До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 456
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 255
  • Burgas, Bulgaria
Мон .... - първият път секцио с д-р Добрин Иванов и МБАЛ , втория секцио с д-р Гамишев в Девата  ...... първият път бях много по обгрижвана от втория .... да вярно е ,че си платих на ръка ,а не на каса , но и от персонала получих страхотно отношение ... втория път се полъгах от разни неща , но ми коства адски много нерви и гадни спомени ,които едва ли някога ще забравя,
като оператори мога  да ги похваля и двамата , защото при мен са по-различни нещата , не е стандартното секцио . Иванов е направил блястящо почистване след колегите си онколози , а Гамишев не мога да кажа какво е направил ,все още не съм ходила на лекар , а ужасното състояние на белега , го отдавам на кожата , дано е от това .......
Ако мога да избера отново , бих избрала Иванов отново ....и не на второ място ОРБ и анестезиолозите им ....за мен те са най-важните , а единия от Девата ме докара почти до инфаркт в 8-мия месец ...

# 256
При Душепеев в ОРБ, секциото ми го направи той и Кавукджиян. Много съм доволна от всички  Peace

# 257
Може би не е мястото тук да питам, но бихте ли ми препоръчали добър мамолог и апаратура в Бургас?

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 10:28 от inlove

# 258
  • Бургас
Знам че правят безплатни мамологични прегледи всеки четен месец мисля че беше в Света София, ако не в Девата. Не знам за апаратурата как е, но предполагам е добре.

# 259
 Прегледите в Св. София са ехографски, не е мамограф. Програмата е профилактичен ехографски преглед на няколко системи по избор и е 10 лв на такава. По мое мнение е пълна глупост, ако има сериозен проблем, не ви съветвам да ходите там. Програмата им "женско здраве" е същата простотия.

# 260
Знам, че в Черноморска има мамограф, но нямам представа за мамолог добър...
http://www.mbalchernomorska.eu/index1.php?otdelenie=Образна диагностика: Рентген, КАТ, ЯМР, мамограф, ехограф

# 261
  • Бургас
Ivss, а на ехографа може ли да се засече ако има някакъв проблем?

# 262
  • Бургас

Може, в повечето случаи и при достатъчно опитен и добър ехографист.

# 263
  • Бургас

Може, в повечето случаи и при достатъчно опитен и добър ехографист.

аха, мерси  Hug

# 264
 Мон е отговорила, но да кажа, че принципно на мамограф изпращат само след притеснителни резултати на ехография. До 40 годишна възраст мамографа е много, много краен вариант

# 265
  • Бургас
Иве, много е относително. Това, че всички припяват тази мантра не значи, че е вярно.
 Някои небургаски специалисти са на мнение, че е и по-рано е добре да се прави и съм склонна да се съглася. Днешните условия на живот са много по-ралични от тези на предните поколения жени и  вече в по-ранаа възраст се забелязват  хормонални проблеми.

# 266
  • Бургас
Аз съм ходила на преглед при Хрусанов (като за него казват, че е едно от светилата в Бургас). Вече той ако прецени или открие нещо обезпокоително те праща на ехограф или мамограф, като предполагам ще те насочи къде точно да отидеш.

# 267
Здравейте моми4ета за много години  Simple Smile Аз имам един такъв въпрос има ли някоя, която да е при  Ангелов от 4-та поликлиника. Наскоро полу4их кръвоизлив и бях в гиникологи4ното отделение в болницата, той ме преглеждаше там и се замислям дали да не се преместя при него.Сега съм при Гавазова, но когато се слу4и кървенето никаква не можах да я открия. Та ако има някоя при него , моля изкажете мнение Simple Smile

# 268
  • До морето :)
Въпрос: Кой лекар в Бургас при преглед пуска да се чуе сърцето на бебето?  newsm78

# 269
  • Бургас
А ся де! Моя май ми го пусна , но не съм сигурна. Или май беше като ходих на Ф.М при Парушева? Защо?

Общи условия

Активация на акаунт