До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 738
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 555
Милена можеш да идеш с направление да,работи със здравната каса  Simple Smile

# 556
  • Бургас
Благодаря, Доби   bouquet

# 557
  • Бургас
Имам няколко въпроса към подлагалите се на ФМ. Четох тук за д-р Давидков - Варна и не помня кой от София. Ако може, да ми припомните кого точно от София препоръчвате. И Давидков, защото Варна е по-близо до Бургас, или защото е равностоен на специалистите в София?

Също така - който е ходил в София в Националната генетична лаборатория - там прави ли се ФМ или само скрининг и амниоцентеза? И също - кой лекар от Бургас ви е насочил, препоръчал ходене до Варна и София, а не при Калчева и Парушева? Възможно ли е двете изследвания (ако се правят и двете), да се направят в един и същ ден, за да се спести евентуалното разхождане до София няколко пъти. Говорим за първия триместър, не за ФМ през различните срокове на бременността.

Имаше момичета, които са правили изследванията по здравна каса - кой гинеколог от Бургас ги е следил и пратил?

# 558
  • Бургас
Аз живеех в София... и в 13гс. ходих да си правя БХС .. в националната генетична лаборатория... която се намира в майчин дом на последния етаж мисля беше...
Не си спомням ехографа кой лекар ми го прави... след това попълниха бланката и ми взеха кръв... след три дни отидох да си взема резултатите.. това е...

# 559
Tintina,аз се доверих на Томова и пътувах до София за ФМ.Доверих се на прочетеното в нета и на познати правили ФМ при нея.Всъщност аз твърдо бях решила да правя ФМ в София при Томова,Димитрова или Марков.БХС не съм правила защото за мен е една теория на вероятностите и не знам как щях да постъпя ако излезе,че съм 1-цата.Разчитах на добре направена ФМ.Записах се при Томова за ранна ФМ но се наложи да полежа в болница дни преди датата ми за нея и реших да не пътувам до София и я пропуснах.Направих втората ФМ В 21 г.с и по препоръка на Томова не направих късната.Много съм доволна от прегледа.Това са най-добре похарчените ми пари за преглед. Peace
Ако се налагаше да пътувам не до София а на по-кратко разстояние щях да направя ФМ във Варна но не и при Давидков,макар и да имам познати,които са доволни от него и сигурно  е добър в работата си като диагностик но на мен лично много ми "удря" на печелбарство подхода му към пациентите.Убягват ми другите имена от варненските доктори правещи ФМ но мисля,че д-р Яков беше едното име.В Бургас не бих се доверила на никой за ФМ и ако нямах възможност да пътувам просто щях да си правя по-често ехограф защото реално тук това се прави.
Мисля,че можеш да комбинираш в един ден БХС и ФМ но трябва ФМ да ти е преди обяд,че да успееш да стигнеш навреме да направиш и БСХ защото имам спомен,че там работеха до 13.30ч. Peace
Иначе на мен лично следящият ме АГ не ми е препоръчал да правя ФМ при друг специалист,напротив силно се надяваше да я направя заедно с БХС при него.Но той не е компетентен според мен да прави ФМ а по негова препоръка трябваше да правя БХС в 16г.с когато според мен е късно а и транспортирането на кръв от Бургас силно ме притесняваше дали нямаше да компрометира изследването и резултатите.
За другите въпроси не мога да дам отговор. Peace

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 12:46 от deyzi

# 560
Тинтина, моята бременност я следи Душепеев, той ме изпрати на амниоцентеза при д-р Цанкова, която е негова позната, даде ми тел номер да се уговорим с нея. В майчин дом правят и БХС, но по мнение на Душепеев, направих направо амниоцентеза.
ФМ правих при Марков в София:D

# 561
  • До морето :)
Tintina, от това което съм чела в интернет, ЗК поема БХС на жени над 35 години (т.е. заради по-големия риск)

# 562
  • в кукувиче гнездо
Тинтинкеееее, обади се и ще поговорим за  тези неща, явно  имаме  новина Wink. Нали знаеш, че съм  минала през тези неща в СФ.

# 563
  • Бургас
Tintina,аз се доверих на Томова и пътувах до София за ФМ.Доверих се на прочетеното в нета и на познати правили ФМ при нея.Всъщност аз твърдо бях решила да правя ФМ в София при Томова,Димитрова или Марков.БХС не съм правила защото за мен е една теория на вероятностите и не знам как щях да постъпя ако излезе,че съм 1-цата.

И аз правих БХС при доц.Томова , изключително съм доволна ...д-р Гамишев който ме следеше препоръча да направя БХС в София ..Томова , Марков ..

# 564
  • Бургас
Много благодаря на всички, ще пиша на лични за подробности.  Hug
lechugitka,
Скрит текст:
клюкарко такава! Не е лошо човек да бъде информиран превантивно, а на мен тази част от информацията ми куца. Няма да си ходя необразована, я!

# 565
  • Бургас
Привет, тъй като потърсих мнения за добър гинеколог в Бургас тук в тази тема, се чувствам длъжна да споделя личните си впечатления от д-р Кироваков. Като изключим неудобното висене пред кабинета му права, останах изключително доволна както от прегледа, така и от отношението му. Изключително позитивен и лъчезарен човек, изслуша ме внимателно, прегледа ме още по-внимателно, пусна ми допълнителни изследвания и ме извика след две седмици за още едни, просто за да бъде сигурен, че напълно всичко ми е наред. Ставам му фен и вече няма да се чудя къде да отида на профилактичен преглед в нашия любим град  Grinning

# 566
  • Бургас
Привет, тъй като потърсих мнения за добър гинеколог в Бургас тук в тази тема, се чувствам длъжна да споделя личните си впечатления от д-р Кироваков. Като изключим неудобното висене пред кабинета му права, останах изключително доволна както от прегледа, така и от отношението му. Изключително позитивен и лъчезарен човек, изслуша ме внимателно, прегледа ме още по-внимателно, пусна ми допълнителни изследвания и ме извика след две седмици за още едни, просто за да бъде сигурен, че напълно всичко ми е наред. Ставам му фен и вече няма да се чудя къде да отида на профилактичен преглед в нашия любим град  Grinning

С две ръце гласувам  Peace  Grinning .Страхотен лекар.Изключително съм доволна.

# 567
Момичета,

Кироваков е мое откритие (както каза Живето). Ако го покварите или урочасате...мислете му!  Twisted Evil

# 568
  • До морето :)
Аля, бая момичета от тука имат да те черпят.  hahaha

# 569
  • Бургас
Здравейте, дами!
Скоро ще ходя на профилактичен преглед и ще отида при Д-р Кироваков. :hug
Върнах се назад в темата и след толкова положителни мнения реших да сменя моя лекар.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт