Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 197 991
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 665
  • ЕН
имах в предвид снимката http://media.snimka.bg/1304/008863449.jpg моите изглеждаха по същия начин Hug. но днес съм толкова отвеяна , че се извинявам ако нещо съм казала погрешно  Hug
може ли ви питам нещо . не знам дали е за тук обаче. днес ми е 15ден от МЦ. мисля че овуто е било или на 13 или на 14 ден записала съм си час при доки за видим фоликулчето. защото преди точно 2мес ходих (при друг доктор) и беше 14 ден от МЦ и ми видя кисти и в 2-та яйчника. в единия 3,8см а в другия 2,66см #Crazy. съмнява ме, че  поне тази от 2,66 не е била киста , а фоликулче, но така ме шашна тогава , че не запомних какво точно говореше още и не исках и да чуя за преглед отново.
та въпроса ми е: може ли днес да се види какво става с фоликула и дали е имало ову въобще и още ред такива подобни въпроси. доста объркано го казах, но за първи път ще ходя за такъв преглед и ми е доста притеснено и объркано. ако може кажете и вие какво още да питам. да ми подредите малко повече мислите относно фоликулометрията. мнооооого съм боса в това отношение.
много ви благодаря и се извинявам ако нещо не съм обяснила правилно  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 10:16 от mama nani

# 1 666
mama nani така като ти гледам графиката и аз съм за ову на 13-14 ден, но все пак трябва да изчакаме още поне два дни да видим как се движи БТ  Peace А ако отидеш на док определено ще се види дали е минало ову и ще знаеш със сигурност  Peace Peace А на доки му обясни, че бебеправите и следиш БТ и искаш да видиш дали си имала ову този месец- всички неща които каза на нас  Hug Hug Hug Обясни му, че са те притеснили на предишен преглед (при който всъщност е много съмнително дали въобще си имала кисти) и вече ще си прецениш и обсъдиш с него дали има нужда да ходиш на фоликуметрия и занапред  Peace

# 1 667
mama nani, за фоликометрията нищо немога да ти кажа, но за кистите мога да те успокоя. И аз бях на доки тази седмица и на мен ми откриха малка гадна кистичка, но докторката ме успокои че се изчиства за 1 месец. На мен лично ми изписа лекарство, но доколкото разбрах може да се махне и от самосебе си Heart Eyes
А пък аз май и този месец си изтървах овуто. Тъкмо си мислех,че вече съм го хванала кога е и че този месец мъжа ми ще го хвана за ушите и няма да го пускам докато не мине, а то май мина по-рано #Cussing out

# 1 668
  • ЕН
влизам на отчет
много мила женица излезе тая докторка. за първи път ме гледа жена и съм очарована. съжалявам че не съм я намерила по рано.
та жената каза: матка с нормална формаи р-ри 47/41 мм- като чух , че е нормална не я питах обаче дали така трябва да е;
- и в 2-та яйчника няма и помен от кисти  newsm68 , фоликулчета-в левия 27/22, а в десния 33/20, но пък накрая каза , че нямало доминантен newsm78. след като и казах за прегледа при другия доктор преди 2мес (на 14 ден от М каза че тогава определено е имало фоликули а не кисти)
- да си меря БТ поне 3мес още, ако този месец дойде МЦ и при следващия преглед да си нося графиките Naughty
- не знам защо също каза че трябва БТ да е 37 за да се говори че ову е имало newsm78
- заведеме в регистъра си като нераждала Laughing, защото децата са се появили със секцио
- и куп изследвания на хормони прогестерон, пролактин и тестостерон м/у 21-24 ден и ФСХ, ЛХ и естрадиол м/у 5-7 ден от МЦ- първо тестостерон ми каза м/у 5-7ден после каза м/у 21-24 ден, да не съм се натоварвала с 4бр хормони наведнъж. така ли трябва не знам.
много много доволна останах
дай боже да не ми дойде обаче М  Praynig Praynig Praynig , но също така като я питах след колко дни да ида да видим фоликулите дали са се спукали каза да не идвам и да не мисля толкова много защото понякога всичко е до психиката на жената. не знам защо не иска да ида пак newsm78

благодаря ви отново момичета че ви има Hug Hug Hug

# 1 669
mama nani мноооооооооооого се радвам че няма проблеми при теб Hug Hug Hug Пожелавам ти да отидеш при доки но по друг повод  Heart Eyes

# 1 670
  • ЕН
благодаря megimagi  Hug
силно се моля всички от днес на татък да ходим при докторите само за установяване на бременност  Praynig
лека вечер от мен  Hug Hug Hug

# 1 671

Момичета,я кажете според вас на кой ден вече ще е закъснение при мен? Май вобще не съм добра в това.

# 1 672
Имаш доказана О на 23 ден и ако съдим,че стандартно ЛФ е 13-14 дни,значи след това вече имаш закъснение.

# 1 673
Имаш доказана О на 23 ден и ако съдим,че стандартно ЛФ е 13-14 дни,значи след това вече имаш закъснение.
Ох да,още една седмица...

# 1 674
Днес си имам повишение още на БТ. Дано продължи  Praynig Praynig Praynig

# 1 675
Днес си имам повишение още на БТ. Дано продължи  Praynig Praynig Praynig
Мартина,стискам палци.Кога ще имаш закъснение?Колко дълъг  е цикълът ти?

# 1 676
Здравейте, момичета ! Ето я моята графика :
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
тестът ми за овулация вчера беше положителен / според мен /. Днес, обаче температурата ми е пак 36,4. Искам да поясня, че меря температурата си с живажен термометър под мишницата. След като измерената температура не ме удовлетвори я измерих ректално - беше 36,7. Някой ползва ли този метод за мерене ? Моля за вашето мнение.  Simple Smile

# 1 677
тестът ми за овулация вчера беше положителен / според мен /. Днес, обаче температурата ми е пак 36,4. Искам да поясня, че меря температурата си с живажен термометър под мишницата. След като измерената температура не ме удовлетвори я измерих ректално - беше 36,7. Някой ползва ли този метод за мерене ? Моля за вашето мнение.  Simple Smile
Температура измерена под мишницата не е базална и не служи за критерий Peace Мери я най-добре ректално, а ако ти е гадно орално Peace

# 1 678

Момичета,я кажете според вас на кой ден вече ще е закъснение при мен? Май вобще не съм добра в това.

# 1 679
Хайде да започнем от начало,че май не четем инструкциите  Naughty за Базална Температура и всички признаци и начини за работа с календара в зачатие  прочети това http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar
за да бъде видим календара ти от другите и да може да се коментира отиваш в зачатие,влизаш си в профила, поставяш маркер в празното квадратче на Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители ,ако искаш да имаш лентичка отиваш на лентички, избираш си една,  кликваш на нея и Копираш кода генериран отдолу в подписа на своя профил във форума, за да може тази картинка с линк към твоята графика да се показва след всяко твое мнение във форумите:

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 11:21 от ambur

Общи условия

Активация на акаунт