До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 305 294
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 325
Този така нов метод на Щарк, който рекламират в Девата, всъщност се оказа, че не е никак нов, а на изпит за специалност изпитвали акушер-гинеколозите за него, това ми го каза довереното АГ - чист рекламен трик на Девата  Mr. Green - всички АГ го правят

# 2 326
Не е като всички да го правят................

# 2 327
Е да де, то Девата все откриват първи топлата вода.......... Mr. Green, за неща създадени много преди те да са съществували в Бургас........ - нали им четем сеира в тяхната тема - влиза ПР-ката и пише едни неща, след нея се регистрира лекарката, и опровергава всичко написано... Кракът ми в подобна болница не би стъпил никога...

# 2 328
В момента съм в болницата след секцио съм при д-р Татарова.  До колкото четох за този метод и питах док как ще протече секциото ми обясни едно към едно с метода. Така, че не знам. Каквото и да пишат PR или лекари, истината е,че тук се грижат за теб и за бебето ти и аз съм спокойна.  Атмосферата е топла и хубава. Единствено мога да се оплача от храната за диета след секцио, гадна Grinning Grinning Grinning

# 2 329
Нека да обобщя и аз - както сте чели моите писаници - следях се първоначално в Св София, планирах да родя в Девата, при Д-р Недялков - поради това, че той напусна, както и поради това, че Девата пуснаха едни ненормални цени за раждане и секцио,  последвах моят лекар и родих в Бургасмед в Меден Рудник, с помощта на Д-р Недялков и прекрасните хора там, на които мога да съм благодарна цял живот. Това са лъчезарни хора, с добри сърца, усмихнати, спокойни, приятно и тихо, и всички ти обръщат внимание за всичко. Доволна съм, и се радвам, че направих своя избор. Родих със секцио, правиха ми спнална упойка, като анестезиологът половин час преди да вляза в операционната ми обясняваше всичко, и накрая заедно влязохме до операционната, като отговаряше на всички въпроси, през цялото време до главата ми, само да поместя поглед, и ме питаха как съм. Дадоха ми телефона да се обадя на съпруга ми, когато бебче изплака на корема ми, снимки ми направиха - изобщо чудесен екип, с добри хора.

Затова, мога с две ръце да препоръчам на всички болницата!  bouquet

# 2 330
а колко платихте в бургасмед ?

# 2 331
а колко платихте в бургасмед ?

700 лв и нито стотинка повече. Това ми казаха, това и си остана.

# 2 332
А в девата, каква беше цифрата, там и киселото мляко е 2 лв.

# 2 333
500лв е секциото

# 2 334

В момента е 500 лв, но когато се отдръпнахме масово,  по калкулатора стигна до 3000 лв, но нека не забравяме, че в Девата тези 500 лв са стартовата най-ниска цена, като за всяко нещо доплащаш, почти автоматично ти добавят избор на лекар 200 лв и т.н.

# 2 335
Няма такова автоматично, има калкулатор има и заявление за раждане. Ако не ползваш допълнителни услуги, плащаш само за храна и то пак ако искаш, ако не си купуваш от кафето или от вън. На фона на другата храна, която ядох в Бургасмед, нямам против да плащам още 2 лв за тази, която ми предложиха по меню в Девата........ Аз лично си ползвах допълнителните услуги и си ги платих, няма лошо, знаех точно колко са до стотинка и си ги бях сметнала....и масаж ползвах и фризьор и лекаря ми извикаха, съответно си го платих, все пак беше на смяна в Света София, това че дойде за моето спешно секцио е загуба на пари за болницата, която се компенсира с моята такса. Безплатен обяд никъде няма, въпроса е като даваш пари да получаваш и да виждаш че се е вложило и е помислено да ти е удобно наистина...........Иначе безплатно е в държавната , ама и удобствата са...... Ако не е смяна и е планово секцио, се наглася според смените на лекарите в болницата и не се плаща......

Няма смисъл да се носят неверни легенди, че някакви космически и магически суми се начисляват. Начисляват се , ако си ползваш услугите, които пък е хубаво че ги има, все пак е частна болница би трябвало да се различава по качество и стандат от държавната и да влага в някакви допълнителни удобства

# 2 336
Няма такова автоматично, има калкулатор има и заявление за раждане. Ако не ползваш допълнителни услуги, плащаш само за храна и то пак ако искаш, ако не си купуваш от кафето или от вън. На фона на другата храна, която ядох в Бургасмед, нямам против да плащам още 2 лв за тази, която ми предложиха по меню в Девата........ Аз лично си ползвах допълнителните услуги и си ги платих, няма лошо, знаех точно колко са до стотинка и си ги бях сметнала....и масаж ползвах и фризьор и лекаря ми извикаха, съответно си го платих, все пак беше на смяна в Света София, това че дойде за моето спешно секцио е загуба на пари за болницата, която се компенсира с моята такса. Безплатен обяд никъде няма, въпроса е като даваш пари да получаваш и да виждаш че се е вложило и е помислено да ти е удобно наистина...........Иначе безплатно е в държавната , ама и удобствата са...... Ако не е смяна и е планово секцио, се наглася според смените на лекарите в болницата и не се плаща......

Няма смисъл да се носят неверни легенди, че някакви космически и магически суми се начисляват. Начисляват се , ако си ползваш услугите, които пък е хубаво че ги има, все пак е частна болница би трябвало да се различава по качество и стандат от държавната и да влага в някакви допълнителни удобства

На коя дата сте лежала в Бургасмед? И на коя дата в Дева Мария?

# 2 337
всичко преди около 2 години, както се вижда в подписа ми....

# 2 338
всичко преди около 2 години, както се вижда в подписа ми....

То тогава Бургасмед не съществуваше...

# 2 339
ееее айде сега, същата болница ее , няма да влизам в същият спор пак  ooooh! ooooh! ooooh! само собствениците се сменят , ама сградата е все така ужасна, кафето, храната, стаите, оборудането , неонатологията е кофти  Tired.......добре , че разкара кофти лекари и извикаха някои нови, ама......новите собственици не се славят с повече успехи, като старите, не вярвам да влагат. Евала му правя обаче на собсвеника на Девата, за това, че може и да взима, ама влага и се вижда, трябва да си идиот за да не виждаш.

Относно цените в Девата, всичко стана заради здравната реформа и орязването на бюджета, но въпреки всичко цените са доста поносими като качество и услуги които предлагат, за жалост явно не могат да покрият високи хонорари на лекарите, да осигурят удобства и да прдложат ниски цени.......пробваха да вдигнат цените- не стана, махнаха се клиентите/а те носят основно парите/, пробваха се да намалят хонорарите- махнаха се лекарите........еми ....кофти  Tired яд ме е за това мен лично , но дано успее все пак да лобира нещо за следващите години да се променят нещата.....

Общи условия

Активация на акаунт