Магазин TINY PRINCESS - качествени бебешки и детски дрешки на много изгодни цени

• 145 057
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, дали ще имате в наличност до месец за 3-4 годишно от този модел http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=15733 ?

# 91
Здравейте, към момента не очакваме зареждане от този артикул. Поздрави!

# 92
Привет! Днес ще ви представим Практични и забавни комплекти Мики Маус!

Вижте ги тук

# 93
Здравейте! Защо не зареждате по-редовно блузки от този тип : http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=13620 ?  Заредите, свършат много бързо и остават единични размери.

# 94
Здравейте! Разгледайте новите ватирани пижамки "Маша и мечока" - топла пижама в два цвята.
Вижте всички пижамки тук!

# 95
  • София
Очаквам с нетърпение да пуснете по - плътни пижамки с Дора.  Laughing

# 96
Здравейте, тези пижамки с Дора са плътнички, но не са ватирани. Ще се постараем да заредим и ватирани.

# 97
Нови зимни гащеризони - космонавтчета! За топли, зимни игри на най-малките ни клиенти.
Вижте ги тук

# 98
Коледа чука на вратата! Специално за вашите малки Снежанки предлагаме 3 цвята сладки, празнични полички:

# 99
  • София
Всички дрешки, които до сега съм харесвала и съм опитвала да поръчам не са били в наличност. Опцията с известяване, когато отново ги има също не сработи.
Ще има ли пак пижамки Маша и мечока?

# 100
# 101
Адмирации за сайта! Поръчвам често от Вас и съм много доволна! Надявам се и в бъдеще да сте все така добре заредени!

# 102
la espanola, благодарим за милите думи! Стараем се да поддържаме богат и актуален асортимент, макар че сега, в месец декември, това е малко трудно  Simple Smile

# 103
  • София
Поръчах днес една коледна рокличка на точки, влюбих се от пръв поглед в нея.
Пижамите ви обаче все още са много кът Simple Smile, размер 110, кога се очаква да позаредите?

# 104
  • Някаде там
Изключително съм разочарована от вашия сайт. Направих поръчката си в четвъртък сутринта,днес е понеделник, а от нея ни вест,ни кост. Ако някой от продуктите не е наличен,можеше да ме уведомите.
Иначе пишете доставка до 2 работни дни. Пълна излагация!!!Току що я анулирах.

Общи условия

Активация на акаунт