До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 734
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 690
  • До морето :)
Галчудо, чакаме да се похвалиш. А и давай, докато някой не се е оплакал от набелязаните доктори.  Laughing

# 691
Гале, на кой годините са стари?! Хич не се замисляй даже Hug

... А и давай, докато някой не се е оплакал от набелязаните доктори.  Laughing
  Това ми хареса  Laughing

# 692
Разбира се, че годините не са стари на тук списващите, изразих се метафорично Simple Smile

# 693
  • Бургас
Аз пък като родих детето си на 38 след 10 години чакане, хич и не чакам второ, че иначе и двамцата ще са сираци с майка като мен Laughing А иначе дано наистина хвалените доктори (в частност Кироваков) си останат за хвалба Praynig

# 694
  • Бургас

... А и давай, докато някой не се е оплакал от набелязаните доктори.  Laughing
  Това ми хареса  Laughing
[/quote]

И на мен Simple Smile Сакън.

# 695
  • Бургас
Хоп и аз към старите Simple Smile
Вчера се записах на женска консултация при д-р Братова в ДКЦ І. Душепеев ми я препоръча, а и сестрата на моята лична лекарка също ходела при нея и с двете деца. Болнични давала без проблем (да не надяваме, че няма да ми трябват). Четох и негативни отзиви за нея, обаче добре се държа.

И по горната тема - тъй като явно програмата на здравната каса е след 2000 година, като трябваше да въведе предишни раждания, отказа да приеме датата, щото е през 1998-ма. И аз й казвам - ами на, не раждат хората на дърти години, а тя - абе раждат, но не с такава разлика Joy

# 696
  • Бургас
Хоп и аз към старите Simple Smile
Вчера се записах на женска консултация при д-р Братова в ДКЦ І. Душепеев ми я препоръча, а и сестрата на моята лична лекарка също ходела при нея и с двете деца. Болнични давала без проблем (да не надяваме, че няма да ми трябват). Четох и негативни отзиви за нея, обаче добре се държа.

И по горната тема - тъй като явно програмата на здравната каса е след 2000 година, като трябваше да въведе предишни раждания, отказа да приеме датата, щото е през 1998-ма. И аз й казвам - ами на, не раждат хората на дърти години, а тя - абе раждат, но не с такава разлика Joy

Ако е тази Братова, която има/имаше кабинет някъде на ул."Хан Крум" - аз ходих преди години при нея. Препоръча ми я приятелка. При прегледа ми каза: "Имаш малко гъбички" и ми изписа някакви глобули за тях, без дори да ми пусне микробиология. Малко несериозно ми се стори и изказването й, и назначеното лечение.

# 697
  • Бургас
Същата е, обаче ми беше абсолютно все едно къде да се запиша, защото ходя и при Душепеев, и в София, няма да разчитам само на нея. Вчера ми пусна всички изследвания, много внимателно се държа. Нямам особени претенции.

# 698
  • Бургас
Същата е, обаче ми беше абсолютно все едно къде да се запиша, защото ходя и при Душепеев, и в София, няма да разчитам само на нея. Вчера ми пусна всички изследвания, много внимателно се държа. Нямам особени претенции.

Е, щом е така - добре. Иначе - да, наистина е много мила и усмихната.
Лека бременност ти пожелавам  Hug

# 699
Тя май е само една Братова, тази която пуши в кабинета си, докато преглежда пациентките си. Ама имам няколко познати дето са ходили при нея фективно (заради ЗК), а после и на частно. Та е вариант за това.

# 700
  • Бургас
Беше проветрила Grinning
Душепеев също пуши. И Лазарова пушеше, когато ходих при нея навремето. Май няма спасение от това Sad

# 701
  • Бургас
М да Кироваков е пич

Peace

# 702
  • Бургас
М да Кироваков е пич

Peace

Peace

# 703
Беше проветрила Grinning
Душепеев също пуши. И Лазарова пушеше, когато ходих при нея навремето. Май няма спасение от това Sad
Оф, на Душепеев много ми харесва кабинета.

# 704
  • Бургас
Този на "Републиканска" ли?

Общи условия

Активация на акаунт