За всеки случай вече ще се следя и на частно при Хубчев
До 4-я месец от бременността ми следеше д-р.Дорийска, но не бях много доволна от нея; никога не обясняваше, трябва все да я питаш за всичко, чакане -както и да е...прехвърлих се при Ковачева (останах доволна от нея, като отношение -изкарах тежка бременност на легло последните два месеца -родих секцио -исках да родия във Варна, но бременността ме прикова на легло и трябваше да раждам в Бургаската болница и колкото да не исках там! Единственото което ми направи лошо впечатление от д-р Ковачева, че доста скъпо взима за всичко (прегледи, операции и т.н.),даже и за махане на шевове, което трябва да е безплатно(защото беше в Държавна болница)тя ми взе 50 лв; Имах наблюдения и за други лекари-гинеколози,докато лежах; Отвратена бях най-вече от д-р.Ангелов и Дюшепеев (ако така се пише фамилията му)е няма такова отношение- никога не искам да срещам мутрите им по никакъв повод; Бях с контракции и към 3 сутринта в 7 -я месец отивам в спешното с болки;Оня Ангелов на смяна-направо ме направи на 2стотинки,защо не съм дошла на сутринта или вечерта, като съм знаела че имам проблемна бременност
Дюшепеев пък егати подигравката -бях родила и той идва да проверява родилките за състоянието им... Казах му че много ме боли...а той...."аааа боли като ти го вкарваха...."
нямам думи....Е това лекари ли са!?
В съседната стая пък роди едно момиче буквално в леглото в 5-я месец...ох като се сетя...
Да му имам хумора- черен!!! Препоръчани теми