От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 323
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
от ФБ

Цитат
Smart Delivery‎
Здравейте,
 Утре, 04/10//12 г. /четвъртък/, ще има раздаване на пратки от предишни курсове от Франция и Англия. Времето, в което можете да получите, Вашите поръчки, е от 14.00 ч. до 18.00 ч.
 С пожелание за хубав и успешен ден,
 Smart Delivery Team

# 106
Има ли още някой като мен който не си е получил пратката от франсето за която имам мейл,че ще бъде изпратена в петък 28 сеп. с БГ пощи?

# 107
  • на 90 км от морето
От ФБ:

Здравейте,
Утре, 06/10//12 г. /събота/, ще има раздаване на пратки от предишни курсове от Франция и Англия. Времето, в което можете да получите, Вашите поръчки, е от 14.00 ч. до 18.00 ч.
С пожелание за спокойни почивни дни,
Smart Delivery Team

# 108
  • София
Пратки с недостатъчна информация за получателя: Франсето
Галина Иванова   1,573   Ла Редут
Илиян Илиев   4,110   Ла Редут
Мария Недялкова Халкова   2,059   Ла Редут
Петя Костова   2,000   C&A
1 Пратка от Ла Редут без име, съдаржаща тостер Philips
Молим клиентите, разпознали пратките си, да се свържат с нас за уточняване на доставката им!

Курс 32: /28.09-05.10/- пристигнал
Курс 32: /05.10-12.10/- товари се
Пратките от курс 32 ще бъдат изпратени към получателите си на 08.10 понеделник. В понеделник до края на деня всички клиенти от страната ще получат е- мейли с данни за поръчките си.
Клиентите ни от Русе ще могат да получат пратките си на 06.10 събота от 12.00-14.00ч на ул. Мехомия №6, вх.Б.
Желаем Ви прекрасен и спокоен есенен уикенд!

Търсете си тостера, че да не го потърся аз Mr. Green

# 109

Пратки с недостатъчна информация за получателя: Франсето
Галина Иванова   1,573   Ла Редут
Илиян Илиев   4,110   Ла Редут
Мария Недялкова Халкова   2,059   Ла Редут
Петя Костова   2,000   C&A
1 Пратка от Ла Редут без име, съдаржаща тостер Philips
Молим клиентите, разпознали пратките си, да се свържат с нас за уточняване на доставката им!

Курс 32: /28.09-05.10/- пристигнал
Курс 32: /05.10-12.10/- товари се
Пратките от курс 32 ще бъдат изпратени към получателите си на 08.10 понеделник. В понеделник до края на деня всички клиенти от страната ще получат е- мейли с данни за поръчките си.
Клиентите ни от Русе ще могат да получат пратките си на 06.10 събота от 12.00-14.00ч на ул. Мехомия №6, вх.Б.
Желаем Ви прекрасен и спокоен есенен уикенд!

Търсете си тостера, че да не го потърся аз Mr. Green
newsm44 newsm51 Тенкс!

# 110
При толкова поръчани тостери да видим на кого е изгубения,замислих се да не е моя. Mr. Green

# 111
Имам мейл, утре ще се разходя да видя какво е дошло  Flutter дано не е тежко, че пак ще мърморя  Rolling Eyes

а Тостерчето всеки би си го харесал, но не всеки има нужните данни, за да е негово  Hug

# 112
Francetobg
По технически причини камионът, който трябваше да осъществи курс 33, не успя да отпътува. В момента търсим алтернативен вариант за отпътуване на пратките в рамките на седмицата. Веднага щом имаме потвърждение от транспортната компания, ще Ви уведомим.
Желаем Ви успешна и ползотворна седмица!

# 113
Получих имейл от Франсето, ютията ми е пристигнала.  1ironing

# 114
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имам раздвижване в поръчките през СД

# 115
И аз с мейл от фрасето. Някой беше питал - тостера тежи 2,520кг, а скарата на Филипс - 4,560кг. Бенсимоните - по 0,342кг. Само искам да видя колко кг ще получа утре, защото винаги има леки разминавания, почти никога в мой плюс разбира се.

# 116
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз с мейл от фрасето. Някой беше питал - тостера тежи 2,520кг, а скарата на Филипс - 4,560кг. Бенсимоните - по 0,342кг. Само искам да видя колко кг ще получа утре, защото винаги има леки разминавания, почти никога в мой плюс разбира се.

Бенсимоните според СД са 0,285 кг.

# 117

Бенсимоните според СД са 0,285 кг.

Единият от тях ползва кантар, да видим кой е!

# 118
Мацки, бях сбъркала адреса на една ларедутска поръчка от събота.  ooooh! Оставила съм българската улица, с останалите данни за превозвача. Писах на контактната форма на Ла Редут. Оттам ни звук, ни стон, минаха 24 часа. Поръчката стои на първа стъпка - регистриране. Освен това подаръкът въобще не е отразен / в мейла потвърдителен го има, в суивито - не/. Какво да очаквам? Как се процедира при даване на несъществуващ адрес, на някого случвало ли му се е?
Нямам против да анулират поръчката, ще си я пусна пак. Стига да не си изтеглят парите. Tired

# 119
  • София
Мацки, бях сбъркала адреса на една ларедутска поръчка от събота.  ooooh! Оставила съм българската улица, с останалите данни за превозвача. Писах на контактната форма на Ла Редут. Оттам ни звук, ни стон, минаха 24 часа. Поръчката стои на първа стъпка - регистриране. Освен това подаръкът въобще не е отразен / в мейла потвърдителен го има, в суивито - не/. Какво да очаквам? Как се процедира при даване на несъществуващ адрес, на някого случвало ли му се е?
Нямам против да анулират поръчката, ще си я пусна пак. Стига да не си изтеглят парите. Tired

А в потв.мейл да пише ,че ще се обработва ръчно ?

http://prikachi.com/images/730/4996730u.jpg

Общи условия

Активация на акаунт