От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Маме това ми пише,може би е пристигнала по рано от 20-ти:
 remis en expédition le 16/10/2012 Livraison prévue à partir du 20/10/2012

# 301
Ell_ell, Мама Цо, при мен са същите дати на доставка, и двете пратки са в този курс.  Thinking newsm78 Или доставката е направена по рано, или курса на Франсето е тръгнал по късно.

# 302
Маме това ми пише,може би е пристигнала по рано от 20-ти:
 remis en expédition le 16/10/2012 Livraison prévue à partir du 20/10/2012

Поръчката с подарък ли е? Според надписа - експедирана на 16-ти, трябва да е на адрес до 20-ти.  Така че има вероятност на 19-ти да е била на адрес. На мен с подарък са ми стигали и за 2 дни. Рядко, но се е случвало.

# 303
Да с подарък - колието,и направена на 12.10.

# 304
  • В полето, под тепето.
Курсът на СД е пристигнал. Laughing

# 305
Курсът на СД е пристигнал. Laughing
да, това е от ФБ
Цитат
Здравейте,

Днес, 31/10/12 г. пристигна курс № 42 от Франция.
 Пратките се обработват и ще могат да се вземат от нашите клиенти, съобразно избрания начин на доставка, както следва:
 1. От офиса на Smart Delivery, ще могат да се получат,
 в ЧЕТВЪРТЪК 01/11/12 г. - от 14.00 ч. до 18.00 ч.

2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени утре - 01/11/12 г. /ЧЕТВЪРТЪК/, до края на деня. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".

3. Пратките за "Български пощи", ще бъдат изпратени в СЪБОТА 03/11/12 г. Номерата за проследяване на поръчките, изпратени, чрез БП ще бъдат въведени в деня на изпращане на пакетите и ще могат да се намерят в полето "Код на куриер".
 За повече информация посетете нашата страница :
http://smartdelivery.org/bg/route66.html

Приятна и спокойна вечер,
 Smart Delivery Team

# 306
Francetobg
преди 2 часа

Курс 36- 26.10.2012-01.11- пристигнал
Курс 37- 02.11.2012- плануван
Пратките от курс 36 за страната ще бъдат изпратени с Пощи и Еконт в петък 02.11. В петък всички клиенти от страната ще получат е- мейли с информация за получените пратки. Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични на адреса ни в петък 02.11 от 10-11ч. и от 17-18ч. Вземането на пратки става само след получен е- мейл за наличността им на адреса и само в определените за това дни и часове.  newsm44

# 307
  • София
Аз малко със закъснение реагирам на промените в СД, но сега реших да пускам поръчка.
В мейлът които имам от тях пише, че пратката се таксува на всеки започнал кг, а в сайта им пише че се изчислява с точност до 50 грама  newsm78 Предполагам, вярно е инфото в сайта  newsm78
А като гледам условията на Франсето /никога не съм ги ползвала като превозвач/ са същите.
Пропускам ли нещо? Има ли някаква съществена разлика между СД и Фр, освен честотата на курсовете?

# 308
Разликата е от миналата седмица, че Смарт таксуват на цял килограм щом е започнат, а Франсето уж на точни килограми, с новите условия -вторите засега са "по-изгоди" като превозвач, колкото може да е изгодна цена от 3лв/кг.

# 309
Здравейте извинявам се за въпроса знам, че не е за тази тема, но защо не мога да платя с виза на ДСК виртуална в ларедут опитвам от една седмица ползвам превозвач

# 310
Иска въвеждането на карта Американ експрес

# 311
  • София
Иска въвеждането на карта Американ експрес
Пише care BANCAIRE OU/ИЛИ American Express   по подразбиране. Нищо не променяш, просто пишеш данните на картата и картодържателя.
Аз съм плащала с виртуална виза на ДСК без проблем, но отдавна....
Откакто ползвам превозвач плащам само и единствено ПейПал и на всекиго препоръчвам този начин на плащане!

# 312
Някой получи ли вече мейл от Франсето.

# 313
Никой не се е похвалил.Май това е поредния фантомен курс newsm78.

# 314
Никой не се е похвалил.Май това е поредния фантомен курс newsm78.
#Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт