До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 361
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Бургас
Момичета, знаете ли кои гинеколози работят в Онкото?

# 2 176
Някой може ли да ми даде мнение за Сребрин Попов - уролог?

# 2 177
  • Бургас
на мен ми препоръчаха д-р Горанов в Онкото, но още не съм се наканила да проверя как точно приема

# 2 178
  • Burgas, Bulgaria

Моята операция правиха Михайлов и Дичев (Светла му памет) , а след това и Ангелов ме наблюдава докато бях в интензивното .

# 2 179
  • Бургас
Горанов кой работи в Онкото? Защото има един Горанов, който е шеф на Гинекология в МБАЛ на мястото на Трепечов.

# 2 180
  • Бургас
Благодаря за отговорите!   bouquet
Запазих час, а даже не попитах при кой.  Crazy
Но никой от споменатите на ми е познат, така че май няма значение кой ще се случи.

# 2 181
  • Бургас
Здравейте!
искам да попитам за някой може ли да ми даде мнение за д-р Мърмърова .Прочетох доста за Петкова която ми препоръчаха ,но не знам дали още практикува защото е доста възрасна. Става въпрос за преглед и изследвания, не за бременност а за липса на такава. Ходих при Душепеев  а той без преглед реши ,че имам проблем щом до сега не съм забременяла и каза какъв бил реда и от къде трябва да се започне и само за това си платих за приказки без преглед. Искам да отида при добър гинеколог който да ми каже какви изследвания и кога се правят. Някой знае ли микробиологичните изследвания кога се правят, и какво представлява самото изс. Виждам се в чудо вече доста прочетох за мн. доктори , и навсякъде има за всеки по нещо лошо. Много ще съм ви благодарна ако ме насочите.

P.S Смята при тоя Душепеев да не ходя вече, една колежка ме отказа 

# 2 182
  • Пловдив
Здравейте!
искам да попитам за някой може ли да ми даде мнение за д-р Мърмърова .Прочетох доста за Петкова която ми препоръчаха ,но не знам дали още практикува защото е доста възрасна. Става въпрос за преглед и изследвания, не за бременност а за липса на такава. Ходих при Душепеев  а той без преглед реши ,че имам проблем щом до сега не съм забременяла и каза какъв бил реда и от къде трябва да се започне и само за това си платих за приказки без преглед. Искам да отида при добър гинеколог който да ми каже какви изследвания и кога се правят. Някой знае ли микробиологичните изследвания кога се правят, и какво представлява самото изс. Виждам се в чудо вече доста прочетох за мн. доктори , и навсякъде има за всеки по нещо лошо. Много ще съм ви благодарна ако ме насочите.

Иди при Д-р Недялков, Мърмърова няма да ти свърши работа , Петкова е бая на възраст вече.

# 2 183
  • Бургас
Само за изследванията не става ли, примерно тези микробиологичните. Толкова ли е зле Мърмърова.

# 2 184
За микробиология почти всички стават, но ако решиш да изследваш и хормони по-добре при д-р Недялков.

# 2 185
  • Бургас
Много ви благодаря. А Недялков какви му са координатите, че трябва и хормони да изследвам и тест за проходимост на тръбите .

# 2 186
  • Пловдив
Много ви благодаря. А Недялков какви му са координатите, че трябва и хормони да изследвам и тест за проходимост на тръбите .

http://drnedialkov.net/

# 2 187
Недялков е добър в областта на арт процедурите.А цветна снимка за проходивост можеш да направиш в Дева Мария.Успех ти желая и дано да не е нещо сериозно а да е въпрос на време.А Душепеев просто е искал да те насочи към ин витро центъра в окръжна болница понеже там той ще ти пусне хормони ще ти направи ЦС а после ще ти предложат лапароскопия да ти направят.

# 2 188
Моя приятелка прави цветна снимка при д-р Недялков, с някаква пяна и ми каза че от това, което най се опасявала, че мн ще я боли не било така. Остана доволна. Аз също съм доволна от д-р Недялков, на мен ми прави хистероскопия в Бургасмед.

# 2 189
Здравейте!

Не си губи времето и парите в Бургас, обади се клиника Надежда в София и си запиши час. Аз загубих 2 години тук в лутане по лекари. Там наистина знаят какво правят, ще ти пуснат основните изследвания за да определят стерилитета. Ако ти е по спешно потърси координаторката на фондация искам бебе за Бургас, Ваня ако може да ти съдейства.

Общи условия

Активация на акаунт