До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 667
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 930
Изследването се състои само във взимане на материал за цитонамазка. Предполагам, че няма особена философия във взимането й и всеки нормален гинеколог може да го направи качествено  Rolling Eyes ...

И аз така смятах, но се оказа, че греша и има немалко гинеколози, които дори това не умеят да направят качествено  ooooh!

# 931
СПЕШНО!!! Гинеколог да работи по здравната каса, по възможност жена!

# 932
В кабинета на д-р Димитров има ли вагинален трансдюсер?Питам за кабинета в  Транспортна болница,че там ми е удобно за преглед.
Аз докато се наканя да го посетя ще мине една година  ooooh!

# 933
Не, там техниката е по старичка, в Света София е добрият ехограф

# 934
Благодаря за бързия отговор!
Искам не искам в Света София трябва да отида тогава

# 935
Аз наскоро бях при Димитров в Транспортна и определено имаше вагинален трансдюсер  Peace

# 936
В Понеделник бях при него и си говорехме точно за техниката, че ще си купува нов, защото е доста старичък и не се вижда добре, а сме свикнали да я гледаме беба на хубаво в Света София, но пък ми се наложи спешно....може и да има вагинален, но разделителната способност ееее......аз съм в 20та седмица и се виждаше трудно...

# 937
Добре де,днес като звънях да питам кои са им практикуващите гинеколози в Света София,не ми споменаха за Димитров...

# 938
  • Бургас
има има, на мен ми се наложи да ме погледне някой гинеколог един път като бях на запис на тонове там, та точно Димитров беше на смяна.

# 939
Пак съм с въпрос Simple Smile
Знае ли някой колко се плаща за ЖК на частно при др Ковачева и в какво се състои?

# 940
  • Бургас

д-р Мърмърова

# 941
  • Бургас

д-р Мърмърова

Ако е нещо спешно не знам как ще минеш по ЗК бързо. Първото нещо, което те пита Мърмърова, като ти вдигне телефона е дали си по ЗК. Ако й кажеш, че си по здравна каса те записва след седмица-два, ако си на частно може да ти даде час още на същия ли на следващия ден.

# 942
  • Бургас
Явно съм имала късмет, защото два пъти съм ходила с направление и запазен час за ден или два след обаждането Peace
Че иначе за частен преглед почти винаги има час, а за по каса - не, си права.

# 943
  • До морето :)
Я кажете как седят нещата със спиралите? Някоя от вас слагала ли се е, каква е процедурата. Знам, че трябва да си чакам първия цикъл (и ако е като предния път - ще има да чакам още 9-10 месеца), но все пак какво точно правят докторите и как се слага спирала? Може и някой полезен сайт. Аз нищо не намирам.

# 944
  • Бургас
Процедурата трае не повече от 5-10 минути. Не боли особено. Но е важно после как ще се чувстваш - аз например не успях да я изтрая, имам някаква непоносимост и организма ми се съпротивлява, опитва се да я изхвърли. Два пъти пробвах, не стана.

Ето ти полезна информация:
http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_6_4_4
http://www.medinfo-bg.com/admin/upload/279-1331386112-503c415a1c … cc9b44e4db2f5.pdf
http://www.drdinchogeorgiev.com/pesari.html

Общи условия

Активация на акаунт