От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 304
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Хмммм... и аз имам пратка от 11,10 която не се появи, чудя се какво да правя. Няма ме в списъка с неуточнените пратки. Close

# 346
От ФБ
Francetobg France

Пратки с неустановен получател:
.........................
2. Тостер Philips
3. Поръчка от La Redoute със следното съдържание:
3 блузи на Anne Weyburn

7 блузи Taillisime
 1 дънки Taillisime
 2 суитчъра Taillisime
 4. Таня Колева- Нова Загора- 2 пратки от Ла Редут
 5. Мария Недялкова Халкова- пратка Ла Редут
 6. Илиян Илиев- 2 пратки Ла Редут
 Молим клиентите, разпознали поръчките си, да се свържат с нас, за да уточним изпращането им!

Зузи2, това видя ли го, може да е твоя, пиши им?!
Благодаря!  bouquet
Видях го и им се обадих.Засега ще изчакаме.

# 347
  • София
Прехвърлям си и тук питането.
Моля за малко помощ. На 02 и 03 пуснах няколко поръчки. Почти 90% съм сигурна, че като ги пусках и съм избирала доставката съм цъкала на къщичката /А домисиле/ и адреса на СД. Но сега на поръчките от 02 имам втори ред и там пише "Colis nº 20123105193504 en cours de traitement le 05/11/2012 Livraison prévue PAPETERIE DU CENTRE à STRASBOURG à partir du 07/11/2012"
Как да го разбирам това ? В някакъв център ще ги доставят, така ли ? Сега какво трябва да направя - объркала ли съм нещо с поръчката ?
Предварително благодаря на отзовалите се?   

Никой ли не е наясно?

# 348
Моля за малко помощ. На 02 и 03 пуснах няколко поръчки. Почти 90% съм сигурна, че като ги пусках и съм избирала доставката съм цъкала на къщичката /А домисиле/ и адреса на СД. Но сега на поръчките от 02 имам втори ред и там пише "Colis nº 20123105193504 en cours de traitement le 05/11/2012 Livraison prévue PAPETERIE DU CENTRE à STRASBOURG à partir du 07/11/2012"
Как да го разбирам това ? В някакъв център ще ги доставят, така ли ? Сега какво трябва да направя - объркала ли съм нещо с поръчката ?
И аз имах същия статус през лятото, защото бях забравила да цъкна къщичката...до пункт е пусната и мисля , че имаш много малко време да уведомиш смарта (може и да е късно)  Confused

# 349
Знаете ли защо формите за регистрация в сайта на franceto са неактивни, немога да изтегля нито форма за регистрация, нито заявка за поръчка и в сайта им немога да се регистрирам newsm78, най накрая и аз да се наканя да си направя една поръчка и то..... Whistling

# 350
Знаете ли защо формите за регистрация в сайта на franceto са неактивни, немога да изтегля нито форма за регистрация, нито заявка за поръчка и в сайта им немога да се регистрирам newsm78, най накрая и аз да се наканя да си направя една поръчка и то..... Whistling
И аз питах същото  Peace Писах също така на имейла на франсето, и съобщение във Фейсбук...глас в пустиня  Rolling Eyes
Мама Цоцоланка Точно тук пробвах доста пъти.........."несъществуващ файл".

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:26 от бейли

# 351
И аз питах същото  Peace Писах също така на имейла на франсето, и съобщение във Фейсбук...глас в пустиня  Rolling Eyes

От тук пробвахте ли - http://dox.abv.bg/files/dw?a=dc161888f4 ?

# 352
  • София
http://dox.bg/files/dw?a=e4e0490d34
Заповядайте, но не  съм сигурна дали е актуална... Embarassed
Поне е по-добре от никаква... Wink

# 353
  • София

И аз имах същия статус през лятото, защото бях забравила да цъкна къщичката...до пункт е пусната и мисля , че имаш много малко време да уведомиш смарта (може и да е късно)  Confused

Благодаря, сега ще пиша на СД и ще се примоля да я вземат  Peace пък ако не стане ........ незнам как се процедира ???

# 354
от ФБ

Цитат
Francetobg
преди 3 часа

Курс 37-/02-08.11/- пристигнал
 Курс 38-/09-16.11/- плануван
 Пратките от курс 37 ще бъдат изпратени с Еконт и Български пощи на 09.11 петък. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 09.11 петък. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 08.11 четвъртък от 17-18.00ч след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.
 Желаем Ви топъл и слънчев есенен ден!

# 355
  • на 90 км от морето
от ФБ

Smart Delivery
Здравейте,
Утре, 09/11/12 г. ПЕТЪК ще има раздаване на поръчки.
Времето, в което можете да получите пратките си е
от 14:00 ч. до 18:00 ч.
С пожелание за спокойна вечер,
Екипът на Смарт Деливъри

# 356
  • ВАРНА
Адски съм бясна,че Франсето работят с такова работно време за раздаване,докато получа мейл и времето за раздаване е вече минало,мога ли да стоя по цял ден в очакване ще имам ли пратки за да звъня баща ми да зареже всичко и да потегля щото има само 1час време  Crossing Arms Или поне събота да се направи раздаването или по-дълго работно време да могат хората да реагират и да си планират нещата,едва ли са свободни по всяко време  ooooh!

# 357
Здравейте,може ли да ми кажете кога обикновено пращат уведомителен- мейл ?

# 358
Офффф, не съм сигурна дали за тук ми е въпроса, ама ще попитам  Embarassed
Имам една поръчка разделена на две части - едната вече е пристигнала на френския адрес на Смарта, а другата част досега беше на трета стъпка (артикулът ми е наличен след 2 седмици). Днес гледам, че е на четвърта стъпка Préparation colis и съответно имам и колисимо номер, който се състои  само от нули (6Q00000000000) и като тръгна да проследявам поръчката с този номер ми излиза, че е доставенuа на 03.11.2012 на Centre Courrier 67. Такова чудо не ми се беше случвало  newsm78
Иначе в Suivre mes commandes в статуса ми пише Prepare le 08.11.2012
Някой, ако има някаква идея за какво става дума, моля да пише  Praynig

# 359
Офффф, не съм сигурна дали за тук ми е въпроса, ама ще попитам  Embarassed
Имам една поръчка разделена на две части - едната вече е пристигнала на френския адрес на Смарта, а другата част досега беше на трета стъпка (артикулът ми е наличен след 2 седмици). Днес гледам, че е на четвърта стъпка Préparation colis и съответно имам и колисимо номер, който се състои  само от нули (6Q00000000000) и като тръгна да проследявам поръчката с този номер ми излиза, че е доставенuа на 03.11.2012 на Centre Courrier 67. Такова чудо не ми се беше случвало  newsm78
Иначе в Suivre mes commandes в статуса ми пише Prepare le 08.11.2012
Някой, ако има някаква идея за какво става дума, моля да пише  Praynig

При мен е абсолютно същото. Предполагам, че защото артикулът е с отложена доставка.

Общи условия

Активация на акаунт