Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 197 981
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 680
       Мили момичета , моля кажете добре ли върви при мен температурата е кога според вас трябва да ми дойде МЦ то , да уточня че не бебеправим , защото още изчакваме след аборта!
Благодаря ви предварително , ambur благодаря за схемите полезни са!
  По повод меренето на БТ , аз меря вече от 1 година и 2 месеца , преди да започна доки ме инструктира само руски живачен тернометър , ректално , поне 3 месеца , тогава вече може да се счита за достоверно , както и в еднакъв час плюс минус 30 мин. !

Момичета моля дайте по един глас за нас " Дюканска банда" ! Благодаря

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351558.15
  Целувки от мен и хубав ден !   Heart Eyes  bouquet Hug

# 1 681
Деси, закъснение на 30.11

# 1 682
Амбър, много благодаря, помогна ми уточнението ! Дали да не започна да меря ректално сега, въпреки че съм на средата на цикъла, с този метод / мерене под мишницата / може никога да не ми се покачи температурата. За първи месец меря и следя овулацията си, та съм нетърпелива, може би е още рано за овулация / предният ми цикъл беше 33 дни /. Според вас около кой ден да я чакам ?  Thinking Благодаря   bouquet

# 1 683
Ами според тестовете днес си в ову така,че да не забравите сърчицето  Laughing
Продължавай да мериш така както си почнала - иначе съвсем ще се объркаш
Ако случайно М ти дойде тогава от другия месец почни ректално - така е най-точно.Ако си с дигитален дръж 5мин след сигнала. Hug

# 1 684
Започни да мериш ректално,за да се види дали има покачване на БТ...и то само сутрин преди ставане от леглото,след най малко 3 часа сън.Успех ти желая и се радвам че помогнах Hug

# 1 685
Продължавай да мериш така както си почнала - иначе съвсем ще се объркаш  Hug
съжалявам но аз ако продължиш да мериш под мишница,немога да помагам....за мен това са нереални стоиности Thinking

# 1 686
вярно,че са нереални но иначе няма да има база за сравнение с първата фаза ако продължи ректално.Но пък ако й се качи достатъчно Т при ректално мерене през лутеалната фаза няма да са нужни първите стойности. Peace

# 1 687
Дидикар, и аз така си мисля. Ще започна ректално. И без това днешният ми тест за овулация е отрицателен, което ще рече, че с вчерашния май съм се подвела, явно и той е бил отрицателен, Т.е. овулацията предстои / надявам се / и меренето ректално ще ми помогне повече.

# 1 688
# 1 689
Дидикар, и аз така си мисля. Ще започна ректално. И без това днешният ми тест за овулация е отрицателен, което ще рече, че с вчерашния май съм се подвела, явно и той е бил отрицателен, Т.е. овулацията предстои / надявам се / и меренето ректално ще ми помогне повече.

Пишеш,че Т ти не те е удовлетворила и си я измерила ректално и е била 36,7 - това за днес ли става дума

# 1 690
да, за днес

# 1 691
тогава това може да е покачване на Т заради ову.Но продължавай да мериш и ще видим.

# 1 692
А ти защо очакваш да имаш два положителни теста един след друг? Нормално е пикът на ЛХ, който се отчита чрез тестовете за овулация, да е само 1 ден.

# 1 693
Ако си с дигитален дръж 5мин след сигнала. Hug

Здравейте и от мен!
И аз започнах да си меря температурата, за да следим кога е момента, но не знаех, че с дигиталния термометър трябва да се държи още 5 мин. след сигнала.... за мен това беше знак, че е готово. Сега ще пробвам и така, да видим.
Иначе оформилата се графика меко казано ме озадачи доста  newsm78
 Peace

# 1 694
Дръж и след сигнала и дано се повишат стойностите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт