До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 305 294
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 310
Просто не знам! Потресена съм от мненията за повечето гинеколози в Бургас. Сякаш съм шах и мат. След като не останах доволна от Миринчев, до някъде се насочих към Димитров в Света София. Събирам още мнения.

# 2 311
Горанов - началник на гинекологията и дава смени в 3-та

# 2 312
  • Бургас
Колкото потребители, толкова и имнения. Аз си следих бременността (проблемна) именно при Миринчев и съм много доволна. Той ми направи и спешното секцио и също съм много доволна - и като специалист, и като човек. В момента пак започнах при него да ходя след проблемите, които ми докара препоръчвания Димитров, благодарение на когото от здрав човек станах такъв с неприятни проблеми, които 4 месеца лекувах! Така че е малко или много условно кой е "добър" и кой не Peace

# 2 313
Аз да не наливам масло в огъня, ама за проблемна бременност не бих заложила на Кироваков. Иначе е сладурче и с него става лаф. Мъжът ми му е голям фен, даже се учуди, че не избрах него за женска консултация. Ноооо му бяха разяснени някои факти. За женска консултация ходя при Люцканов, но от време на време ходим до Ст. Загора при д-р Иван Иванов. Последният е мноооооого добър. Щеше да започне да идва в Бс, но за сега се отлага поради натовареността му в Ст. Загора, за което бургазлийки само можем да съжаляваме.

# 2 314
  • Burgas, Bulgaria
Горанов - началник на гинекологията и дава смени в 3-та
Аз ходя на женска консултация при него, но за съжаление го ползвам само за болнични. Той всеки път бърза и мърмори колко е натоварен. До сега един свястен преглед не ми е направил. Сама си правя изследвания и се проследявам при друга лекарка.

# 2 315
panda77, какви са ви наблюденията за следене на проблемна бременност при д-р Кироваков, че не бихте заложила на него? Питам, не за да се заяждам, а защото имам особен сантимент към този човек - изкарах много тежка бременност, почти на легло след като имах редица проблеми с предни неуспешни бременност, запознах се с д-р Кироваков в 8-ми месец, не ми следи той бременността, бях пациентка на клиниката на доц, Конова в Плевен... Първоначално ме изуми факта, че още като му разказвах какво се е случило , той предвиди какво би следвало да взимам и в какви дози - съвпадаха едно към едно с изписаните ми! Мъжа ми също много го харесва и затова поверихме най-голямата си мечта в неговите ръце... Simple Smile

# 2 316
Здравейте, някой знае ли кои са гинеколозите , които работят в момента в Бургасмед (бившата болница Черноморска в Меден рудник) ? Досега ходих в Света София, но докторката ми напуска, не става въпрос за следене на бременност. Доколкото разбрах там работят Гамишев, Мануелян, Недялков, други има ли?

# 2 317
  • Burgas, Bulgaria
Ризова и Дорийска

# 2 318
Мануелян е в болничен и следва майчинство.

# 2 319
panda77, какви са ви наблюденията за следене на проблемна бременност при д-р Кироваков, че не бихте заложила на него? Питам, не за да се заяждам, а защото имам особен сантимент към този човек - изкарах много тежка бременност, почти на легло след като имах редица проблеми с предни неуспешни бременност, запознах се с д-р Кироваков в 8-ми месец, не ми следи той бременността, бях пациентка на клиниката на доц, Конова в Плевен... Първоначално ме изуми факта, че още като му разказвах какво се е случило , той предвиди какво би следвало да взимам и в какви дози - съвпадаха едно към едно с изписаните ми! Мъжа ми също много го харесва и затова поверихме най-голямата си мечта в неговите ръце... Simple Smile
Мнението ми з д-р Кироваков е лично мое и е на база мои лични наблюдения. Със сигурност за един и същ лекар могат да се чуят различни мнения. На база изграденото от мен мнение не следи той бременността ми. Доколкото знам д-р Кироваков поддържа тесни отношения с д-р Бързашки и е завършил в Плевен. Мъжът ми му е запален фен. И както по-рано споменах по отношение на внимание и добро отношение шапка му свалям, но при мен се получиха 1-2 неуспешни диагнози и това обоснова решението ми.

# 2 320
  • Бургас
Преди и аз бях с две ръце за д-р Кироваков, помогна ми по време на трудната ми бременност. Впоследствие обаче /след като родих, не при него/ при мен се оказа, че има някои достатъчно сериозни проблеми /ако не се вземат мерки/. Ходих при него няколко пъти, уж всичко ми беше наред, а се оказа, че не е било така. Затова и аз се разочаровах.

# 2 321
  • Бургас
Другата година живот и здраве планираме дете и вече тотално се отчаях от гинеколозите в Бургас. Вчера разбрах и че Костова спира да работи, а мислех да отида на преглед при нея. В Дева Мария явно се случва нещо кофти, защото масово напускат лекари, а не искам да ме следи доктор, който всеки момент може да напусне и да ме остави пред свършен факт. Явно скоро ще дойде отново времето, когато бургазлийки ходеха да раждат във Варна и Сливен  Confused

# 2 322
Ирмов прибвай от Девата. Недялков преглежда в Маджуров.....Димитров, ако не е за бременност

# 2 323
  • Бургас
Ирмов прибвай от Девата. Недялков преглежда в Маджуров.....Димитров, ако не е за бременност
В темата за Дева Мария не са особено очаровани от Ирмов. А Недялков в Маджуров ли изражда? За него нямам никакви наблюдения.
Иначе досега ходех при Татарова за основните прегледи и веднъж за лечение на аднексит. Нямам представа до колко е добра при проследяване на бременност.

# 2 324
Аз Татарова не я харесвам по принцип. Недялков изражда в Бургасмед/кофтиии за мен/ . Ирмов знам , че е добър и практикува новият метод за секцио- щарк, харесва ми , знае доста неща и не всява паника излишно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт