е признал, някоя от многото с които е бил е показала снимка за доказателство ли какво? Не се заяждам, сериозно питам.  Rolling Eyes

казвал го е , даже и Ася казваше , че не я интересувало дали й изневерявал , важното било, че я уважавал ..тя даже и разни песни му посвещаваше - имаше една с красноречивото име 'Имаме ли връзка ? "
напр. В.Клаус също имаше малко бебе и жена( приятелка ) , с която живееше , Кали се намеси , раздели ги , и тя роди , та да замести предната напълно , но и тя вече е разделена с него ... и защо беше цялата работа , като и тя не изкара дълго , се зачудих , но никой не се възмущава на други подобни истории , все едно Валери е единствен ...

# 624
  • Варна
Златка, Андреа, а вече като беше с НиЛото Валери с овчия си мозък призна и за Царско село, че е било вярно. Аз конкретно за Царско село не вярвах, защото съм работила с футболисти на лагер и знам, че външно лице не може да припари, имат си режим и големи глоби, но те явно не са били на лагер тогава.
 Да се оплача, планирахме си женска вечер на вино и ВИП брадър, а заради времето е много лош сигналът на Нова. Ще ви следя и тук. Дано не се окаже, че Памела е единствената звезда този сезон. И дано Кривошиева и син не влизат, много анти са ми.

Има тема за Вип брадър. Ела там.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668689.msg22999787;topicseen#new

П.П. докато напиша направили нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678962.new#new

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 19:58 от Хексе

# 625
# 626

казвал го е , даже и Ася казваше , че не я интересувало дали й изневерявал , важното било, че я уважавал ..тя даже и разни песни му посвещаваше - имаше една с красноречивото име 'Имаме ли връзка ? "
напр. В.Клаус също имаше малко бебе и жена( приятелка ) , с която живееше , Кали се намеси , раздели ги , и тя роди , та да замести предната напълно , но и тя вече е разделена с него ... и защо беше цялата работа , като и тя не изкара дълго , се зачудих , но никой не се възмущава на други подобни истории , все едно Валери е единствен ...
Проблемът  не е, че ги е разделила, влюбили са се, взели са се, случва се. Грозни бяха целият панаир и унижения за бившата, все пак имат дете......големи циркове и обиди

# 627
Мерси, разбрах, явно и Николета знае що за стока си е взела за мъж, затова го ревнува толкова много, и нея я чака същата съдба.  Laughing

Ева е много красива.  Heart Eyes

# 628
никакви унижения не е имало , 1 година никой не знаеше , че ходят ,
човек , ако сам не се унижи , няма кой да го направи
 и каква е Алисия преди Божинов ... по-зле и от Николета ... Stop добрв , че беше млад и зелен , та скочи в тигана ...
сега се разрових какви песни са посветени на В. - ''Твоя тотално'' ,  „Той не е за мен” , „Твърде грубо” сигурна съм , че има и още ...

# 629
Твърде грубо е посветена на Николета, не се бъркай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт