До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 521
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Минчев никога не ми е пускал да чуя тонове до сега Simple Smile. То и не остана за кога де  Laughing
Иначе отидох на частно при Мърмърова, за да го чуя (беше към 10-11 г.с.). Щеше да ми го пусне, ама точно тогава апаратът се развали и не би  Joy. Такъв ми бил късмета. За първи път го чух в клиниката в София, където ходих на ФМ.

# 286
Аз пък го видях как тупкаше.  Grinning
Чудя се дали да не направим списък кой лекар колко пари взима на преглед, при следене на бременността и т.н.  Laughing
Лече- Буболече, това е страхотна идея  bouquet отдавна чакам това

# 287
  • Бургас
tsangel, аз като го видях да тупка сърцето го питах може ли да се чуе и той пусна доплера и го чухме. Можеби просто е трябвало да попиташ?

А аз да попитам за ФМ-то в Девата дават ли снимки и клипчета на диск?

# 288
  • Бургас
Да, в Девата дават диск и снимки. 

# 289
  • До морето :)
Но трябва предварително да си кажеш. Може да се наложи и на следващия ден да отидеш, да си ги вземеш.

Аз се чудя при кой лекар да ходя, да си следя бременността. Искам при Добрева, но не ми се дават по 35 лв. за ехограф.  ooooh! Чудя се за Кироваков.  Rolling Eyes

# 290
  • Бургас
мерси за отговорите момичета Simple Smile

# 291
  • Бургас
Но трябва предварително да си кажеш. Може да се наложи и на следващия ден да отидеш, да си ги вземеш.

Аз се чудя при кой лекар да ходя, да си следя бременността. Искам при Добрева, но не ми се дават по 35 лв. за ехограф.  ooooh! Чудя се за Кироваков.  Rolling Eyes

Честито! Лека бременност  Praynig
Иначе аз съм пристрастна,де,ама съм Кироваков  Grinning

# 292
  • Бургас
Д-р Кироваков е по-добър избор от д-р Добрева, според мен.
Единственият недостатък е, че няма хубав апарат в кабинета /имам предвид кабинета в "Св. Николай Чудотворец", ако някой знае да има и другаде кабинет, нека сподели, моля/.

# 293
  • Бургас
Не знам да работи на частно. Не съм ходила и в новия му кабинет. Била съм само по ьдравна каса, като беше в Трета. Що не го попиташ, той ще си каже?

# 294
Просто винаги съм ходила при Добрева, води ми първата бременност, беше до мен при аборта и ме познава що годе. Харесвам си я, но пък ми се свидет пари. И последния месец като започне всяка седмица по 35 лв........
Някой знае ли дали и про следене на бременността пак взима по 35 лв. на ехограф?

А Кироваков колко пари взима?

lina, мерси  Grinning

# 295
  • Бургас
За кое колко пари взима?

# 296
  • Бургас
Аз платих 30лв, защото не бях по каса. Те повечето вземат по толкова за преглед на бременна.

А то по каса и без друго много малко неща се полагат, аз поне изобщо не разчитам на това.

п.п. Честито и от мен, лека бременност  Hug

# 297
Lina, за ехограф всеки месец, извън 2-та безплатни.

Мон, благодаря!

# 298
  • Бургас
Не съм плащала

# 299
Здравейте мамита искам да попитам,някой има ли информация за Д-р Горанов, до колкото разбрах е бил младия горанов не знам дали е вярно въобще това, той ме преглежда по спешност в ОБ и ми е интересно някой има ли отзиви от него? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт