От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 242
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
М да ! Там има конкуренция ,защото са над 15 превозвача. Има и цена от 1.70 лв/кг. Само може да си мечтаем и за френският пазар да се появи трети, четвърти или пети превозвач.

Те в началото не бяха 15. Брояха се на пръстите на едната ми ръка, че даже и на половината от нея Mr. Green И тогава имаше такива, които изведнъж си повярваха колко са велики и как без тях от ЮК не може да се пазарува и точно тогава се появяваше някой друг, към който се преориентираха клиентите.

# 226
  • София
че няма да спрем да пазаруваме от Франция е ясно, поне аз спирам за 20-ти път, ама като ще фиксират плащането на кило, да го направят 2,20 лв., както е при превозвачите от Англия  Thinking

М да ! Там има конкуренция ,защото са над 15 превозвача. Има и цена от 1.70 лв/кг. Само може да си мечтаем и за френският пазар да се появи трети, четвърти или пети превозвач.

моля без обяснения ,че има директна доставка до БГ,защото не всички фр.сайтове предлагат тази екстра
e, аз съм скромна, и на 2,20 ще се навия  Mr. Green

# 227
  • Варна
Аз нещо не им се впечатлих от новите условия, касае ме само т.1 но пък на 3,30лв/започнат килограм си плащам и от Англия и явно затова ... .
При франсето се върнах веднъж, втори път наистина -  Stop

п.п. само цената не ми е определяща при избора. Ама си беше по-добре до сега де... да не помисли някой, че се радвам на новината. Simple Smile

# 228
  • София

Те в началото не бяха 15. Брояха се на пръстите на едната ми ръка, че даже и на половината от нея Mr. Green И тогава имаше такива, които изведнъж си повярваха колко са велики и как без тях от ЮК не може да се пазарува и точно тогава се появяваше някой друг, към който се преориентираха клиентите.

Лошото е ,че тук  не се появява. Sad

# 229
Еее, ама тези много си повярваха момичета...просто съм възмутена...
Аз вече не поръчвам от френско така, както едно време...обаче ме разбиха новите условия на СД. Вече със сигурност ще се преориентирам при поръчка.
Не мога да повярвам, че така са решили, че ще спечелят бързите пари...толкова клиенти ще загубят, че няма до къде...Пък все ще се появи конкуренция няма как...ние сме изобретателно племе, въпрос на време е...Подкрепям ви и минавам на друг превозвач.
Дано се окаже, че поне за заварено положение няма да ви вземат толкова парички  Peace

# 230

Лошото е ,че тук  не се появява. Sad

Да  Sad
Затова звучи малко цинично подобно изказване:
но насила никой не ме е принудил да бъда техен клиент во веки веков. Фирми като тях, дал Господ...

# 231
  • София

Да  Sad
Затова звучи малко цинично подобно изказване:
но насила никой не ме е принудил да бъда техен клиент во веки веков. Фирми като тях, дал Господ...

Е ,къде ги тези фирми ? newsm78

# 232
Аз разсъждавам подобно на Flash*
Всъщност ако са  преценили, че трябва да повишат цената, о.к тяхно право е. Ако искат и 4 лв на кг да сложат( как не се сетиха  Mr. Green)

Но не съм съгласна по т.1 да ми таксуват пратка от 1.100 кг 6 лв  Confused
Освен това не могат да ме таксуват по новите има условия и цени за направени поръчки досега. Аз когато съм завявала поръчки към тях то те са били по общите им условия, публикувани в сайта им. И следва поръчки заявени до сега да бъдат доставени при спазването им. А не при условия и цена, която те си определят впоследсвие. Въпроса е принципен.
Дано и "онези" симпатични младежи от СД четат тук  Mr. Green

# 233
  • Beyond the Frontiers
До сега ползвах СД и зза Франция и за Англия, но бях до тук.

# 234
  • София
Така, на предложението, което им направех преди няколко дни - да задържат в България получените пакети, докато се окомплектова поне цяла поръчка, за да не ни се оскъпява доставката чрез Еконт и БП, получих доста надменен отговор. В него ми заявиха в прав текст, че равнището на обслужване, което поддържали, било много над стойността, която заплащаме за услугата им.

Съвсем в унисон с последните новини.
И аз се преориентирам.

# 235
  • София
Така, на предложението, което им направех преди няколко дни - да задържат в България получените пакети, докато се окомплектова поне цяла поръчка, за да не ни се оскъпява доставката чрез Еконт и БП, получих доста надменен отговор. В него ми заявиха в прав текст, че равнището на обслужване, което поддържали, било много над стойността, която заплащаме за услугата им.

#Crazy #Crazy #Crazy

# 236
  • Beyond the Frontiers
Не се изнендвам - преди месец получих отделно 2 пакета по едно и също време - от Англия и от Франция пуснати в един ден в две отделни пратки по Еконт.

# 237
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Предполагам, че курса на СД е пристигнал. Имам раздвижване в поръчките

# 238
  • София
Предполагам, че курса на СД е пристигнал. Имам раздвижване в поръчките
Леле, чЕкИ да прегледам заявките hahaha

# 239
  • София
Мда,нещо много си повярваха.Излагах се отново да пусна 5 поръчки с тях,след като от януари до септември ,не ги бях ползвала,но пак се връщам към Франсето,а на месец средностатистичекси са ми поне 2 поръчки от Франция,но ще им помахам за довиждане. Ползвах ги и за доставка от Амазон,но няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт