Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 197 995
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 650
Когато втората чертичка е много по-бледа от контролната се смята за отрицателен тест.Трябва да е колкото или повече оцветена от контролната, за да е ++ тестът.

# 1 651
момичета моля ви вижте и моята графика
меря температура  но използвам и тестове
нещо не се справям с тях  Shockedкогато съм отбелязала ,че е положителен втората чертичка беше малко по- бледа от контролната. приех го за +++++
какво е вашето мнение

Засега ову е на 22 ден - а за тестовете са ти обяснили - или да са еднакви или тестовата да е по- наситена от контролната.

# 1 652
нещо не се справям с тях  Shockedкогато съм отбелязала ,че е положителен втората чертичка беше малко по- бледа от контролната. приех го за +++++
какво е вашето мнение
Смятам, че тестът ти е бил +. Аз също не мога да докарам всеки месец две еднакви чертички или тестова - по-ярка от контролната. Да видим как ще върви температурата следващите дни, но засега бих казала, че ову е вероятно да е на 23-24ти ден.

# 1 653
какво е вашето мнение
Смятам, че тестът ти е бил +. Аз също не мога да докарам всеки месец две еднакви чертички или тестова - по-ярка от контролната. Да видим как ще върви температурата следващите дни, но засега бих казала, че ову е вероятно да е на 23-24ти ден.

Да не се бъркаш с 23.11-24.11 а не с 23-24 ден от цикъла

# 1 654
какво е вашето мнение

Да не се бъркаш с 23.11-24.11 а не с 23-24 ден от цикъла
Не, не бъркам, овуто рядко е в деня с положителен тест. При мен специално е обикновено на втория ден след положителен тест. Плюс това покачването на БТ не е рязко, а по-скоро постепено. БТ има скок с 0,2 чак на 24ти ден, така че аз съм за ову на 23ти ден.

# 1 655
  • ЕН
като гледам до 23-24 ден от овуто има 5-6 дни тогава-за графиката на 5ja. така че Stitch Winchester става дума за 23-24.11 както е писала didikar
 Hug Hug Hug

# 1 656
Здравей 5ja,според мен също Ову ти е на 23 ден от цикъла или 24.11...това е първия ден в който се покачва БТ след последния спад

# 1 657
като гледам до 23-24 ден от овуто има 5-6 дни тогава-за графиката на 5ja.
Здравей Мама Нани,нещо си в грешка,днес  на 5ja е 25 ден от цикъла или 26.11 дата от календара,как видя че има още 5,6 дни? Grinning

# 1 658
 Добро утро, мацки  Laughing

Вчера БТ ми беше спаднала малко, но днес пак се вдигна, надявам се да е на добро. Аз мисля, че независимо от странните ми температури в началото и дългата ФФ, засега нещата се движат добре.  Praynig Praynig

Вие какво мислите  Thinking

# 1 659
Мартина75 здравей,графиката ти е много хубава и Бт е постоянна...Успех!

# 1 660
Здравейте,искам да ви питам нормално ли е това плавно покачване или трябва да е рязко с 0,5 градуса ?нещо тотално се омотах с тази графика... ooooh!

# 1 661
Здравей Сънгард,нормално е покачването,всичко е наред,не се притеснявай!Успех! Laughing

# 1 662
чертичка беше малко по- бледа от контролната. приех го за +++++
какво е вашето мнение
Мисля,че ову-то ти е било на 23-ти ден от цикъла.
Виж моите положителни тестове за сравнение:

http://media.snimka.bg/1304/008863449.jpg

/na 12-ти ден е положителния/

Ето последния ми тест,който бие рекордите,/зa 1-ви път тестовата е по-наситена от контролната/ ,но пък тогава яйчниците ме скъсаха от болки/пускала съм го по-напред в темата/;

http://media.snimka.bg/1345/008944771.jpg

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 09:31 от ДесиХ2

# 1 663
  • ЕН
като гледам до 23-24 ден от овуто има 5-6 дни тогава-за графиката на 5ja.
Здравей Мама Нани,нещо си в грешка,днес  на 5ja е 25 ден от цикъла или 26.11 дата от календара,как видя че има още 5,6 дни? Grinning
да сега видях грешката ми  ooooh!. отворила ми се е друга графика. извинявам се
 Hug Hug Hug
сънгард и моите тестове бяха като на десиХ2. с една дума няма точно еднакви , но определено беше много по наситена 2-та ми черта. по нейната снимка сравнявах и моите, за което много ти благодаря деси. не знам как да качвам снимки Confused и само се рових за сравнение.
 Hug Hug Hug

# 1 664
mama_nani ,не четеш внимателно.....!!!

Общи условия

Активация на акаунт