До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 717
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 765
Пак съм аз.
В Бургас ли правихте ФМ? Ако да, при кой?
Чела съм, че не толкова важно на какъв ехограф ще се направи, а кой доктор ще прави ехографията и доколко "вижда" и разбира.
Има ли такъв специалист за ФМ в града ни?

# 766
  • Бургас

Наистина специалисти има двама-трима в България и те не са в Бс.

# 767
  • Бургас

Наистина специалисти има двама-трима в България и те не са в Бс.

Аз ходих при Парушева.Не претендирам да е голям специалист Simple Smile

# 768
  • Бургас
Аз ходих в София при доц. Томова. Два пъти вече. Такъв специалист гаранция в Бургас няма. Тук са акушер-гинеколози, които в най-добрия случай са преминали някаква специализация. От прегледите при доц. Томова съм изключително доволна. Много подробно, орган по орган гледа, ако се е завъртяло бебето не както трябва, чака.

# 769
Момичета, помня, че някоя от вас спомена, че е ходила на амниоцентеза в София. Може ли да ми пише на ЛС или тук да напише къде, при кого...?
Благодаря!

Аз ходих на амнио в Майчин дом при д-р Цанкова.Мога да ти дам телефон за контакти.Изключително съм доволна от нея, от приемането до изписването постоянно се грижеше за своите момичета.
На ФМ ходих при д -р Димитър Марков Peace

# 770
  • Бургас
и аз ходих на ФМ в София при Марков, ходих и в Бургас при Калчева, е няма нищо общо....препоръчвам Марков с 2 ръце!

# 771
Не знам в Бургас дали има някак специалист като цяло- нито гинеколог, нито детски лекар....и т.н.
Специалистите са в София, за съжаление!!! Ако някой има по-сериозен проблем няма смисъл да се лута тук от доктор на доктор...и да дава само пари и да си губи  времето...

# 772
  • До морето :)
Аз сега ходих при Парушева! Още си чакам диска със записа.  Crossing Arms
Първия път ходих при Хубчев и Бояджиев.

# 773
  • Бургас
Имайте предвид, че и при Марков, и при Томова, часове се записват месеци предварително и свършват много бързо!

# 774
  • Бургас
Да така е, моят час беше записан месец и половина преди това и накрая като отидохме имаше забавяне с 1 час на всички часове защото имало някакъв спешен случай...

# 775
Момичета смених си телефона и неизвестно как съм затрила телефона на регистратурата на Николай Чудотворец , моля някой да го напише че ми е необходим  Praynig

# 776
  • Бургас
Момичета, д-р Кироваков преглежда ли след 17.30-18 часа?  Thinking
Само тогава мога да отида на преглед, та се чудя дали да му звъня, затова реших да попитам първо тук.

За ФМ... категорично, в Бургас никой не може да я направи както трябва.
Аз съм ходила при доц. Балев във Варна, при доц. Томова в София и тук, в Дева-та при Хубчев. От доц. Томова съм възхитена! Най-добрата! А пък за Хубчев не мога да кажа нищо положително, за съжаление. Абсолютно незаинтересован, за 5 минути с някакъв смешен диск. Та, даже и пола не можа да ми каже, при условие, че при него ходих за трета ФМ, да не говорим за нещо друго по-съществено.  Laughing Много смешен доктор, идея си нямам защо го държат все още в Дева-та.

Момичета смених си телефона и неизвестно как съм затрила телефона на регистратурата на Николай Чудотворец , моля някой да го напише че ми е необходим  Praynig

Ето това намерих в нета, не знам дали са актуални:
Записванията стават на телефоните на регистратурата  – 056/816 454, 0879 545 082

# 777
  • Бургас
Мисля ,че  д-р Кироваков  е  до 16.30 и то само в сряда,но не съм  сигурна
млад ми се струва ,но и аз  съм  доволна от него за  сега

Peace

# 778
  • Бургас
Toва, че един лекар е млад не значи, че знае или може малко, даже напротив, личните ми наблюдения са, че в последно време, по-младите лекари четат и се усъвършенстват много повече от "старата генерация", които разчитат само на стари лаври и не са наясно с голяма част от новостите в дадена област. Отделно, младите и обичащи работата си лекари, се стараят много повече, пак за разлика от старите, които се вземат много насериозно и в същото време претупват пациента и не виждат или не чуват важни подробности от клиничната картина.

# 779
  • До морето :)
По принцип д-р Кироваков в сряда е до 16:30 или 17:00, но се е случвало ако има много желаещи и до 18:00 да работи, че и повече. Най-добре на регистратурата да звъннеш.

Общи условия

Активация на акаунт