До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 454
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 070
Д-р Кироваков още ли работи в кабинета на д-р Габровска?
Искам да си запиша час за профилактичен преглед и цитонамазка Grinning

# 2 071
Д-р Кироваков още ли работи в кабинета на д-р Габровска?
Искам да си запиша час за профилактичен преглед и цитонамазка Grinning

Да

# 2 072
  • Burgas, Bulgaria
63лв. Преглед + МБ в Света София при тоя надут Ирмов, който бърза да си чати на телефона. ... ВЪЗМУТЕНА СЪМ. ..Няма да стъпя там! Тия за какви се взеха -63 лв.?!? ....В Сф доцент преглежда за толкова!

# 2 073
  • Пловдив
63лв. Преглед + МБ в Света София при тоя надут Ирмов, който бърза да си чати на телефона. ... ВЪЗМУТЕНА СЪМ. ..Няма да стъпя там! Тия за какви се взеха -63 лв.?!? ....В Сф доцент преглежда за толкова!

Нямам думи, егати .. Shocked

# 2 074
да бе 63 лева, верно ли  Shocked Shocked Shocked

# 2 075
  • Burgas, Bulgaria
Дам .... 63лева .... за 10минути максимум!  Много са 10мин. ...,а тоя .... трябва да му вземат телефона, що за поведение ?!?

# 2 076
  • Бургас
Това е безобразие. Не те ли предупредиха преди това колко струва прегледа?

# 2 077
  • Burgas, Bulgaria
Никой нищо не ме предупреди за ВИП цените.  Акушерка има в кабинета, може би да помага ,че как ще чати доктора  -много съм разочарована Sad .

# 2 078
Някой може ли да ми каже как да си запазя час за др.Кироваков-на какъв телефон и къде точно се намира кабинета му в МБАЛ?

# 2 079
Някой може ли да ми каже как да си запазя час за др.Кироваков-на какъв телефон и къде точно се намира кабинета му в МБАЛ?
http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/59/
ето телефоните, обаждаш се записваш час , кабинета е на в дъното на коридора в ляво в един малък коридор

# 2 080
Благодаря ти!

# 2 081
Това само за преглед + МБ ли е? Да не би да имаш и някакви допълнителни изследвания или процедури? Направо ме шашна с тази цена. Аз утре имам час при него и попитах на телефона колко ще струва, тъй като няма да съм с направление, и ми казаха че преглед + ехограф е 35 лева. Сега като видях и направо се чудя какво да правя  #Crazy

# 2 082
  • Burgas, Bulgaria
Нищо друго... аз съм половин лекар ,щях да знам ако нещо ми правят .Преглед да 2минути БЕЗ снимка от ехото ,щот нали и  те се таксували .Имам касова бележка, но на нея нищо не пише Поне докторът да беше нормално държащ се и вежлив ,а не пуяко подобен !

# 2 083
Да не е пуснал цитонамазка  newsm78 newsm78 Че я пращат в Геника и май беше около 30-40 лева  newsm78

# 2 084
момичета какво ви е мнението за доктор недялков и къде преглежда със здравната каса.Аз претърпях лапаро и перитонит махнаха ми двете тръби правих ин витро за жалост за малко успешно та ми трябва някой бургаски лекар за рутинни прегледи и изследвания та който да работи с направления.

Общи условия

Активация на акаунт