От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Поръчките, които направих на 5.12.12 сутринта от redoute са вече тук със СД Grinning! Супер, само за 10 дни, за разлика от предишната ми поръчка, която пътува почти месец до БГ.

# 451
Някой с мейл от Франсето има ли?
Чакам една пратка от Ларедут, пристигнала на 1-ви при тях и не знам да се надявам ли утре да я получа Simple Smile

# 452
  • София
Да се похваля - имам смс от Еконт за поръчка със СД   Grinning
Добре, че днес съм на работа и ще успея да си я получа иначе шях да чакам до понеделник.
Много съм доволна  Hug

# 453
  • София
Някой с мейл от Франсето има ли?
Чакам една пратка от Ларедут, пристигнала на 1-ви при тях и не знам да се надявам ли утре да я получа Simple Smile
Аз имам среднощен мейл  Heart Eyes !
И двете поръчки от ПР са тук, направени на 28 и 29.11! От БП също е тук, без тигана, естествено...
И поръчка от Дамарт от 30.11  Party

# 454
  • София
За СД пратките, които са тук кога да ги чакаме от Еконт? Днес, утре или в понеделник?  newsm78

# 455
  • София
За СД пратките, които са тук кога да ги чакаме от Еконт? Днес, утре или в понеделник?  newsm78
Аз днес в 10 си я взех.
Предполагам в понеделник най-късно ще са на адрес.

# 456
Аз днес в 10 си я взех.
Предполагам в понеделник най-късно ще са на адрес.

За моята доставка още вчера имаше някакъв номер на куриер и се надявах днес да пристигне в офиса на Еконт, но не би Sad Може би в понеделник ще ни огрее.

# 457
  • София
 Hug Мерси, момичета!

# 458
  • София
Здравейте, преди няколко дни направих глупостта да поръчам от Ларедут с доставка Relais Colis. Превозвачът е Смарт Деливъри. Пратката вече е в пункта в Страсбург. Тъй като получател на пратката съм аз, има ли вариант Смарт да я освободят от пункта или се налага да бъдат упълномощени от мен? Случвало ли се е и на друг?

Момичета, никой ли не знае нищо за моя проблем?

# 459
Здравейте, преди няколко дни направих глупостта да поръчам от Ларедут с доставка Relais Colis. Превозвачът е Смарт Деливъри. Пратката вече е в пункта в Страсбург. Тъй като получател на пратката съм аз, има ли вариант Смарт да я освободят от пункта или се налага да бъдат упълномощени от мен? Случвало ли се е и на друг?

Защо не се обадиш на превозвачите?

# 460
  • София

Защо не се обадиш на превозвачите?
Свързах се със Смарт веднага щом осъзнах какво съм направила. Казаха ми, че ще попитат френския офис дали може да освободи пратката. Все още нямам отговор. Зададох въпроса си тук, за да съм наясно с последствията, в случай, че има някой от Вас, който е минал по този път. Все пак благодаря, ще изчакам отговора на Смарт.

# 461
  • София
Ако СД не ти вземат пратката, тя ще се върне към ЛР.
Щом я получат, ще ти върнат парите - следи в remboursements, което ти е в Suivre mes commandes. Там ще се отрази по какъв начин ще ти върнат парите. Peace

# 462
  • София
Ако СД не ти вземат пратката, тя ще се върне към ЛР.
Щом я получат, ще ти върнат парите - следи в remboursements, което ти е в Suivre mes commandes. Там ще се отрази по какъв начин ще ти върнат парите. Peace
Благодаря Ви момичета! Ще чакам развитието на случая. Желая Ви бързо пристигане на чаканите пратки и весело изкарване на предстоящите празници!

# 463
  • Бургас
Курса на Смарт за 17 дали е тръгнал  newsm78. В сайта не е отразено.

# 464
  • София
Ще съм много благодарна ако някой може да ми каже дали мога да си купя тези две фигурки и ако мога как точно да стане. Влязох си в ebay account-a, но доколкото разбирам това е частна обява, а такова нещо за пръв път ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт