Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 841
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
За себе си хидратиращи определям ботокса   Peace

# 721
Да споделя от днес. Изпробвах за първи път терапевтичната преса в домашни условия. Още чакам Милк Шейк терапията, затова реших да е с Хронолоджисте.
1. Измих с дълбокопочистващия на Лореал.
2. Разделих косата на кичури (станаха 22!) и започнах да нанасям от сместта.
3. Минах всеки кичур по общо четири пъти, два пъти с инфрачервеното нагоре и два пъти с инфрачервеното надолу. Това ми отне около един час.
4. Поседях още 30 мин. и изплакнах с вода.
5. Подсуших с кърпа, напръсках обилно с Л2.
6. Сложих от спрея за обем в корените на Лореал и по дължините и краищата серума Олео Релакс
7. Сложих от гела за изправяне и термозащита на Филип Кингсли
8. Изсуших със сешоар
9. Загладих едни щръкльовци с крема Абсолют

Резулата: много мека, но и уплътнена коса, със супер блясък, пригладена, но и с точния обем, жива и тежкопадаща. Въобще идеална!  Heart Eyes

Утре мисля да изправя с пресата и да завърша със спрея за блясък на Редкен.

----------------------

Между другото, изгледах дивидито към пресата. Имаше интересни неща, различни техники, примерно наобратно (от върха към корена), зиг-загообразно или на суха коса след изправяне. Някой пробвал ли ги е?

# 722
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте. Искам да питам
Remington
Shine Therapy Hair Straightener тази http://www.amazon.co.uk/Remington-S9950-Shine-Therapy-Straightener/dp/B001A25P2A терапевтична ли е?
а тази? http://www.amazon.co.uk/Remington-S8590-Keratin-Therapy-Straight … ner/dp/B008BDSZE6

# 723
Не. И двете са преси за изправяне, не са терапевтични. Първата я имам и съм много доволна, супер е и много щадяща, доколкото може преса да е щадяща.

# 724
  • Атлантис, Галактика Пегас
 bowuu
Мерси много за отговора  Hug

# 725

AQUA хубави са продуктите на Джон Фрида; кой ще избереш зависи от косата и какво целиш  Peace имат отделни серии за блондинки и брюнетки
а Алфапарф ги има в доста онлайн магазини  Peace

Благодаря ти много  bouquet

AQUA къде точно се намира това магазинче и какви продукти се предлагат там?

Намира се на Алабин срещу Съдебната палата, отстрани и се пада. Магазинчето е малко. Продават разни продукти за коса, май предимно италиански и испански /не съм сигурна за второто/ - Alfaparf, BES, Rolland други на Christian of Roma, Vitality's има и още, но не се сещам в момента Simple Smile

# 726
  • в 1001-та нощ
не е хидратираща, дори имаше отзиви за пресушаване, но и това е индивидуално  Peace
Hug А с какво хидратиращо ще ми препоръчаш да я ползвам ч че си купих и шампоана и маската

първо ги ползвай няколко пъти  Peace усети как ти действат и според това ще търсим нещо за баланс  Peace

# 727
Сега търся равенство между протеиновите продукти и тези за хидратация, които използвам. Ако примерно правя следната комбинация: едното миене да започва с маска с тривитаминол, а другото с еластайзер, след това стандартната процедура от протеинов шампоан, шампоан за боядисана коса, чудя се дали да добавя хидратиращ шампоан на Макадамия, след това на балсам Макадамия и може би през едно къпане да слагам маската на Макадамия?? Сега още съм в процес на пробване на различни комбинации като търся равновесие м/у протеини и хидратация ooooh!

# 728
Feeling , a.l.e.n.a , благодаря   bouquet

# 729
  • София
Серията на Kerastase Nutritive хидратираща или протеинова е?

# 730
Хидратираща.  Flutter

# 731
  • в 1001-та нощ
повече хидратираща  Peace

Момичета, който ще пуска новата тема - да изпише правилно името на първия продукт от често ползваните  Peace

# 732
  • София
А удачно ли е да ползвам само Керастаз - протеини от серията Resistance /в момента имам ш-н и маска Архитект/; хидратация - от серията Nutritive и за лека серия  - Кристалисте?

# 733
Много даже.  Mr. Green

# 734
Момичета видяхте ли, че Керастас имат нов шампоан и маска от серията Elexir Ultime  Heart Eyes Изглеждат страхотно http://www.lookfantastic.com/kerastase-elixir-ultime-huile-lavan … 0ml/10641200.html
http://www.lookfantastic.com/kerastase-elixir-ultime-cataplasme- … 0ml/10641201.html

Общи условия

Активация на акаунт