От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте,
Днес, 26/10/12 г. пристигна и курс № 41 от Франция.
Пратките и от двата курса, ще се обработят обединено и ще могат да бъдат получени от нашите клиенти по графика, който публикувахме по-рано днес на тази страница и на сайта на
Smart Delivery.

Доволна. Peace
В понеделник ще взема поръчки направени на 12ти и 16ти от ларедут.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 15:14 от Flash*

# 256
  • Плевен
Имам мейл от Франсетобг за пристигнали пратки с курс 35, вкл. поръчка от Ларедут, правена на 15/10, за която мислех, че няма да се класира за този курс. Доволна съм.

# 257
Еми Смарта това, което ще ме накарат да направя, е просто да поръчвам  само покрай намаленията, защото наистина не е изгодно вече. Според мен, само с тези нови правила, курсовете ще намалеят още повече  Peace

Peace Подкрепям напълно, аз след голямо намаление пуснала само 1 пратка (3 евро пратка + 5.5 лева доставка Whistling)

И само подканила се  - "а що пък не поразгледам какво хора пазаруват от Франция" - получавам писмо на щастие))))

Май най повече ми ядоста това - таксуване на всеки килограм - като в случай с последната ми пратка - ако бих била 1.01 кг - аз бих пратила 3 евро за стока и 8.5 лева за доставка, нещо не ми харесва много сякаш Thinking

# 258
имате ли вече мейли от смарта за нещата от престигнали те 2 курса

# 259
Izvinqvam se za latinicata - imam email ot petak oshte, no ot Econt nishto, ni sms, ni pratka, a sashto taka v saita im ne sashestvuva tovaritelnica s moq nomer  Thinking
(za Smart stava vapros)

# 260
Имам мейл от Франсетобг за пристигнали пратки с курс 35, вкл. поръчка от Ларедут, правена на 15/10, за която мислех, че няма да се класира за този курс. Доволна съм.

за кой град става въпрос

# 261
  • София
Izvinqvam se za latinicata - imam email ot petak oshte, no ot Econt nishto, ni sms, ni pratka, a sashto taka v saita im ne sashestvuva tovaritelnica s moq nomer  Thinking
(za Smart stava vapros)
и аз имам мейл от петък, от събота също - предадена на куриер, в сайта им има номер на товарителница на Еконт, който обаче в сайта на Еконт излиза, че го няма и от еконт нямам СМС

# 262
  • Бургас
И аз чакам мейл от Франсето, но ....някъде се е изгубил по трасето  Tired

# 263
и аз нямам меил за поръчка от 08.10

# 264
Да попитам и тук. Не успявам да изтегля формата за заявка на франсето. Дава ми "несъществуващ файл" в папката с документите. Друг пробвал ли е, проблема само при мен ли е? Някой ако го има шаблона вече изтеглен, дали може да ми помогне да ми го прати по имейл? Ще дам поща на лични.  Hug

Искам днес да пусна поръчка, да хвана днешния курс.

Много благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 265
Изобщо има ли имейли пратени от Франсето за поръчки пратени по Еконт и Български пощи

# 266
  • В полето, под тепето.
За СД моята пратка още е в офиса на изпращане на Еконт. Вероятно утре ще я получа.

А имате ли обработени пратки от последният им курс newsm78
Аз нямам нито една. Crossing Arms

# 267
  • София
Изобщо има ли имейли пратени от Франсето за поръчки пратени по Еконт и Български пощи
Да, има!

Да попитам и тук. Не успявам да изтегля формата за заявка на франсето. Дава ми "несъществуващ файл" в папката с документите. Друг пробвал ли е, проблема само при мен ли е? Някой ако го има шаблона вече изтеглен, дали може да ми помогне да ми го прати по имейл? Ще дам поща на лични.  Hug

Искам днес да пусна поръчка, да хвана днешния курс.

Много благодаря на отзовалите се!   bouquet
Ако искаш, прати ми мейла си на ЛС, но не знам как днес като опръчаш ще хване днешния курс... Поръчката ти ще пристигне на френския адрес едва след 10-ина дни..., а до БГ след още толкова....

# 268
  • на брега
Момичета, получили днес мейли от Франсето. От кои дати са поръчките ви, пристигнали с последния курс?
Чакам 2 поръчки от 8.10 и 12.10, но....мейл нямам.  Rolling Eyes

# 269
Момичета, получили днес мейли от Франсето. От кои дати са поръчките ви, пристигнали с последния курс?
Чакам 2 поръчки от 8.10 и 12.10, но....мейл нямам.  Rolling Eyes

И аз се присъединявам към въпроса...Имам една поръчка, разделена на 2 части, за които имам мейли, че са изпратени от ЛР на 08. и на 11.10, та по мои сметки трябва да ги получа вече, ама....мейл от Франсето няма още.

Общи условия

Активация на акаунт