До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 698
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 855
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Дано да дойдат повече плевенски възпитаници тогава, че да наложат нов модел на отношение. Peace
Веднага слагам и тази лекарка в  моя си бял списък.

Слагай  Peace

На нас тук май нова тема ще ни трябва, ми се струва  Thinking 

# 856
  • Бургас
Здравейте момичета,
да споделя и аз опита си с д-р Димитров от Транспортна болница.
От около година живея в Бургас и една позната ми го препоръча. Есента имах раничка,гледа я с колпоскоп,  лекува я с лекарства, после я маза с киселина и уж се махна. От нея се появиха гъбички, които лекувах, но не се бяха махнали и последния път се оказа че пак е започнала да се образува раничка. Последният път като ходих беше май месец. Но ми каза лятото да си почивам, да внимавам с басейни и морета и есента да отида на преглед.
НО мисля да не го посещавам повече. Насочила съм се към д-р Димитрова и д-р Парушева. Имате ли отзиви за тях, или някой по-добър лекар, който да се справи с проблемите ми.  ooooh!

# 857
Гамишев работи със ЗК, но след позвъняване на телефона, отговорът беше , че щял да си почине един месец от Здравната каса .  Simple Smile Тоест само на частно.

# 858
Гамишев работи със ЗК, но след позвъняване на телефона, отговорът беше , че щял да си почине един месец от Здравната каса .  Simple Smile Тоест само на частно.

Аз по <небременни> въпроси съм доволна от Люцканов - работи в Маджуров и там най-вероятно и апаратурата ще му е добра  Peace

# 859
  • Бургас
Привет дами Парушева незнам дали ще свърши работа.
Да в Маджуров апаратурата е добра и Люцканов може би е човека

Peace

# 860
Направо да се чуди човек при кого  да отиде. Срамота!  newsm78

# 861
Направо да се чуди човек при кого  да отиде. Срамота!  newsm78

Joy  ами така е в нашия град на "светила"

Сериозно, аз от Люцканов съм доволна, отидох с конкретен проблем, който той лекува и до ден днешен нямам оплаквания  Peace

# 862
Аз лично от д- р Димитров съм много доволна, ходя да следи бебето на частни в Света София, заслужава си парите, лекаря разбрира и е от малкото любезни и интелигентни. Имам наблюдения и опит с доста лекари, имаме 3 годишен стерилитет, едно неуспешно ин витро в София, доста съм ги обиколила. Димитров се изказва доста компетентно за каквото и да съм го попитала  Peace

# 863
За този ли става въпрос http://info-call.bg/f/doktor-veselin-dimitrov/8242/1/
И аз се чудя къде да отида на гинеколог  newsm78
Скрит текст:
защото не съм ориентирана , и да не взема да попадна на някой некадърник , който да ти създаде проблеми без да ги имаш...
срам ме е да кажа от колко години не съм се преглеждала гинекологично , а хората всяка година профилактика си правят  Embarassed
а сега като се зачотох по темите за гинеголозите  Rolling Eyes съвсем се зачудих  Thinking къде при кого да ида ....
Преди време веднъж бях отишла при някакъв гинеколог на ул Калоян мисля че беше  newsm78 и бях останала доволна , но дали не беше ето този ...  :   Sad Sad
Tired
http://flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/30877/%D0 … D0%B8%D0%B5%D0%B2

# 864
Аз нямам лични наблюдения за  д-р Димитров,но се каня и аз да го посетя септември месец.Моя  близка е главен представител за Бургас на фармацевтична компания и съответно познава всички лекари  ,та тя ми каза че той е изкарал най- новите специализации в гинекологията и ходи постоянно на семинари.Според нея той е най-запознат със съвременната гинекология в Бургас от колегите си.Аз лично смятам да пробвам фоликуметрия при него.

Ще се възползвам от поста си да кажа и за д-р Иванов ,при който преди 7 год родих със секцио.Този доктор когато ме е зашивал е залепил матката за пикочния мехур и е захванал едно черво  от лявата страна,сега се възстановявам след лапароскопия при която друг лекар му отстрани грешките.А после защо не ставало второто дете  ooooh!.

# 865
Аз нямам лични наблюдения за  д-р Димитров,но се каня и аз да го посетя септември месец.Моя  близка е главен представител за Бургас на фармацевтична компания и съответно познава всички лекари  ,та тя ми каза че той е изкарал най- новите специализации в гинекологията и ходи постоянно на семинари.Според нея той е най-запознат със съвременната гинекология в Бургас от колегите си.Аз лично смятам да пробвам фоликуметрия при него.

Ще се възползвам от поста си да кажа и за д-р Иванов ,при който преди 7 год родих със секцио.Този доктор когато ме е зашивал е залепил матката за пикочния мехур и е захванал едно черво  от лявата страна,сега се възстановявам след лапароскопия при която друг лекар му отстрани грешките.А после защо не ставало второто дете  ooooh!.

rosenna  spoko съжалявам за това което си преживяла след секциото ... много са некадърниците , във всяка област .... не само в гинекологията ... затова вече хората не искат да ходят при някой на случаен принцип , а все разпитваме при кого да отидем на преглед и лечение ...  Crazy
На тебе същият Др Димитров ли ти препоръчаха - този в транспорна болница  - дето съм посочила линк ?  или е друг  Thinking

# 866
Да,точно за този ми казаха.Моята позната каза,че хубавата му техника си е в транспортна болница .Не знам в Света София сигурно работи с тяхна,но на мен ми препоръча да отида на преглед в тр.болница

# 867
Да,точно за този ми казаха.Моята позната каза,че хубавата му техника си е в транспортна болница .Не знам в Света София сигурно работи с тяхна,но на мен ми препоръча да отида на преглед в тр.болница
Hug
С талон ли трябва да се иде там , или може и на частно ?
Скрит текст:
и ако може без талон , знаеш ли каква е тарифата

А този друг ли е http://www.rating.hapche.bg/rating/obshtopraktikuvashti-lekari/2 … ktabs_qt__1=first понеже пише че е общопрактикуващ лекар , а ние за гинеколози говорим  Thinking

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 09:17 от Мимито & Светла

# 868
Да , за него, човека маистина е на ти с новите теми , че дори и за репродуктивните проблеми сме коментирали с него и се препокрива мнението му с това, което ми казват лекарите в репродуктивната клиника. В света софия е по- добра техниката  Peace  на всичкото отгоре не е и груб, а дори внимателен  Peaceдоста рядко срещано

# 869
Дали работи със здравната каса...нямам представа,а за техниката къде е по-добра в никакъв случай не споря след като не съм видяла

Общи условия

Активация на акаунт