бени-вики : Моита ампулки са тези: http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=208&type=39 , аз си купих 3 на бройка, защото имаше само толкова в магазина.
За вигантола- аз давах, не съм спирала през лятото. Давах по 2 капки на ден, като понякога пропусках , защото забравях, но като цяло се стараех да давам. На последната консултация док каза да дам каквото има останало в шишенцето и повече да не давам, та вече преустановихме...
Иначе и тя спи по половин час и се буди през деня, ама я издебвам веднага, и на цицата заспива пак. Всъщност точно затова все още не искам да я пробвам в креватчето и - като се разбуди ми е далеч по-удобно да легна до нея на спалнята, и за 5 минути пак се е унесла.
И през деня си спи във вашето легло? Не те ли е страх ако се разбуди и се разшава да се изръси от леглото? Аз преди, докато не можеше да се обръща също я оставях да спи през деня на нашето легло понякога, за да не я разбуждам докато я пренеса, но после ме хвана шубето като започна да се върти на хиляда посоки.
Да си призная не съм чела отдавна,
Толкова засега,много усмивки на всички!
ще гледам да не си го позволявам занапред.

.

Значи все пак, грешката не е в моя телевизор