Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 52 047
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Виолетова, от описанието на Стимулисте в Рибата оставам с впечатление, че може и да се използва и като превенция против косопад и общо укрепване на косата...Цитирам: "Ежедневно предпазване от изтъняване на косата и косопад през цялата година. Този уникален хранителено-тонизиращ спрей, стимулира и укрепва растежа на косъма и възвръща плътността на изънялата коса. Продукът е за ежедневна употреба. Впръсва се върху суха или върху подсушена с кърпа коса само върху корените. Нужни са около 10 впръсквания. "  Thinking

Mintgirl, благодаря за линка...Продукта ме заинтригува...Действа и на скалпа с някаква глико-импулсна система дето никаква идея си нямам каква е......  Embarassed  Grinning newsm78

A.l.e.n.a тези на Дюкре не са ли по-скоро за лечение на съществуващ косопад, аз нямам такъв, просто искам да стимулирам растежа и укрепя косъма от коренчетата още....Може ли линк към този на Шварцкопф?  newsm78  Hug

# 166
  • Canada
Виолетова, благодаря, че сподели   bouquet Знам, че е темата за еластайзера е дъвкана много пъти, но при мен объркването идва от факта, че взех екстриим версията, а всъщност косата ми след подстрижката вече е със чувствително по-малко сухи участъци. Ще се експериментира явно Mr. Green Може би ще започна с деминерализиращата терапия на Малибу, еластайзер и нататък както усетя косата Flutter

# 167
Виолетова, благодаря, че сподели   bouquet Знам, че е темата за еластайзера е дъвкана много пъти, но при мен объркването идва от факта, че взех екстриим версията, а всъщност косата ми след подстрижката вече е със чувствително по-малко сухи участъци. Ще се експериментира явно Mr. Green Може би ще започна с деминерализиращата терапия на Малибу, еластайзер и нататък както усетя косата Flutter

Foncé може ли линк на тази терапия Малибу?

# 168
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм чела задните страници,в случай,че е коментирано...
Едно 'браво' за ExquisiteOil на Матрих. http://mojosavings.com/wp-content/uploads/2012/07/matrix.jpg
По принцип избягвам употребата на олио,било то на коса,на лице,за тяло,но съм впечатлена от това на Матрикс.Прави косата блестяща,прилегнала и мека.Съвсем дискретна миризма,икономичен продукт,не оставя чувство за мазнееща коса.
Тези дни забелязвам малко по-засилено падане на косата от обикновено.Не знам дали се дължи на сезона или на скорошното боядисване.Включих хининовия шампоан на Клоран към червената серия на Вела Про(нищо особено като продукти,да кажа),запечатвам с олиото и blonde me млякото на Шварцкопф Про.Избягвам сешоар,докато времето все още позволява.
За зимните месеци съм запланувала така хвалените тук шампоан и млечната маска на Милк Шейк,имам да доизразходвам зелената серия на Керастаз,ще включа някакви ампули и воала.Плана до идната пролет е направен.

# 169
Да споделя , направих и аз тази вълшебна терапия на Милк Шейк,разкошно чувство и усещане на косата след нея,като че ли досега май не е било такова Wink
 като продукти след това пръснах от спрея на Milk Shike live in conditioner  и след него от пяната на Lakme за еластичност Laughingето и резултата

# 170
  • в 1001-та нощ
ееее, тук виждаме съвсем различни къдрици ... от косата, която показа в другата тема  Heart Eyes Heart Eyes

и все пак - взе и пяната на лакме  Heart Eyes

# 171
  • Canada

Разбира се, заповядай   bouquet Аз я взех от този продавач, бърз и коректен е Peace
http://www.amazon.com/gp/product/B000T1XB24

# 172
ееее, тук виждаме съвсем различни къдрици ... от косата, която показа в другата тема  Heart Eyes Heart Eyes

и все пак - взе и пяната на лакме  Heart Eyes

Страхотна е пяната за еластичност,благодаря много Алена!

# 173

Разбира се, заповядай   bouquet Аз я взех от този продавач, бърз и коректен е Peace
http://www.amazon.com/gp/product/B000T1XB24

благодаря Foncé

# 174
Здравейте, от известно време следя темата. Бих искала да ви помоля за съвет какви продукти ще ми бъдат полезни за възстановяване на косата след косопад (предполагам вследствие от раждането). В момента ползвам терапията на Лакме против косопад - шампоан и ампули, но ми свършват скоро и се чудя с какво да продължа. Наистина има положителен ефект от продуктите на Лакме. Косата ми е сравнително гъста, но мисля че самия косъм е тънък, тъй като имам нужда от обем в корените....
Благодаря предварително!

# 175
  • в 1001-та нощ
за скалпа - хроностим на дюкре, за корените - спрей за корени, например волюм експанд на лореал  Peace

# 176
Здравейте, момичета. Понеже не Знам в коя тема точно да си задам въпроса, а вас си ви чета и сте супер ще попитам тука. Искам да си направя кератинова терапия, от тази трайната за по 3 месеца. Заслужава ли си или е само хвърляне на пари на вятъра. Продукта е на алфапарф.

# 177
Виолетова, от описанието на Стимулисте в Рибата оставам с впечатление, че може и да се използва и като превенция против косопад и общо укрепване на косата...Цитирам: "Ежедневно предпазване от изтъняване на косата и косопад през цялата година. Този уникален хранителено-тонизиращ спрей, стимулира и укрепва растежа на косъма и възвръща плътността на изънялата коса. Продукът е за ежедневна употреба. Впръсва се върху суха или върху подсушена с кърпа коса само върху корените. Нужни са около 10 впръсквания. "  Thinking

Mintgirl, благодаря за линка...Продукта ме заинтригува...Действа и на скалпа с някаква глико-импулсна система дето никаква идея си нямам каква е......  Embarassed  Grinning newsm78

A.l.e.n.a тези на Дюкре не са ли по-скоро за лечение на съществуващ косопад, аз нямам такъв, просто искам да стимулирам растежа и укрепя косъма от коренчетата още....Може ли линк към този на Шварцкопф?  newsm78  Hug

Да, може би си права и превантивно се използва, също и за укрепване   bouquet

# 178
  • София
Да споделя , направих и аз тази вълшебна терапия на Милк Шейк,разкошно чувство и усещане на косата след нея,като че ли досега май не е било такова Wink
 като продукти след това пръснах от спрея на Milk Shike live in conditioner  и след него от пяната на Lakme за еластичност
Може ли линкове към продуктите, ще съм много благодарна. Търся същия ефект, но от цялата гама на серията не мога да определя кои са точните продукти

# 179
  • Canada
megislava , в началото на 6-та страница a.l.e.n.a е посочила продуктите Peace

Да споделя и аз вчера какво направих след опасенията ми за еластайзера. Започнах с деминерализиращата терапия на Малибу - 30 мин. Измих с хидратиращия шампоан със зелен чай на Пол Мичел и нанесох еластайзера. Кичур по кичур, нито много, нито малко като количество. Духнах съвсем леко с топла струя и покрих с кърпа. Така се случи, че стоях с него 30 мин. Измих с тониращия шампоан на Джон Фрида и тук идва голямата за мен изненада Shocked Косата ми е осезателно скъсена, всичко сухо е изрязано и пак не можах да прокарам пръсти през нея. Толкова заплетена не съм я виждала и след най- сериозната протеинова терапия. Не очаквах такъв резултат, честно казано Mr. Green При това положение сложих Олео релакс без изобщо да се колебая. Жилава и добре хидратирана е в момента, но очаквах повече плътност и тежест честно казано Rolling Eyes Ще видим нататък как ще се спогодим с еластайзера...

Общи условия

Активация на акаунт