До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 310 009
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 615
много полезна информация намерих за Кироваков,отидох при него и съм много доволна,наистина страхотно отношение-не се държи като касапин в лошо настроение и обяснява по време на прегледа

# 616
Здравейте, искам да попитам някой има ли впечатления от д-р Веселин Димитров в транспортна болница? Мисля да се запиша за ЖК при него.

# 617
Действай смело.
Добър специалист е.

# 618
Моля някой да ми каже тел.номер на регистратурата на Медицински център “Св. Николай Чудотворец”, искам да си запиша час при д-р Кироваков(не искам да го безпокоя на личния тел.).

обърках се в страницата на МБАЛ Embarassed

# 619
  • До морето :)
телефоните на регистратурата  – 056/816 454, 0879 545 082.

# 620
Лече-Буболече   bouquet

# 621
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 Здравейте Simple Smile

Трябва да се запиша при някой на ЖК, но искам да ме изкара от началото до края, т.е. някой, който влиза и в родилна зала, а не само води ЖК. Моля ако можете да ми препоръчате някого.

Имам въпрос и за д-р Миринчев. Разбрах, че вече не приема в Св. Николай Чудотворец, а в кабинета си в Зорница. В този кабинет по ЗК работи ли?
Работи ли още в родилно в МБАЛ или вече е в др. болница?

# 622
TDI, първо - ЧЕСТИТО!
До колкото знам Миринчев си е в МБАЛ. И кабинетът му в Зорница е по ЗК.
Ти решила ли си къде ще раждаш?

# 623
TDI, първо - ЧЕСТИТО!
До колкото знам Миринчев си е в МБАЛ. И кабинетът му в Зорница е по ЗК.
Ти решила ли си къде ще раждаш?

Благодаря!  Hug

Мисля пак в МБАЛ да раждам. Честно казано предния път останах доволна и то много, защото при мен имаше много допълнителни фактори, които Душепеев взе предвид и резултатът е на лице жив и здрав  Simple Smile  Аз и с Душепеев ще се срещам, но към края - на безплатните прегледи живот и здраве.
Освен това взимам предвид и други плюсове на МБАЛ - кръвния център е в същата сграда, на мен ми е важно с моя хемоглобин 85-90;  неонатологията - от Димитрова съм много доволна... условията в стаите общо взето са ми на последно място, все пак отивам да раждам, а не на хотел или почивка, но и стаите са ОК, дори имат столчета с дупка, което може и да не ви се вярва, но си е голям плюс  Laughing

Ти ориентирала ли си се вече къде ще раждаш? При кой ходиш на ЖК?
Аз предния път бях при Гавазова, но не останах особено доволна от нея...

# 624
Гавазова не, само това мога да ти кажа и ако искаш иди при моя доктор, много е внимателен, добър, много бременни има при него и за недоволна не съм чула. Влиза и на раждания в 1ва. При така любимия в този форум д-р Кироваков съм Simple Smile

# 625
Е, и аз съм от фен клуба на Кироваков.  hahaha Даже и сестра ми записах при него. Аз ще си раждам в МБАЛ. Също останах предния път доволна от докторите. А и плюс всичко изброено от теб. Там ще се чувствам най-спокойна за себе си и бебка.

# 626
Чета аз, че има фенклуб човека Simple Smile А има ли вече момичета раждали при Кироваков?

# 627
Момичета от 2 часа се опитвам да се свържа с Попов да си запиша час но не мога....  Cry Моля ви кажете ми лекар който може да ме прегледа в понеделник следобед че във сряда тръгвам на път и искам да съм спокойна за бебчо че е добре !!!! Praynig

# 628
Само Мърмърова мога да ти препоръчам аз, отново, ще й кажеш че е спешно, за частно ще те приеме, добър професионалист е

# 629
  • Бургас
Чета аз, че има фенклуб човека Simple Smile А има ли вече момичета раждали при Кироваков?

Аз

Общи условия

Активация на акаунт