От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • на морето
От Фейсбук от Франсето:
Курс 32 и 33 отпътуваха от Франция на 12.10. Очакваме ги да пристигнат на 19.10 в България. Пратките на едно име от двата курса ще бъдат обединени по подразбиране.
Желаем Ви топла и красива есенна седмица!

# 136
  • София
благодаря  bouquet
да питам ощ един въпрос,днес дали е възможно да поръчам на адрес на смарта,или е късно и да нерискувам? newsm78
Смарта не приемат само на английски адрес, френският си работи  Peace

# 137
Мацки, бях сбъркала адреса на една ларедутска поръчка от събота.  ooooh! Оставила съм българската улица, с останалите данни за превозвача. Писах на контактната форма на Ла Редут. Оттам ни звук, ни стон, минаха 24 часа. Поръчката стои на първа стъпка - регистриране. Освен това подаръкът въобще не е отразен / в мейла потвърдителен го има, в суивито - не/. Какво да очаквам? Как се процедира при даване на несъществуващ адрес, на някого случвало ли му се е?
Нямам против да анулират поръчката, ще си я пусна пак. Стига да не си изтеглят парите. Tired

А в потв.мейл да пише ,че ще се обработва ръчно ?

http://prikachi.com/images/730/4996730u.jpg

не, нищо различно няма в потвърдителния мейл, съвсем стандартен... Confused

Пак аз с моя проблем. Сабине ми отговори, че адресът на доставка бил корегиран и вече бил ок.
Все пак поръчката ми е до никъде - стои си на първа стъпка повече от 10 дни. Нямам нищо за ръчно обработване.

Ясно ми е, че няма да я изпратят и съм ок с това. Оттук нататък ме вълнува само и единствено, да не си изтеглят парите от пейпал, които в момента стоят като блокирана сума все още.
Сабине ми отговаря, че ако бъдат изтеглени, парите щели да ми бъдат реимбурсирани на дадения пощенски адрес?!?!
Не искам да бъдат изтегляни, след като няма да ми пращат поръчка.
Какво да предприема? Sad

Ms.Gorgeous Благодаря, дано   bouquet

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 14:45 от Doro

# 138
  • София
Нищо не правиш, чакаш.
Почти съм сигурна, че пари няма да ти изтеглят Peace Ще стоят блокирани по сметка, като изтече срока ще ти ги освободят.

# 139
  • В полето, под тепето.
Курсът на СД е пристигнал, имам крайна сума и номер на пратката! Laughing

# 140
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
СД от Фейсбук
Здравейте,

Днес, 15/10/12 г. пристигна курса от Франция.
Утре, 16/10/12 г., пратките ще бъдат обработени и ще могат да се вземат от нашите клиенти, съобразно избрания начин на доставка,както следва:
1. От офиса на Smart Delivery ще са нали...чни и ще могат да се получат във ВТОРНИК - 16/10/12 г. от 10.00 ч. до 18.00 ч.
2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени днес 15/10/12/ г. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".
3. Пратките за БП, ще бъдат изпратени във четвъртък 18/10/12 г. За проследяване на пратките по Български пощи, ще бъдат въведени в деня на изпращане на пакетите и могат да се намерят в полето "Код на куриер".

За повече информация посетете нашата страница :
http://smartdelivery.org/bg/route66.html

С пожелание за лека и успешна седмица,
Smart Delivery Team

# 141
Да знаете някой онлайн магазин за маркови парфюми от Франция ?

# 142
Добро утро! Как може сайта на Франсето.бг вече толкова време да е в процес на разработване?Дайте да съберем по лев - два и да платим на някой компютърен специалист да им го оправи. Не всички имаме профили във Фейсбук и няма как да следим информацията , която публикуват там -  обикновено нови сайтове и кодове.

# 143
Само на мен ли ми прави впечатление, че СД си ъпдейтват инфото за раздаване в деня на раздването. Вече втора седмица поради тази причина не смогвам да си взема пратката. Снощи влизах да видя кога ще има раздаване - нищо. Влизам сега - ще мине след час. За миналия петък - пак така, че даже и петък сутринта нищо нямаше. Живея близо до офиса, не искам да плащам за куриер. Инфо за други дни през тази седмица още няма. Преди да качат в петък информацията им писах мейл, но защо да си правят труда да ми отговарят.

# 144
  • София
Само на мен ли ми прави впечатление, че СД си ъпдейтват инфото за раздаване в деня на раздването. Вече втора седмица поради тази причина не смогвам да си взема пратката. Снощи влизах да видя кога ще има раздаване - нищо. Влизам сега - ще мине след час. За миналия петък - пак така, че даже и петък сутринта нищо нямаше. Живея близо до офиса, не искам да плащам за куриер. Инфо за други дни през тази седмица още няма. Преди да качат в петък информацията им писах мейл, но защо да си правят труда да ми отговарят.
Аз задължително имам мейл предходния ден преди раздаването. Съответно, следя часовете за раздаване и съм там Peace
Най-добре се обади, винаги са отзивчиви и отговарят без проблеми на въпроси. Признавам си, почти винаги изпускам дните за раздаване, ама с едно позвъняване ми става ясно.

# 145
  • София
на мен за пратките от Англия ми пращат мейл след като вече съм си ги взела от Еконт - нямам нищо против, защото и Еконт ми пращат мейл, но ти се свържи със СД най-добре  Peace

# 146
Аз задължително имам мейл предходния ден преди раздаването. Съответно, следя часовете за раздаване и съм там Peace
Най-добре се обади, винаги са отзивчиви и отговарят без проблеми на въпроси. Признавам си, почти винаги изпускам дните за раздаване, ама с едно позвъняване ми става ясно.

Имах мейл за първото раздаване, но го пропуснах и оттогава не мога да ги хвана. Ще им се обадя bouquet

# 147
  • Sofia
Имам поръчка със СД със статус В изпълнение, а вътре пише "На склад в чужбина"  newsm78
Вече отбелязват получаването във Франция ли?
'

# 148
  • София
Имам поръчка със СД със статус В изпълнение, а вътре пише "На склад в чужбина"  newsm78
'
И при мен е така!
И пише добавено на:2012-10-18 17:20:37
Тайничко се надявам , курсът им да е пристигнал и да ни зарадват! Grinning

# 149
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
'
И при мен е така!
И пише добавено на:2012-10-18 17:20:37
Тайничко се надявам , курсът им да е пристигнал и да ни зарадват! Grinning

При един от завършените курсова така излизаше надниса докато обработваха

Общи условия

Активация на акаунт