От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 281
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
хич не ми се вярва за 3 дена да пристигне... на мен ми се е случвало същото, но с пратка от Англия - така си стоя седмица с този статус и като пристигна курса се промени, обаче беше само една, след това не ми се е случвало  Peace

# 151
от ФБ:

Цитат
Smart Delivery
Здравейте,
 Утре, 19/10/12 г. /петък/, ще има раздаване на пратки. Времето, в което можете да получите, Вашите поръчки, е от 14.00 ч. до 18.00 ч.
 С пожелание за спокойна вечер,
 Smart Delivery Team

# 152
Еееееееее........

Francetobg
Курс 34 /19-26.10/- отпътувал. Курс 32 и 33 се очаква да пристигнат в България във вторник 23.10.
Желаем Ви спокоен уикенд!

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Поне този път информират......

# 153
  • София
"....Важна информация:Поръчките от Франция се обработват, когато пристигнат в България. Тези от Англия се обработват на място в английският ни офис. Впредвид това, когато поръчките бъдат обработени, системата генерира един и същи статус "На склад в чужбина" и за двете дестинации. За поръчките пристигнали от Франция, това означава, че те са описани и се намират в склада ни в България. В момента нашите програмисти, работят по оптимизирането на нашата информационна система и това е причината временно, нашите клиенти да виждат статус "На склад в чужбина" за поръчките от Франция, които физически вече са на склад в България.
За повече информация посетете нашата страница :
http://smartdelivery.org/bg/route66.html  ...." край на цитата Grinning

# 154
  • Sofia
Т.е? Да отивам ли да си я взема? newsm78

# 155
  • София
айде, стига бе, кога успя да дойде тоя курс за 3 дена  newsm78

иначе и моите вече са в изпълнение - може да имам късмет утре да ги взема от Еконт

# 156
Имам вече цена в история на доставките  Mr. Green
Дошла ми е ютията Филипс  Sunglasses

# 157
  • София
и аз имам цена, ама ми стана лошо от нея  Mr. Green

# 158
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Smart Delivery във Фейсбук

Здравейте,

Днес, 19/10/12 г. пристигна курса от Франция.
Пратките се обработват в момента и ще могат да се вземат от нашите клиенти, съобразно избрания начин на доставка, както следва:
1. От офиса на Smart Delivery, ще могат да се получат,...днес
ПЕТЪК от 16:00 ч. до 18:00 ч. Информацията, която публикувахме вчера за раздаване на пратки от 14:00 ч. до 18:00 ч., се отнася за нашите клиенти, които имат за получаване поръчки от предишни курсове.
2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени в СЪБОТА 20/10/12 г. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".
3. Пратките за БП, ще бъдат изпратени в СРЯДА 24/10/12 г. За проследяване на пратките по Български пощи, ще бъдат въведени в деня на изпращане на пакетите и могат да се намерят в полето "Код на куриер".

# 159
  • София
Аз,  вече си взех всичко!
В къщи се разхождат кашони на всякъде.
Има още малко време до 18 .00 часа. Успех! Peace

# 160
  • на 90 км от морето
От страницата на СД във ФБ:
Здравейте,
Днес, 22/10/12 г. /понеделник/, ще има раздаване на пратки от последният курс от Франция. Времето, в което можете да получите, Вашите поръчки, е от 14.00 ч. до 18.00 ч.
С пожелание лека и успешна седмица,
Smart Delivery Team

# 161
  • София
За N-ти път СД ми пращат само част от поръчката, при положение, че и двете части са пристигнали на френския адрес -  едната 5 дни другата 3 дена преди курса им.

Днес цял ден се разправям с една тяхна служителка... е нямам нерви вече...  #Cussing out тази жена повтаря по 15 пъти едно и също нещо, без да се събразява бързаш ли, на работа ли си, при лекар ли си...супер непрофесионално и досадно...  #Cussing out

# 162
  • София
СД се оляха с тия курсове през 4 дни. И аз получавам отново разделена поръчка в два курса, което ми оскъпява транспорта с около 50 процента и е най-изгодно за еконт. Rolling Eyes

# 163
  • София
няма угодия - когато нямат курсове - защо нямат курсове, когато имат два пъти седмично - защо имат два пъти седмично...

# 164
  • София
И курсове на месец и половина, и курсове на 3 дни все е тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт